251

ели

преди 10 години

Спред мен социализмът донесе едно единствено добро нещо - премахна насилственото индоктриниране с религия на малолетни. Подмяната беше толкова лабава, че за нищо не послужи и в крайна сметка се появиха две поколения хора способни в разумна възрст сами да решават кое как е. От християнските клонове единствено православието е достатъчно меко, за да не се натрапва като някаква фикс идея от младенческа възраст и от тая гледна точка съм склонен да бъда толерантен към съществуването му, но като цяло р

250

еми

преди 10 години

На въпроса на един от троловете който се интересува какво е комунизъм отговарям така : Да вярваш, че няма Бог също е религия, защото пак определяш себе си чрез вяра спрямо нещо свръхестествено.Лесно е да се забележи, че Русия е последната голяма, силна християнска държава. При това не просто християнска - а православна. За разлика от католицизма и протестантството, Православието все още не е смазано от стихията на атеизма (комунизма). Затова е и този постоянен, неотслабващ, под най-различни фор

249

пешо

преди 10 години

Имаше един философ Херберт Маркузе от Франкфуртската школа. Неговите идеи сега се въплъщават в света. А те бяха много прости. Маркузе е ревизионист-марскист. Несъгласието му с Маркс е само в една точка че Маркс смята за революционна класа пролетариата (това се видя, че не е вярно), а според Маркузе истинската революционна класа са различните малцинства. Изолираните случаи са истинският революционен елемент. Според Маркузе цялата патология трябва да бъде определена за норма, а цялата норма за пат

248

ицо

преди 10 години

Май по-добре наистина да се разделят. Стига вече.Само че при положение, че Русия е създадена в Киев, не виждам по-руски град от него. Но те ще си решат.Разделяйте се, цивилизовано, с мир. В това няма нищо лошо. Винаги после могат да се обединят или да създадат федерация. Макар че след това, което им причиниха бандеровците едва ли.

247

Анонимен

преди 10 години

До до 300Глупендер, ти виждал ли си този документ? Показаха ли го по телевизията? Показаха ли го пред широк кръг от световната общественост? Дори и алкохоликът Елцин, понеже е руснак, нямаше да покаже такъв документ, ако го е имало. Не вдяваш ли, тъпоумно, че такива документи не се пазят! А не сгрява ли остатъкът от ампутирания ти от щаба на СДС мозък, че такива документи на кило печата всяка печатна агенцийка, с пълна автентичност. Какво остава, ако е поръчка на мощна и безогледно алчна държава, 70 години лелеяла мечтата да се компрометира и срине СССР. Пфу, безпрогледна тъпота.

246

иво

преди 10 години

Ти да си виждал хора фенове на БСП и Атака / то е едно и също, де / да могат да МИСЛЯТ????Такова нещо няма! Това се нарича оксиморон.

245

кони

преди 10 години

Но вече сме наясно - украинските власти са се провалили с националната политика. защото не само източните области не са съгласни с Киев. тук не казват, но една западна област на Украйна - Закарпатието, не иска да е с тях. там живеят русини - не ги бъркай с руснаците, това са унгарци. Украински фашисти много са си повярвали, не само руснаците са под прицел. Всички, които не са етнически украинци! българи, гърци, гагаузи и има още много - всичко ж

244

куби

преди 10 години

Бай Иване направо отивай доброволец да се биеш за благото на " десният сектор" за претворяване в дела на идеите на бандеровците ...не си губи времето с нас тук))))

243

Анонимен

преди 10 години

Това платено американско ***, да спре да тиражира глупостите,които му заповядат от Вашингтон.Това,че украинската и западна телевизии не показват ГЕНОЦИДА, организиран от службите за "сигурност" на САЩ, не означава,че светът не вижда и не научава за поредната "тайна операция",за която по думите на Нюланд се платени над 5 милиарда долара.Хората вече не разчитат само на поднесените от платените СМИ "информации".

242

киро

преди 10 години

Всички фенове на Путин да се замислят какво биха правили ако не дай си боже попаднем в подобна ситуация - сепаратисти да се бунтуват и веят знамена на съседна държава!

241

ели

преди 10 години

Я този генерален секретар да каже нещо за невинно избитите. В ООН работят не честни хора.

240

еми

преди 10 години

б.К., не го усуквай ами кажи ако се наложи ще се биеш ли за целостта на България независимо срещу кои?!

239

пешо

преди 10 години

Кой ще осъди нечовешките зверства в Одеса ? Има ли някакво оправдание Киев за насилието наложено там ? Имат ли очи ЕС и Сащ при тази ситуация да защитават Киев?

238

Bulgatani

преди 10 години

До Шоп 315Едните искат Хитлер и нацизм, другите искат федерализация и свобода от бандеривци- западенци.

237

бай тошо

преди 10 години

Абе не мога да разбера,тия от канал 1 колко пъти ще пускат тая помия наречена филм ,,изпепеляване,,.Това е пропаганда която цели да промие мозъците на младите хора.Що не направите филм за УНИЩОЖЕНИЕТО на България след 1989г.,за масовата приватизация,за разбиването на металургичните гиганти,за разсипаната икономика,за продажбата за жълти стотинки на БГА,,Балкан,,,Нефтохим-Бургас,Тец,,Марица-изток,,И много други предприятия.За разграбването на България направете филм,НЕЩАСТНИЦИ!!!!!

236

az

преди 10 години

До Анонимен 304ama si i prost procheti malko statistika malko po podrobno yavno i ne si dobre s angliiskia,vij v USA kolko ubiti ima ama ot ubiistva i posle vij pak statistikata zashtoto v Rusia sa 2 puti po malko e ti ako si prost i si prochel statistikata i za zaginalite v katastrofi moje i dori da se okajesh prav :) ama to za prostotiq medali ne davat

235

Валентин

преди 10 години

Само те не са разбрали, че колкото и да мажеш виновника си ти, яЙценюк, ведно с варварската хунта от яйцеглави плазмодии с плоски мозъци.

234

Анонимен

преди 10 години

Пан Яценюк, моля Ви, хване и да ни покаже най-малко един руски войник в Украйна! Моля Ви, хване и да ни покаже най-малко един провокатор от Русия! Къде са те? Ако не, - спри да лъжеш, подъл заек с очила! Има само на убийци- наемници на САЩ и ЕС.

233

Анонимен

преди 10 години

да видим на *** дали му стиска да влезнат в украйна или като страхливец ще изпраща анонимни камуфлажни човечета с маски на лицата

232

Анонимен

преди 10 години

Тези войни в украйна са кой да работи и кой не и в България е така ,преди комонистите бяха началници,еб.ха развеждаха семейства крадяха убиваха,и сега видяха че трудно се живее ако хоръта не работят за тях.Е това искат да се върне червените ***.Да мачкат сиромащията дая плашат и да си прават каквото си искат.Няма как война ще има но няма да са на власт.Това го няма на запад.Е за това хоръта избраха запада.