99

Анонимен

преди 10 години

Другите *** се оказаха безсилни, затова пуснаха *** Терминатор. Очакваме *** Паяк, *** Костенурка, *** Кен(без Барби, тя готви гала вечеря - замразена пица в микровълновата) и пр. ***-герои.

98

СЛАВЯНСК

преди 10 години

закопа над 300 наемника, труповете на които САЩ не пожелаха да си транспортират обратно.Май ще трябва да се ходи чак до КИЕВ и да се заловят мародерите дали престъпните заповеди за стрелба по мирни хора

97

Анонимен

преди 10 години

Абе абсурд бяха и атомните бомби над Хирошима и Нагасаки, войната във Виетнам, окупирането на Ирак и Афганистан, изчезването на индианците, денонощната бомбена агресия над Сърбия, войната на Фолкландите, вечният колониализъм на Британия, потушаването на бунтовете на хиляди преди две години в Ню Йорк, постигането на мир в Северна Ирландия, подкрепата на зверовете бунтовници в Сирия и хиляди още прояви на демокрацията, капиталистическата, съвременната колониална. Абсурди, които удобно забравяме, премълчаваме, изопачаваме.

96

Новинар

преди 10 години

В Украйна се случи уникална революция: богатите ограбиха бедните и със техните ръце събраха пари за друга революция, за да дойдат на власт олигарси !!!! След това същите тези олигарси още веднъж събраха пари от бедните, но този път за армията която отправиха срещу тях !@!!Историята подобни примери не познава !@!! Пример вчера националната гвардия проведе широко мащабна операция подкрепена от БТР-и и хеликоптери срещу блок пост в Славянск.. И съумяха да превземат заедно със хамбургерите и чая :)

95

ОРЪДИЯТА НА САЩ

преди 10 години

обаче не са манипулации и измислица и вече гърмят в Източна Украйна и РЕАЛНО УБИВАТ ХОРА.ТАКОВА Е ЖЕСТОКОТО ЛИЦЕ НА ЗАПАДНАТА ДЕМОКРАЦИЯВОЙНА, ЛЪЖИ И ЗАВЛАДЯВАНЕ НА НОВИ ТЕРИТОРИИ И РОБИИЗБИРАЙ НАРОДЕ:СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!

94

читател

преди 10 години

По писанията е ясно,че повечето анти-руски изказвания са на индивиди,които до вчера не са знаели,че Русия и Украйна не са едно и също,но повтарят като папагали всичко казано от ЕО и най-вече Сащ.Омразата,която демонстрират,се дължи най-вече на безсилието им да мислят сами,а се "борят" срещу нещо което не знаят какво е.Фрази като "болшевизъм","комунизъм" са напълно лишени от смисъл днес,но те все-още си изживяват като пионерчета на барикадата.Хора,бдете,сивите мишки са най-опасни!

93

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Пък на мен един ми каза,че българите сте неук народ,защото не можете да различите понятията ,,народност,, и ,,прозвище,,..Руснаци било народнос, но на някои от тези руснаци им сложили прозвища като беларуси,украинци,молдовци, но всички са руснаци. Ето в това била трагедията.която някои от другаде разпалиха чрез заблуда сред този народ- руснаците.Иначе всички пък били ИЗТОЧНИ СЛАВЯНИ.

92

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАз мисля да ликвидирам българската ***.Наследници на пирата Ботев и детеубиеца Васил Иванов Кунчев

91

nekoj

преди 10 години

До славянинХората си казаха тежката дума и никакви ''обективни'' и 'демократични'' медии не могат да променят положението! ***********Те затова "демократичните" медии вият на умрело. Не могат да льжат толкова много колкото преди.

90

TrollTerminator

преди 10 години

До Новинар 108И бюлетините са прекопирани през куп за грош без никакви защити, без воден знак или нещо друго! И ми говорите за демократични избори? Имало е подвижни места за гласуване където всеки може да отиде да гласува от всеки квартал? Айде стига!

