17

Спонги

преди 10 години

Аз очаквах 99,9%. Под заплаха с оръжие са принудени да отидат да гласуват всички, които могат да ходят. После никой не е броил бюлетините, просто защотои вече са били подготвени тези с ДА. Когато *** комунист иска да излъже му личи от космоса. Както изцепките на Вожда им ****ин.

16

Анонимен

преди 10 години

До ВетеранАбе, лальо, ти луд ли си, или ДА??????? Не си ли видял поне един клип в Ю Тюб от референдума?? ***! https://youtube/watch?v=qNd355zuExIТия хора никой насила не ги е закарал пред урните - напротив, в Красноярск с автомати фашистите от нац. гвардия на украйна ги разгониха от избирателния участък и дори има ранени мирни жители: https://youtube/watch?v=aij5uBole0I

15

Анонимен

преди 10 години

"фАШИСТИ"са: 4,5 млн,грузинци,45 млн.украинци,3-4 млн.милдовцо/кандидат -фашисти/,70 млн.германци /по право/.60 млн.италианци/баш фашисти/.45 млн испанци/удостоени/,останалата европейска *стка ***./момичета с бради/.Остават еврейте/просто еврей/,Хамериканците/ЦРУ,фбр,империалисти,които заедно с еврейте денонощно се занимават с България и мислят за нейното унищожение/.Човечеството дължи мира и просперитета си единствено на съветското/руското,евроазийското/ръководство начело с др.Путин.

14

Анонимен

преди 10 години

"Централните власти в Киев и Западът осъдиха референдумите като нарушение на местното и международното право и обвиниха Москва,"Без тези номера, ***, сега там няма нито руска армия, че да ревете, а Путин призова да не се прави референдум. Съчинете си нещо друго, което да свърже Русия с референдума.

13

анексиране или?

преди 10 години

ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ вледствие на всенароден референдум. Нека САЩ да си припомнят първите думи от собствената конституция след войната за независимост от Англия :-- НИЕ НАРОДЪТ...

12

Хари

преди 10 години

До АнонименОпашките пред урните бяха не десетки, а стотици метри. Украинците пък в Москва бяха образували някакво вавилонско стълпотворение.

11

РЕЖИМЪТ В САЩ

преди 10 години

където се е намесил само беди. Изпитахме го на собствен гръб за съжаление. Даже докараха в Украйна фашисти на власт само и само да завладеят страната. Да ама голяма част от хорта там са руснаци и това никога няма да допуснат. 23 000 000 души убити в най-жестоката война пак започната от световния капитал в Англия и САЩ, подстрекаващи Хитлер на Изток. БРАТЯ РУСНАЦИ С ВАС СМЕ! БОГ ДА ВИ ПОМАГА!

10

4х4

преди 10 години

Русия 60 години насочваше бългсрското внимание кам турците акукулираше напрежение и подклаждаше омраза защото имаше нужда българия да е с нея да я използва не че имаше някаква заплаха и по тзи начин ромите в България се развъдиха и се превърнаха в истински проблем и това благодарение на Русия ...

9

Анонимен

преди 10 години

Турчинов и Кличко губят контрол над Източна и Южна Украйна и нямат избор освед да въведат военно-фашистка диктатура което поставя под въпрос и дали ще има демократични избори за президент на 25 май.

8

Ветеран

преди 10 години

Това ми прилича на референдума от 1946 г. когато хората гласуваха за монархия или за република. Като ти опрат патлака в *** и хоп 99 % честито. Сценария се повтори 71 год. за Живковата конституция. Сега е 21 век. знам ли?

7

ba6

преди 10 години

а за Косово нямаше проблем, а ? а там нямаше референдум даже.а тука има, тъй че къв е проблема

6

БМ_21 Град

преди 10 години

Бандеровските кратуни говорят за международно право - смях в залата ! Ами как да гласуват хората след зверствата на "десен сектор"и бандите на олигарсите подкрепящи официален Киев, "Днепър-1 и 2" на Коломойски, отрядите на газовата принцеса-Юля, наемниците платени от Киев от бившата "Блек уотър", ами тя Украйна заприлича на Сирия, вече не се знае кой от кои е, и по кой стреля! Така че не се учудвайте на резултатите, макар че се опитват да ги омаловажат чрез юредически "локуми" ...

5

без пардон

преди 10 години

Няма вече Украйна! Има Крим, Донецка народна република и фашистка Украйна!

4

Путкин

преди 10 години

Излагат се!Ако докарат по-малко от 115% "за" от 130% гласували, значи за нищо не стават. Ще ги уволнявам!

3

мирно и спокойно

преди 10 години

Жителите на Донецката народна република искат да живеят мирно и спокойно. Бюрократите от ЕС, Нато и Сащ, искат, със санкции, да нажежават обстановката и да насъскват към гражданска война! Фашистката хунта на оберщурмбанфюрер Турчинов, украинския Пиночет, иска жестоко и безнаказано да убива мирни и невъоръжени жители!

2

Анонимен

преди 10 години

Блядовски цирк 98% от гласувалите - а те я имат я нямат 10%!

1

американско

преди 10 години

Американска демокрация - въоражените преврати са демократични, референдумите - варварщина. Аман от варвари, които искат да си решават съдбата чрез културно допитване. Може ли така? Друго си е да има инструктирани наемници, които да гърмят по всичко живо. Това е революция. Аман от референдуми, допитвания и цивилизовани начини. Не е демократично.