103

х-м

преди 10 години

Той и Колин Пауъл едно време показваше едни рисувани камиончета с химическите оръжия на Садам. А доклада на ЦРУ се оказа че било курсова работа на някакъв студент. Това бяха доказателствата и мотивите за войната в Ирак. Това е САЩ!

102

neni4a

преди 10 години

ОО НПО писачите са се развилнели

101

Анонимен

преди 10 години

До Дядо ПетърНедей брат, че ей сега русофилите ще започнат да правят "***" на руснаците и да те обиждат и да ти казват колко си невеж и колко слаба военна сила са САЩ :D

100

Анонимен

преди 10 години

"Руски генерал: Да гледаме с хумор US снимките на руски сили"С хумор гледахте и Катинската гора, ше ти *** майката!Толкова години с хумор я гледахте и накрая се наложи да признаете!

99

Pesho

преди 10 години

Nqkoi moje li da mi kaje kade da si darja obuvkite v kushti, ami koleloto - da go izteglq po daleche v koridora, da ne e na metar ot obshtite chasti na sgradata.

98

Дядо Петър

преди 10 години

Този генерал сигурно е бил в та-ша-ци-те на баща си или се е разхождал прав под масата по време на Карибската криза от 1961 г.Та не знае, че тогава още снимките от космоса обърнаха хода на историята, като разкараха руските ракети, които Хрущов беше инсталирал в Куба.Но нищо ново не може да се очаква от руските империалисти и новофашисти.

97

Анонимен

преди 10 години

Войната в Иран, 5 милиона бежанци, 1 милион изчезнали хора. Само през Април хиляда човека убити. Във Фалуджа четете за белият смъртоносен прах от който само скелетите на хората са останали. Във Виетнам са хвърляли средно по 40 бомби на глава от населението върху села с мирни хора.В Афганистан сега провеждат поредните демократични избори само между две партии които естествено са про-америкаски.

96

l

преди 10 години

Време е както Крим се завърна в Русия,така и окупираните Сирийски Голански възвишения да се завърнат в Сирия.Ааа,чакай бе ,ами Сирийските терористи искали да ги продадат на израел за военната им помощ да победели Асад,ха,ха,ха.Прозрачно....На снимката в статията долу са платените пионки застанали с плакати за да свържат Сирия и Русия-и двете пречат да се бомбардира Иран

95

Анонимен

преди 10 години

Хайде да им е честито на руснаците. Започна партизанска война в Крим. Вече има убити няколко зелени човечета.

94

до 145

преди 10 години

Колко народ изби Путин в Сирия бе 150 хиляди 200 хиляди и още колко ще убие, колко души изби в Украйна мероятно вече няколко хиляди и той папуна седнал да ми говори кой бил кръвожаден. Единствено тъпите руснаци никога няма да се наситят на кръв. Откъдето минат оставят след себе си камари от трупове.

93

Анонимен

преди 10 години

Я си викнете по един вурст,че ще ви се изметнат китките.

92

Анонимен

преди 10 години

какво става бе що замлъкна, май пак прекали със самогона и падна под масата.

91

Анонимен

преди 10 години

Украйна поредната жертва на САЩ и техните ционистки вождове. Хора ненаситни на кръвопролития където и да им стъпи кракът. Без Америка светът ще бъде много по добро място за живот. Няма нормален човек който да обича кръвожадните янки.

90

Анонимен

преди 10 години

До до 141Добре че това е само твоят стандарт. *** и ти като 142 ..... и си лягай.

89

Анонимен

преди 10 години

Европародията няма да успее ,защото е противоестествено творение обезличаващо човешката идентичност и правото на самоопределяне на хората в групи по еднородност.Евросъюзът прави нов прочит на фразата на Сталин:Няма държава,няма проблем.Псевдоелитарното самовлюбено ЕС общество не разбира,че не трябва да сме еднакви ,а да се уважаваме в различието си,а това означава да зачитаме суверенитета си.Сексуалната задоволеност не е равна на интелектуално развитие,питайте маймуните.

88

Шоп

преди 10 години

Руските *** ще получат Мистрали, когато цъфнат налъмите. А обезщетението ще им изплатят на куково лято. Санкции, ***, форсмажор...

87

Шоп

преди 10 години

Досега пускаха прикрити руснаци във форума, а сега са пуснали да танцува истинска руска маймунка!

86

ехеее

преди 10 години

Руският генерал естествено е бил пиян....лично съм виждал как савецки генерал заспива и пада от стола по време на щабно...

85

глас народен

преди 10 години

Путин иска Северна България за тръбите си, а Ердоган вече е ислямизирал Южна България...Време е за ново национално Обединение !България за Българите !

84

Анонимен

преди 10 години

Ето какво правят фашистите в Украйна когато хората отиват да гласуват. Това Русия и Путин ли го правят? Кой е свинята сега платени ***?https://youtube/watch?v=KSRdG5yVVQ4&list=TLBMGUwleDKES5cKeXs3i_SZQpvQGv38XU