89

TrollTerminator

преди 10 години

До Анонимен 104И какво от това, определилите се като руснаци са 26% езика няма нищо общо! И ти като Хитлер и Путин търсиш *** оправдания за анексиране на територия от чужда държава! В Крим поне преобладаваха руснаците, а сега руския език бил преобладаващ! Следващият път когато той не е преобладаващ какво ли ще измислите? Простотия!

88

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 83Много лошо направи държавата ни, че се оттегли от здравеопазването, вследствие на което ненормалниците бяха пуснати на свободен режим, извън лудниците. И сега говорят бавно и методично... Той и Хитлер е говорил така, докато накрая взел та се самоубил. Това е съдбата на тия дето избиват другите бавно и методично

87

Новинар

преди 10 години

До Анонимен 98Сега ще те успокоя РЕФЕРЕНДУМА в Донецк струваше АСТРОНОМИЧЕСКИТЕ 1600 евро ;))))Като тези средства основно са били използвани за купуване на тонер и хартия...На изборните комисии не се плаща а транспорта е осъществяван от доброволци !@!!!! А нашите 30 милиона няма нужда да ги коментираме защото ще се окаже, че гласуваме със златни бюлетини !@!!

86

Наблюдаващ

преди 10 години

Бщлетините били напечатани на ксерокс... Да ви *** мамата демократска, ами д аги бяхте финансирали "сепаратистите" да им дадете възможност за парично-подплатен свободен вот. Ама не ви изнася, нали? Иначе нищо не се чува за фашизоидната нелигитимна превратаджийска хунта в Киев - тя си е съвсем нормална и не-абсурдна, нали?По улиците разни бесни-десни нацисти гърмят мирните хора като кучета, но "каквото и да става" тези избори ще са легитимни".Лицемерни евроатлантически ***...

85

До 86

преди 10 години

В Youtube такива кадри не се допускат.Връщай се отново на работа и продължавай да съпеш про руски пропагандни коментари мишко!

84

Новинар

преди 10 години

Много ми е странно когато слушам едни и същи призиви от нашите "демократи" и Украйнските такива :)))) Примерно ЛИКВИДИРАЙТЕ РУСКАТА *** !!!! Или РУСКИ ЧЕРВЕНИ ***... Много са примерите и ще ми трябват 200/300 поста да ги изброя... Оставам със впечатлението, че всички организатори на нежни революции са минали през едно и също училище !@!!А коментарите са им написани във една централа и преведени на съответните езици... А че са платени и на малките деца им е ясно :)))))

83

Анонимен

преди 10 години

Един въпрос ме мъчи мен... От къде две бедни области от почти фалирала Украйна намериха толкова пари референдум да направят? Нашия колко струваше? 30милиона! Тия украинци много щедри ще излязат, парите ги нямат за нищо. Кой дава пари, ония ли с анцузите дето ги бяха изтипосали като лидери? Спестили са от закуски, че референдум на спретнат...

82

TrollTerminator

преди 10 години

До Анонимен 93Ясно е само едно, че би трябвало да имаш двойка по математика и да не си завършил гимназия! В Донецк руското население е 38% следва че от тези 38% - 98% са гласували за присъединяване към Русия, останалото е украинци и други съмнявам се те да гласуват така. А като говорим за комунизма той не е друга тема. Именно със сепаратистки действия и с помощта на СССР, БКП завзема властта в България и след това на изборите печелят именно с 98% за! Дежавю а?

81

OMV

преди 10 години

"Западни медии: Така нареченият референдум: ненадминат абсурд"....западните медии с тяхната дезинформация са ни ясни, кажете сега каква е истинита ?

80

TrollTerminator

преди 10 години

До До 74 - *** терминаГлупости говориш! За Крим си прав, че там преобладават руснаците, друг е въпроса, че на същият принцип Хитлер окупира Судетска област в Чухословакия, защото там преобладавали немци. Обаче "В Харков например има 26%, които се обявяват за руснаци, а в Донецк техният дял е 38 на сто." И после ми разправяй как биха гласували украинците-говориш наизуст!