28

Анонимен

преди 10 години

Ами станали са милионери с далавери, как иначе. Е, в Русия е по-лесно - просто трябва да си бивш колега/приятел на Путин. Оттам вече граби с пълни шепи. От беден ставаш богат за нула време.

27

ИНТЕРЕСНО???????????

преди 10 години

Интересно,а как са станали богати западните "демократични" мил. И друго--когато Путин вкарва във затвора олигарсите--запада крещи на цял свят--- политически затворници.....а сега ни пробутват пак пропагандна статия......За сведение--в последните 10 год. в Русия са осъдени повече олигарси и държавни чиновници---отколкото в САЩ и Европа взети заедно--Факт.И стига вече с тъпата пропаганда---надминахте и гадните *** вече.....

26

Анонимен

преди 10 години

До до Бранник 16Ле ле колко си неграмотен!

25

до 24

преди 10 години

Русия била платила в гръб. Русия имала таен договор.Откъде ги вадиш тия данни? Измисли ли си ги или цитираш някой твой измислен идол?Това си остават просто твърдения в границите на теоремите, без никакво потвърждение.Евтини спекулации, които мога да чета всеки ден по някой жълт вестник.

24

Брaнник

преди 10 години

до 20 Прекaлено си глупaв, зa дa обсъждaм с тебе кaквото и дa било още по- мaлко последиците от Голямaтa войнa! Ще ти кaжa сaмо, че резултaтите от войнaтa сa договорени още преди нaчaлото и с обвързвaщите договорки зa изгрaждaнето нa двaтa блокa- Центърa и Aнтaнтaтa, русия изобщо нямa дa ги обсъждaм, те сa ***!

23

Анонимен

преди 10 години

Разследване на Ройтерс обаче показва, че двама богати сподвижници на Путин са участвали в схемата и не са получили наказание.Te Roiters znaqt vsichko, po plueneto po Putin.Znaqt kak da o naprawqt i otvlekat vnimanieto ot prinz Charls.

22

Анонимен

преди 10 години

20, Сърбия е първоначално с немците, та се налага преврат да има, даже после в Словения и Хърватска има пронемски режими.

21

Анонимен

преди 10 години

както съм казвал и друг път руско ли е и *** да е, е хубаво...

20

rusnak

преди 10 години

Какви са тези вопли на отчаяние? А?:)))

19

до Бранник №16

преди 10 години

Не Русия откъсна Македония от България.Европа го направи, след Първата Световна Война.Посля пак тази същата Европа прие за съюзник Сърбия във Втората Световна и в последствие България се присъедини към Германия.И поради тези причини България стана съюзник на Хитлер, за да си върне Македония и да се противопостави на Сърбия.После Германия и Хитлер и техните съюзници загубиха Втората Световна (за добро), но оттам дойде комунизма от СССР над България, за зло.Кой е виновен - Русия или Европа ??

18

Анонимен

преди 10 години

Американските бизнесмени може да са всякакви, ама са прозрели едно просто нещо - ако само стрижеш една овца, без да я храниш, ползата е никаква. Докато руските стрижат, дерат и хвърлят на *** - "В Россий людей много!". При това с помощта на Путин.

17

Анонимен

преди 10 години

"Системата в Русия - преплитане на публични услуги с частни интереси"????!Само при комунизъм горното не е вярно!И в коя друга страна е обратното? И нали това е доктрината на капитализама?

16

НФБ

преди 10 години

До БрaнникГОРЕ ДОЛУ СЪЩОТО Е ПОЛОЖЕНИЕТО И В САЩ КЪДЕТО ЧАСТНИЯ ВОЕННОПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС ДИКТУВА ИГРАТА...ФЕД..СЪЩОТО Е И ПОЛОЖЕНИЕТО НА ЗАПАД..ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА БЪЛГАРИЯ КЪДЕТО ВСЕКИ МИНИСТЪР Е МИСТЪР 30% ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ТЪРГОВЕ...КОНЦЕСИИ...ЗАМЕНКИ НА ИМОТИ..ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ..

15

Брaнник

преди 10 години

Що цъкaте минуси бе, гaсудaрството ви нa крaжби и терор се крепи от кaкто се е пръкнaло нa бял свят! Грехa ви е още по- голям зaщото рaзврaтихте и нaшия нaрод, моделирaхте го десетилетия и зaтовa пропaднaхме до дъното!

14

Анонимен

преди 10 години

А руският редови мужик опъва каиша и живей цели 59 години средно.

13

Мишо

преди 10 години

Браво на автора! Браво, открихте топлата вода. Вие за *** ли имате българсикя народ или вие сте зле с политическото и икономическото устройство на капиталистическите страни. Защо не напишете една статия за американските олигарси които в продължения на повече от 7 поколения седят и наследяват властта в Белия Дом. Стига евтина пропаганда, много не професионално. Падате на нивото на ТВ Европа, където само глупости дрънкат и дори не се замислят : "Русия започна изтегляне на воските от Украйна"..

12

Анонимен

преди 10 години

тея крадат така че ушите им плющят. нашите са много назад с материала...

11

Брaнник

преди 10 години

Крaдете нa воля бе руски ***, крaдете и грaбете подчовешкaтa си кочинa! Товa трябвa дa се стимулирa, a не дa се осъждa от Европa!

10

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Да живее САЩ, долу империята на абсолютното зло русия, долу некадърника путин.

9

Анонимен

преди 10 години

Наши.Нищо неожиданно...