76

Анонимен

преди 10 години

Ако не беше Русия щеше да носите фесове,пилетата да са ви ***,и всяка сутрин в 5 часа да ви събужда воя на ходжата от джамията Сигнализирахте за неуместен коментар

75

radi

преди 10 години

Както някой беше писал по-надолу, това е опит за подмяна на историята. Както на нас сега се опитват да ни втълпят, че видиш ли, нямало било турско робство, а "османско присъствие"... Същата работа.

74

Tina

преди 10 години

Не ме занимавайте с европейски глупости...Русия разпредели армията си по цялата страна, за да има военен парад в големите градове.България едва събра войници от армията си из цялата страна, за да направи парад в столицата.Равносметката след 25 години "повече Европа"...

73

Анонимен

преди 10 години

Ден на победата над НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА !Набийте си го в главите,ДРУГАРИ!Щото сте двете страни на една и съща монета!

72

Мая

преди 10 години

Расзликата между Русия и Европа. Европа празнува мирното съжителство на цял един континент съставен от стотина народности, Русия парад на макети на оръжия!!!

71

Анонимен

преди 10 години

Гледайте парада на Червения площад по случай 69-тата годишнина от победата над хитлеристка Германия и края на Втората световна война! Вечна памет на загиналите!

70

Анонимен

преди 10 години

До 9 МАЯВие руснаците големи фашисте станахте...

69

Анонимен

преди 10 години

Скоро на този ден ще се празнува деня на Путин!

68

Анонимен

преди 10 години

Пикая ви на Денят на Европа!!!!!БЕЗ СТРАЦИН,СТРАЖИН,КУМАНОВО,КРИВА ПАЛАНКА,ДРАВА.......ЩЯХТЕ ДА ПРАЗНУВАТЕ СЕГА НЕ ДЕНЯТ НА ЕВРОПА,А РОЖДЕННИЯТ ДЕН НА ХИТЛЕР!!!!ПОЛИТИЦИТЕ,НЕ МИ ВДИГАЙТЕ ЗНАМЕТО НА ЕВРОПА,А ИДЕТЕ ПОСТАВЕТЕ ЦВЕТЯ ПО ПАМЕТНИЦИТЕ НА ВСИЧКИ ЗАГИНАЛИ БЪЛГАРСКИ БОЙЦИ В МАКЕДОНИЯ,СЪРБИЯ,УНГАРИЯ!!!!Те ЗАСЛУЖАВАТ ПОВЕЧЕ ЗА ПОЧИТ И УВАЖЕНИЕ ОТКОЛКОТО ВЪЗХВАЛАТА И ПРЕКЛАНЯНЕТО ПРЕД ЗНАМЕТО НА ПАНАИРА-ЕС!!!!!!

67

9 май

преди 10 години

С днем Победы русские братья ! Целият български народ ви честити празника и ви подкрепя !Ние сме с вас !

66

Анонимен

преди 10 години

Ден на победата над НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА !Набийте си го в главите,ДРУГАРИ!Щото сте двете страни на едно и съща монета!

65

Анонимен

преди 10 години

Това е "Ден Победой " а не ден на някаква си Европа.Това е деня на Русия!

64

БоСимеонов

преди 10 години

Чества се празник, който има историческа стойност. И това е денят на победата. Нека да ви стане ясно.

63

A1

преди 10 години

Честит празник Ден на Европа и Ден на Победата над НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА !

62

Анонимен

преди 10 години

Капиутлацията е подписана на 7-и не на 9-и, ама руската пропаганда си върши още работата :) Защо му е на някои да чете история като може да слуша психично болната русофилистична ***.

61

Вунд

преди 10 години

Честита победа! Без тая победа Европа нямаше да се превърне в мюсюлманско блато, където хомосексуалистите имат повече права от нормалните. Празнувайте

60

политолог

преди 10 години

Колкото повече време управляват тройната мафия БСП-ДПС-Атака-ДС , толкова повече мислещите българи виждат , че на този етап единствено ГЕРБ и Б.Борисов могат да изведат България от блатото , в което ни набутаха тройната коалиция. В най скоро време ще се повиши драстично тока , горивата , а от там и всички хранителни продукти. Не случайно Станишев , Сидеров и Бареков се писаха водачи на Евролистите. След изборите ще избягат в Брюксел уж да променят Европейската политика, а ние ще подсмърчаме .

59

Анонимен

преди 10 години

парада е същата скука която си беше и по време на СССР.може да впечатлят някои млади ***,мене с нищо.

58

gjhhgmdg

преди 10 години

Честит 9 май ден на победата ,денят на Европа да си го прануват гейовете ,вече не ми трябва тая европа да ходя да им чистя там за жълти стотинки ,АКО БЯХА ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАС ЩЯХА ЗАПЛАТИТЕ ВЕЧЕ ДА СА ПО 1000 ЕВРО .

57

Анонимен

преди 10 години

Честит Ден на Европа! Но да не забравяме, както услужливо го правят нашите независими медии, че днес е Денят на Победата, сложил край на най-човекомразният режим в историята - виновен за унищожението на близо 60 млн души - нацизмът! И нека не забравяме, че днес събитията в Украйна ни подсказват, че отново нацизмът надига глава!