129

neni4a

преди 10 години

До anti Ахахахахахаахахахахх. ***. Кой тогава работи в мините в стоманолеярните заводи ,кой бе ??????? Тия от Житомир ли?ахахахахахахахахаххахахахахах Много сте елементарни и прости НПО драскачите .И винаги пишете без никакви доказателства,ама нито едно ,само празни приказки . Смешни и жалки сте точно като тия *** дето ви дават пари да пишете глупости

128

българин

преди 10 години

До АРХАНГЕЛ 171:НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙ С ИМЕТО БОЖИЕ, комунистче пълзящо смрадливо! Кой "вярва в БОГ"? *** от КГБ ли? Или неговите *** като тебе? Кой разруши църквите и изби свещениците в Русия, Украйна, Белорус, България, Румъния, Сърбия и т.н. ПРАВОСЛАВНИ страни? САЩ ли? Или Германия? Мръсни вонящи червени ***! Вие ще ми дрънкате за "БОГ" (да ме прости Господ)! Вие, червените, УБИЙЦИТЕ НА ПРАВОСЛАВНИТЕ! *** воняща путлерска ***!

127

българин

преди 10 години

Горното писание явно е от руснаци, но сравнително добре описва положението. Ето накъде *** и разбойниците му карат Русия и Украйна - към постсъветско псевдоимперско блато. Най-куриозното е, че, при единна Украйна, временно управляващите я "фашисти" вероятно нямаше да бързат към НАТО. А така, при разцепване на Украйна, това ще стане много бързо и системите на НАТО ще бъдат на 200 км от руската граница, а нещастниците от "Новорусия" ще са "буфер". Т.е, *** ДОКАРВА КОШМАРА НА СВОЯТА "РУСИЯ".

126

anti

преди 10 години

Двете "республики" са пълни с чиновници и пенсионери. Кой ще им плаща заплатите/пенсиите :) ХАХХАХАХАХХА

125

АРХАНГЕЛ до 170

преди 10 години

Момче, никаква обща армия не може да спаси ЕС! ЕС днес е Германия и още 20 държави, които и дължат пари. И понеже Германия все още не е независима държава, а е сателит на САЩ, затова и ЕС няма никакъв шанс. В Лондон и Вашингтон управляват слуги на сатана и те командват и останалите бели хора! Затова и Русия им е трън в окото - защото Русия тръгна отново по пътя на православието, като основна доктрина!! Сатанистите най-много се страхуват от хора, които вярват в БОГ! Обхваща ги ужас!

124

Анонимен

преди 10 години

Знаете ли какъв е проблема на ЕС? Участието в НАТО. Крайно време е ЕС да направи самостоятелна армия, без САЩ. Гадините правят военни конфликти и преврати, а после пускат НАТО войски и нахендрят ЕС във конфликтите. Кой отнася бомбите и отмъщението после? ЕС. Нека ЕС сама си води военните действия, когато реши и когато има нужда, а не да е *** на САЩ. Предлагам създаване на независима Армия на ЕС. Така никой няма да ни набутва м/у шамарите.

123

neni4a

преди 10 години

Абе погледнете само къде са били най-високи работните заплати и къде са половината най-значими завода в Украйна и после ми казваите,че Донбас са едва ли не издържани от Киев. А реално е обратното. Най-бедни области са Житомир,Ивано-франковска.А там са майданци и нацисти. И ги очаква здраво духане на супата,като Донбас спре да ги издържа. А тая наци гвардия е събирана от там предимно.

122

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

Видимо е,че тази статия е писана в америка, а наша *** я е превела. Такава глупост- източна украйна била на дотации...такава глупост могат само тъпите щатски журналисти да измислят. Само Донецка област дава над 20 % от БВП на украйна. Луганска дава още 10. Това е Донбас! Не е западния "горски пояс"! Двете области са с над 7 млн. население - повече от България! И е пределно ясно, че Русия ще им помага, макар и да не ги приеме във федерацията! Путин пише история, а наште политици *** ***!

121

Анонимен

преди 10 години

1982 Chad 1983 Grenada 1987 Fiji.2002 Venezuela.2004 Haiti 2009 Honduras 2013 Egypt още Ирак, Либия, Афганистан и Украйна.

