36

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 45Путя си е ***.*** въобще не предполагаше че нещата в Украйна ще се развият до тук.Той си мислеше че Янукович ще свърши цялата работа тихо и мирно, да държи Украйна на каишка... но но белята стана и той с Крим се опита да изкара някой дивидент.Но има и друг проблем.С Крим дойдоха още гладни гърла тъй като Крим не е някой супер развит икономически център

35

чичи

преди 10 години

Днес минах покрай едно училище и случайно се сетих за американската демокрация. Децата играеха на спортната площадка, сигурно бяха към 100. Представете си какво ще е ако всяка седмица тук влиза луд с автомат и изпозастрелва сума ти ученици ей така за кеф, както е в САЩ. Това ли е демокрацията? Да можеш демократично да си купиш автомат и да си стреляш по хората на воля..

34

Одисей 1

преди 10 години

Малко данни излезли току що о статистиката към 2011 / не са от 2013 но за сметка на това са достатъчно достоверни, източника е възможно най-легитимния и признат/Според инедкса за СТАНДАРТ на ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ (СПС ) базиран на стойността на националната валута преизчислена през ППС при стойност за ЕС 28 равна на 100 единиициСАЩ = 149Австралия = 126Канада = 123Япония = 103Русия = 57Бразилия = 57Китай = 30Индия = 14 Турция = 56Това е истината гопода всичко останало са глупости

33

???

преди 10 години

До Не споретеЧе къде не се потушават протести бе аланколу.Въпроса е какво правосъдие получваш след това.И в Лондон последните протести започнаха защото полицай застреля една ***.Тръгнала *** да му вади оръжие.И аз да съм ще го застрелям.

32

Анонимен

преди 10 години

До cecko2497Прав си.Само искам да допълня--тази партенка която ни" набиват" медиите,че Путин иска да въстанови СССР е меко казана смешна.Сега говорят че заради тези амбиции на Путин е ситуацията в Украйна.Никой не си мисли че той е толкова ***-нали?Ако наистина искаше нов СССР щеше да започне с много по-слаби и не развити държави-Туркменистан например-много големи залежи на нефт и газ.Киргизстан и Таджикистан-евтина работна ръка и безропотно подчинение.Така че "партенките" са доста миризливи.

31

asd

преди 10 години

Ето го вашият обичан Путин - монарх и тиранин!Цъкайте си минусчета,вас си лъжете.

30

???

преди 10 години

До русофилХахахаха, аз да си прокарам закона пък после мога да си го тълкувам както си искам.Ти ли ще ми кажеш дали протеста е мирен или не а. Да те барна аз и да ти дам 25 годинив Сибирда видим после дали ще протестираш.

29

Не спорете

преди 10 години

Вижте в нета как се потушава протест в Лос Анжелис през 1992 год.Протеста е че полицията е пребила чернокож на улицата,а после полицаите са оправдани в съда.Истината е една--всяка държава приема закони които трябва да гарантират живота и безопасноста на всички....

28

русофил

преди 10 години

Никъде не видях да пише,че са забранени мирните протести,не знам в коя страна се толерират безредиците и тероризма!?

27

cecko2497

преди 10 години

До 4: Първо посолството не се намира на "Козняк", а на "Козяк", и 2-ро като идеш отпред с такъв плакат ще ти кажат да се разкараш, както ще ти кажат от всяко посолство на всяка държава по света като идеш отпред и почнеш да се правиш на ***. Хората вътре между другото са безкрайно любезни, усмихнати и добре настроени, нещо което в никоя Бг институция го няма.

26

Анонимен

преди 10 години

Тия закони ми се струва са за борба срещу петата колона на американците в Русия.И там има много платени "демократи".

25

Анонимен

преди 10 години

Да тури член 1. в конституцията и готово - от *** какво може да се очаква!

24

Анонимен

преди 10 години

Е що бе нали рейтинга му е 80 и кусур процента

23

cecko2497

преди 10 години

По принцип силна държава се управлява с твърда ръка, но ми се струва че това е малко повече от нужното. Не съм фен на Путин, Русия и руската политика, симпатизирам му иначе в безкрайните спорове с чеченците и други такива ***. Срещу такива не трябва да има милост. Простестите са нещо нормално, но дано Русия не почне пак да става *** като СССР.

22

Анонимен

преди 10 години

Целта е да достигне над 100% рейтинг.

21

Анонимен

преди 10 години

Северна Корея ряпа да яде :) ето това е очевадна форма на шизофрения, мания за величие и власт, висша форма на диктатура. Стриктно изпълняващ наученото в КГБ - колкото по - необразован и *** народ, колкото по - заблудени и бедни поданици - толкова по-лесно де манипулират и контролират. .. браво, батюшка *** ! КПСС -БКП - Вечна дружба през вековете !!

20

Анонимен

преди 10 години

A taka kakvo protestirane? Niamate pravo na glast :D

19

от партията на путин

преди 10 години

Шокиращо: Руски депутат изнасилил 30 децаСледствените власти в Русия са повдигнали обвинение срещу депутата от Брянск Никифор Жуков с формулировката "212 престъпления против неприкосновеността на непълнолетни. Това стана ясно от публикувано официално съобщение на сайта на Руската следствена служба, цитирано от lenta.ru.

18

Анонимен

преди 10 години

Защо величаете Хитлер, като го наричате ВЕЛИК ДИКТАТОР,той никога не е могъл да се доближи дори до кръволоците ЛЕНИН и СТАЛИН

17

КГБ

преди 10 години

Народната руска любов нещо клати трона на императора ***.Затова изважда камшика срещу своите сънародници.