11

Анонимен

преди 10 години

Mnogo rusnaci pishat tuk - momcheta, pochiven den e, ne si gubete vremeto, nyama da vi platyat :)

10

фашагите ги чакат

преди 10 години

Крайпътните стълбове на които ще гният докато им окапят костите.

9

Одисей 1

преди 10 години

Нищо не изопачавам и никога не съм изопачавал , просто си направих труда да прегледам снимките които най-подробно кадър след кадър проследяват случилото се , ясно се виждат качулките които вадят автоматични оръжие ад редиците на милиционерите , ясно се виждат , има и карти къде са стояли тетушките за да препречат пътя на проукраинския митинг , дори по облеклото могат да се разграничат , ти сляп ли си , що за хора сте бе

8

Анонимен

преди 10 години

Не я ли превзеха завчера ?Ще почакаме докато я превземат окончателно.

7

Анонимен

преди 10 години

Какво е това Киев 1?Това е наказателна бригада !Вече за какво си говорим,незнам кои нормален още подкрепя тези от Киев ,но човешкия ум не го побира ?

6

Одисей 1 1

преди 10 години

1 Не само в Блиц и в ОФФНЮЗ имаше статия с богат снимков материал на който много ясно можеше да е проследи цялата трагедия организирана по всяка вероятност от руснаците , видя се ясно , че прословутия Десен сектор бяха мирни цивилни младежи , видя се ясно какви ги нападнаха зад кордоните на милицията , видя се яно кой извади автоматично оръжие и на края се видя че не би трябвало да се запали такъв пожар че да загинат толкова хора, нещо се е случило вътре , мирише на постановката Север-Юг

5

Какво се чудите - СС е първообраза на ЕС. Нацизмът е родил европейския съюз.

4

Леле че народ

преди 10 години

Дам пращат в Одеса да доубият свидетелите от 2 май Толкова са прозрачни ,че няма накъде

3

Браво

преди 10 години

Фашисти в черни униформи Киев СС - 1 с командир Хитлер - 1. Ще коят и бесят докато населението на Одеса наведе глава. Е това се нарича европейска демокрация. Добре че кримчани се спасиха от новата фашистка киевска хунта и тия с черните униформи.

2

Анонимен

преди 10 години

Браво на украинците нека си отстояват цялостта на държавата , че при нас националните предатели Георги Димитров и Васил Коларов подариха Македония на съветските окупатори за есно шише ракия!!

1

Анонимен

преди 10 години

А ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ ИСТИНАТА ЗА БРОЯ ЖЕРТВИ И МЪЧИТЕЛНОТО ИМ УБОЙСТВО В ОДЕСА???? ЗАЩО САМО БЛИЦ ПУБЛИКУВА ИНФОРМАЦИЯТА????