53

varadin

преди 10 години

XAXAXA USA OBIAVILI 7 MILIONA NAGRADA NALI TE GO FINANSIRAT, EFREITE OT HAMERIKA GOSPOD NA GI PORAZI

52

до 21

преди 10 години

То и в Ирак и Сирия имаше ядрено оръжие, ама нещо не го намериха. А относно думичките миличка, използвам думи, които се изучават до 7 клас и е нормално да ги знам. Не знам от кое селце си и колко ви е бил ограничен речника, но ще те посъветвам да почнеш да четеш освен форуми и малко литературни произведения...

51

Анонимен

преди 10 години

Ако читателят се замисли върху материала подготвен от някои служби много лесно ще разпознае манипулативният им начин на писане - условности, без конкретика, наблягане на кървави и ужасяващи обвинения, естествено засягане на религията и подчертаване на расата и т.н. само дето не написаха, че пие кръв от пеленачета докато сглобява атомна бомба с междуконтинетален обсег.Манипулации ... а тези *** дето публукуват такива материали, само ми е чудно как си хранят децата с така изкараните пари?!?!

50

Анонимен

преди 10 години

Любопитен факт.Споменатите Сомалия и Алжир нямат дипломатични връзки с Исраел.

49

N

преди 10 години

Откачалка като Сидеров,Станишев и Доган.

48

Анонимен

преди 10 години

Не вярвайте на илюминатски трикчета, целящи отвличане вниманието на овцете от същинските проблеми!ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕМИЕР !

47

Сирия

преди 10 години

Очистване от терористи като този има само в Сирия от Асад.Вече постигна епически победи над такива като този показания и то събрани от цял свят-главорези,канибали,пуснати от затворите със смъртни наказания,от кол и въже с една дума И на заплати.Затова най-вероятно пак ще го изберат за президент.Само четете как сега започват най-големите лъжи срещу него,който елиминира вече две години такива като мутрата на снимката и паника ,че се справя с тези пълчища.А защо го няма в новините?

46

Анонимус

преди 10 години

Атака,Мишето написа статия:-DДа се посмеем,заедно:-D

45

Анонимен

преди 10 години

Тия да не са от армията на БОКО ТИКВАТА ? То верно, че дедо му е ***, ама тия пък съвсем като печки църни.

44

наскоро 2

преди 10 години

най-глупавия има много дипломи и е по-умен от Тесла.знае 4 езика перфектно като единия език се говори само извън земята.има един друг индивид,който се нарани по време на работата. странното беше,че сега е жив и здрав,а не би трябвало. все едно човек да падне от десетия етаж и на следващия ден да почука на вратата ти все едно нищо не е станало с него.

43

анонимен

преди 10 години

Този мююлмански *** заявява: Обичам да убивам всеки, когото Аллах поиска от мен да убия. По същия начин обичам да убивам пилета и овце": при лидера на "Боко Харам" Абубакар Мухамад Шекау. Този *** се моли на своя Аллах с главата надолу с вдигнат гол *** нагоре и са го изчукали защото както е известно те са ***, явно обиден си го връща и то жестоко от името на своя Аллах дето си няма ала хабер за този гей !

42

Peshonizer

преди 10 години

"В други моменти той изглежда сякаш изобщо не е наясно с актуалните събития и заплашва със смърт световни лидери като бившия британски министър-председател Маргарет Тачър и бившия папа Йоан Павел Втори, които вече са мъртви."Не се подигравайте. Просто интернета в Африка е по-бавен... още не са му заредили новините от 2001-ва.

41

Анонимен

преди 10 години

"Според американското министерство на правосъдието Шекау може да е роден през 1965 г., 1969 г. или 1975 г. "Ами така като го гледам ще е 75-та, малко младолик ми изглежда като за 65-та.

40

наскоро

преди 10 години

сивите,донесли технологии на америка и тем подобни глупости.кораб в форма на триъгълник и не прилича на самолет.за секунда се изтрелва от земята в космоса и обратно.до скоро нямахме достъп.дистанционно видяхме как се спря във въздуха на около 300 метра от земята над талибански лагер и за 2 секунди изстреля много бомби.този март.последната бомба беше толкова мощна,че имаше пушак и нищо не се виждаше на сензорите.безшумна и работи по учебници-физика,които не са учат в университетите

39

Анонимус

преди 10 години

Варгчо,брато да знаеш,че и аз слушам мн метъл и правя и съседите луди фенове:-D

38

Анонимус

преди 10 години

По дяволите,оставете варга на мира,той не е виновен:-D

37

Развеселен

преди 10 години

Още един лентяй..Много пари за този ***!

36

Аноснимус

преди 10 години

Наздраве на всички битови локачи:-)Мише,пускай статия и да те почваме:-D

35

Ludiq

преди 10 години

Ako ne spechelq skoro djakpota ot tototo tragvam da go dirq tozi simpatqga! :)

34

Аноснимус

преди 10 години

Те турците,ако го хванат ще искат да го обладаят:-D