120

Анонимен

преди 10 години

Ето лист на USA държавни преврати. 1949 Greece 1952 Cuba 1953 Iran 1953 British Guyana 1954 Guatemala 1955 South Vietnam 1957 Haiti 1958 Laos 1960 South Korea 1960 Laos 1960 Ecuador.1963 Dominican Republic 1963 South Vietnam 1963 Honduras 1963 Guatemala 1963 Ecuador.1964 Brazil 1964 Bolivia 1965 Zaire.1966 Ghana 1967 Greece 1970 Cambodia 1970 Bolivia 1972 El Salvador 1973 Chile 1975 Australia 1979 South Korea Pro-USA government wanted. 1980 Liberia 1982 Chad Продължава

119

Иван

преди 10 години

Прочетох от наколко източника, че Унгария и Румъния точат калъчки да вземат някое парче от СамостIина Украiна. Има такъв народ - русини, които Киев не признава...и те не го признават.Една Новороссия може да не бъде призната от европейци и американци, но ще бъде свободна от фашистката хунта.Да станат нещо като Абхазия и Ю.Осетия - свободни от реакционното управление! За Крим: хунтата спира водата по канала, който захранваше Крим с пресна вода. Но ще опищят света, ако им спрат газа!Усещам разпадан

118

Анонимен

преди 10 години

Западна демокрация:Референдум,като изразител на народната воля - незаконно.Въоръжен преврат съпроводен с убийства - връх на демокрацията.Народе,още ли се вързваш на двойния стандарт и западно лицемерие, без да мислиш?

117

шок и ужас от Одеса

преди 10 години

От 2 май в Одеса има клипчета на хората показващи истината - как нацисти хвърлят димки и след секунди хората умират, а не от пожара. Отровени са с газ! Онези които се опитват да излязат от горните етажи и падат на улицата изпотрошени са бити с палки в главите, а други директно ги стрелят десните кучета на Украйна. Има го запечатано в youtube. А още по-шокиращи са кадрите на хеликоптери на ООН от които излизат украински военни с пълно бойно снаражение срещу мирно население. ШОК И УЖАС!!

116

Анонимен

преди 10 години

Путин е най - големия политик на нашето съвремие. Това, че защитава руския интерес кара кръволоците от Вашингтон и смешниците от Брюксел да откачат от истеричност и яд.Скоро и на НПО-шките фондации ще им секне финансирането, ако Русия премахне долара като платежно средство, пътя на зелената шума към пропастта ще бъде отворен.

115

Анонимен

преди 10 години

До ЗащоА кой финансираше примерно отделянето на Косово от Сърбия, ами разпада на Чехословакия, Югославия или СССР? Беше ли редно разделянето на Кипър и имаше ли наложени санкции на Турция за това? Ако това е било редно, то нека да е така и за този случай с разделението на Украйна.

114

666

преди 10 години

На нпо-шкия планктон все Путин му е в устата.Явно толкова е бръкнал в здравето на сащисаните кръволоци и европейските кончити, че сън не ги лови.Давай Путин, мачкай пиндостанския *** и Гейропейските зеленчуци.Колкото повече ги мачкаш,толкова повече *** истерично.

113

666

преди 10 години

Изтона Украйна била на дотации....егати смеха,автора на статията се е опитал да се вмъкне в правата линия на мащабната пропаганда водена от месеци, внушавайки ни какво богатство и проперитет чакат Западна Украйна.Доста нескопосано му се е получило.В стермежа си да прислугвате на лицемерния кръволок Запада,бг журналята се излагат като кифладжии.Хората не са глупави, колкото и да се опитват да ги представят за такива. Имайте смелост, кажете истината за преврата в Украйна и ролята на САЩ и Европа

112

Анонимен

преди 10 години

Кремълското недоносче води Русия към погром...

111

Защо

преди 10 години

Защо никой не отговаря на елементарния въпрос....Кой финансира т.нар. отцепници?.... Отговорът може да е само един ...Русия... И тогава следващия въпрос...това дали е редно?

110

Анонимен

преди 10 години

Ще бъдат ликвидирани руските терористи....бавно и мъчително.