200

американецо

преди 10 години

Абе плювате тука по президента яко, ама давате ли си сметка, че и на него никак не му е лесно да си изпълнява задълженията с тая ислямско-съветска хунта на власт дето направи преврат с помощта на съветските служби и дойде на власт посредством пълна и тотална цацаризация и Костинброд Гейт? Замислете се само за секунда в каква институционална изолация е тоя човек и с каква контра срещу себе си и институцията си му се налага да работи! Според мен много добре се справя, за това, с което разполага!

199

Дадо

преди 10 години

Хайде да махаме това примитивно подлизурско ***!

198

Анонимен

преди 10 години

Какъв ред, ***?! Този ред ли, които се налага със сила, завладяване и разрушаване на икономиката и финансово заробване? Този ли ред, определян като мироналагаща операция от задокеанският брат? Няма ли да се спрат да изнасят "демокрация", разбирай да налагат собствените си интереси? В интерес на кого е пълното разкапване на Украйна като държава? Какво търсят контингенти на НАТО по целия свят, мир ли? Нагли *** сте вие от Граб-групировката, жалки, крадливи и продажни!

197

rumen221

преди 10 години

Късно е за лаф-моабетиЗаради войната на САЩ срещу Е.С., диалогът за Единна Украйна закъсня и процесите водят към Конфедерация Украйна. Смятям, че:1. Ако ЦРУ спре специалната си операция срещу ЕС в Украйна, тя ще стане Парламентарна конфедерация 2. Ако избиването от частната армия на ЦРУ на демократично настроеното население продължи, ще последва насрещна частна операция на ФСБ и югоизтока ще обяви независимост3. Ако САЩ не поумнеят - Армията на ЦРУ ще бъде избита и югоизтока ще се присъедини към РФ, а Руско Полската граница ще е на 100-200 км. западно от Киев.

196

Анонимен

преди 10 години

Ей народе ***, кой гласува за това * продажно. Искам промяна на системата, така че да не могат разни да се докопват до властови постове повече.

195

Анонимен

преди 10 години

абе Плевня,кога ти станеш главнокомандващ на такава армия,тогава давай акъл

194

rumen221

преди 10 години

И в ЕС имало честни хораПолитологът Йохан Бекман, доцент от Университета в Хелзинки коментира: - Това, което стана в Одеса, е истински геноцид! И със сигурност отговорност за това носят националистите и Десен сектор. Но и ЕС има своята вина. Достатъчно дълго ЕС даваше картбланш на новото ръководство на Украйна.- Ще ви кажа и друго в Киев управлява хунта, профашискта хунта. Това е нелегитимна власт!.- НО В КОЯ ДЪРЖАВА ФАШИСТИТЕ НЕ СА ДИВАЦИ И ВАРВАРИ?!Та какви избори ще правят, какви 5 лева

193

марго

преди 10 години

Такива изказвания прави, че няма как да не се смея.

192

Анонимен

преди 10 години

Комунистите и русофилите са компоста, или гюбрето по нашему, в което чудесно виреят простотията, престъпността и ***.Но за съжаление умните и прогресивни" култури" залиняват и обръщат взор на ЗАПАД.

191

Анонимен

преди 10 години

youtube/watch?feature=player_embedded&v=dsamdJojYdc на ви демокрация по украински

190

Анонимен

преди 10 години

you-tube/watch?feature=player_embedded&v=dsamdJojYdc на ви демокрация

189

Анонимен

преди 10 години

"Значи, ако си съсед на Русия или се намираш в сферата на нейните интереси, това означава, че не можеш да станеш член на ЕС, независимо от това, че народът ти го желае. Аз не разбирам това."Роска, Украйна беше член на друг съюз (ОНД) преди майданците да сринат държава си. Значи ли това според твоята логика, че ако Украйна влезе в ЕС, че руснаците имат право да ви изиграят същия номер с проруски активисти, които да изкарат страната от ЕС и да я вкарат в Евразийския съюз. Ти ще одобриш ли това?

188

от първата банка

преди 10 години

Ясно е, че управляващите нарочно подминават изявленията на нашия държавен глава, яа не трябва. Време е да разберем, че дестабилизацията на Балканите, която може да се получи заради руските имперски интереси към Украйна е реална опасност. Да стягаме армията ни докато е време, за да можем да защитаваме земите и предприятията си от Русия. А защо не и да не предприемем нещо изненадващо и да прекършим империята когато не очаква?

187

българка

преди 10 години

До гербистВсички ВИЕ го подкрепихте, а всички НИЕ му берем срама. ПФУ!

186

Циника

преди 10 години

223, герберисте, подкрепяй си го ***, но да знаеш, че той обича да го подкрепят само отзад и само ако ти е достатъчно твърд! Така че не се изсилвай предварително с подкрепата си

185

Циника

преди 10 години

И живота на *** се дели на две фази - преди да бъде деф.лориран от Бойко и след това!

184

гербист-патриот

преди 10 години

Нека да подкрепим г-н Плевнелиев. Всички виждаме че руския президент си прави каквото иска, време е г-н Плевнелиев да се изправи срещу него и да даде отпор, за да се знае че правдата ще възтържествува. За разлика от Путин, г-н Плевнелиев има ценности и не потъпква правата и свободите на хората.

183

detonator

преди 10 години

"Плевнелиев: Исторически Европа навлиза в нова фаза - преди и след Крим"... а ти господинчо е време да си ходиш и да спреш да лижеш американските и евро *** ..........

182

Анонимен

преди 10 години

Тази карикатура не млъква. Добре, че го приемат като нещо там, между другото.

181

Анонимен

преди 10 години

"Значи, ако си съсед на Русия или се намираш в сферата на нейните интереси, това означава, че не можеш да станеш член на ЕС, независимо от това, че народът ти го желае."Кой народ бе Роска, западния или източния? Не стига, че говори от наше име сякаш всички като него мислим, ами и говори от името на украинците.