11

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

В неделя руската преса гръмна с новината, че президента Путин е засечен от негова секретарка да се целува по устата с неговия съветник Лавров и двамата да се държат за ръце като влюбени гълъбчета. А аз си мислех, че Пучин е мъжкар...

10

я

преди 10 години

Погледнете си собственото битие ...Ще гласувате за Бареков протежето на самозабравили се мафиоти, за турските мекерета на Доган бей, за шизетата на Сидеров, и най вече за съществото с неизяснен пол, народност и убеждения Сатанишев. Каква Украйна ви вълнува, катоне можете да си изчистите собствената кочинка!

9

Анонимен

преди 10 години

Турчинов и Яценюк се насадиха на пачи яйца. Да ги видим до кога ще устискат.

8

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Да живеят Украйна и САЩ, долу русия!!!

7

До ... 10

преди 10 години

За това ни наричат братя ...

6

кемо

преди 10 години

Немога да се поставя на мястото на украйнците, но не бих воювал за тоя баптист и оня хомосексуалист, видимо психически нестабилни!

5

6ти

преди 10 години

а дали е така? а аз знам друго1944 за заклана кокошка разстрел свидетелите още са живи

4

но комент

преди 10 години

честни и свободни избори на 25ти май, в условията на мобилизация.Ами направо да ги затгворят в затвори и казарми и да гласуват под строй, да не би да гласува някой неправилно.Демокрация,та дрънка!

3

Анонимен

преди 10 години

Вече никой не иска да се бие в армията на Украйна !Разбраха какви са властите в Киев. Разбраха че са кукли на конци, и изпълняват заповеди който освен че разделят народа, ами и го правят с такава жестокост каквато е имало по времрето на Третия райх.

2

Комунист

преди 10 години

В всяка война правилата няма!Но да удушиш бременна жена с кабел и после да застреляш тези които искат да помогнат...ТОВА Е ФАШИЗЪМ!И Рано или късно ще бъде унищожен!

1

Анонимен

преди 10 години

тия накрая ще ги наврат в смрадливата им галичина и ще им оставят виница за столица, и точно това заслужават