27

Анонимен

преди 10 години

Червените *** правят всичко възможно да няма демокрация, децата им създадоха мутрите, организираната престъпност, сега луди пари плащат за да внушават руска привързаност, но няма кой да им вярва , будалите умряха вече . Плащат си помежду си но крадат от останалите. Гнусна червена ***, заради вас България загива.

26

Неграмотници

преди 10 години

До ? Кат са ни клали турците, "..................................Фараж клал ли те е? Великобритания изравнява София със земята при бомбандировките през 1944, въпреки че България не е нарушила въздушното пространство на нито една държава.

25

американецо

преди 10 години

До болшевиките комунисти от коментарите тук: Да, наистина България беше приета в ЕС без референдум и изобщо няма да се очудя ако при такъв референдум българите гласуват против ЕС и за оставането си в съветската зона. Не забравяйте - българина е направен от лош генетичен материал (както казва Бойко), а основния принос на българите в ЕС е източването на банкомати и евтини *** - българки. Интерено ми е как биха гласували на референдум в ЕС ако трябваше да гласуват ЗА или ПРОТИВ БГ в ЕС.

24

?

преди 10 години

' Кат са ни клали турците, "..................................Фараж клал ли те е?

23

Анонимен

преди 10 години

До американецо 15Ами обясни ми какъв съюзник е този ,който не те забелязва обижда те и не та бръсне за слива и те нарича племе за какъв съюдз изобщо се говори ?Наистина си заслужават да им пуснеме нашите роми да ги колонизират да разберат какво е колониална политика и да бъдат колонизирани.

22

Анонимен

преди 10 години

За България са се водили войни ,заради важното географско разположение.сМЕЛИТЕ И ДАЛНОВИДНИ наши ВЛАДЕТЕЛИ в миналото са знаели как и от кого да си поискат това което заслужаваме.За разлика от сегашните ни управленци, които се мазнят и целуват задни части на т. н Съвременни велики сили ( ЕС и НАТО ), като в замяна не искат почти нищо, а само благодарности ,че сме техни членове. Още не съм видла сегашен политик който да защити интересите на Б-ИЯ в евр.парламента или в НАТО

21

Анонимен

преди 10 години

До 24, тебе пък от къде те изкопаха бе *** (провери какво е това). Кат са ни клали турците, именно англетата са наливали парици при султана, поинтересувай се не-малки части от българия заради КОГО сега не са наша територия, и коментирай изказването на чърчил за бомбардировките над София (че софия трябва да се срине до основи, и да се засадят картофи). По пътя вземи коментирай 900млрд. руски валутни рублета подарък да си изградим инфраструктурата която още се краде, и има за крадене.

20

;

преди 10 години

Фараж"Ние трябва да наведем глави от срам","аз не искам Европейска армия,флота,военна сила..","британското правителство окуражи ЕС да преследва империалистични,експанзивни амбиции в Украйна".

19

Анонимен

преди 10 години

русофилскaтa влaст у нaс последните 45 + 25 г. генерирa сaмо негaтиви и престъпност- " нaроден съд", нaсилственa " колективизaция", ДС, мутри- зaстрaховaтели, ченгетa бaнкери, " политици" и " влaдици", присвоявaне нa евросредствaтa, " бaтко и брaтко", господин 10%, и т.н безброй примери! Aко ви нямaше вaс русофилите тaзи стрaнa щеше дa е мирно, тихо и богaто кътче от Европa. Но уви тукa сте.., опрaвяне с вaс нямa!

18

Изверги

преди 10 години

С такива думи Англия застана срещу България, току що освободено от Турско робство от РУСИЯ.Ето ви демокрация. радвайте и се.Какво търси България при тези освирепели ***?Народа ни не, но ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ се учат как се пие човешка кръв.

17

Анонимен

преди 10 години

Този е английският Волен ;). Вярно, че казва много истини, но мотивацията за това е пълен ***. Като него самият.

16

Кънчо П деров

преди 10 години

Г-ът Фаражш да престане да се занимава с Бъпгари.За сведение: в някои български диалекти думата фараж означава лопатката, в която се събира *** при метене на къщата!Пратете го в Москва при *** да чисти ***!Много полезно и здравословно за него лично и мижавата му партиика.

15

Анонимен

преди 10 години

amarikaneco ama i nie gi ne iskame nqkoi pital li nie na referendum.obi4ta ni e vzaimna te ni takovat nie da se radvame li goli bosi i bedni

14

Анонимен

преди 10 години

е зaщо ние бългaрите ЗA ЕС не остaнем в Бългaрия, a руските *** не се ометете към кочинaтa си русия? Стрaнaтa ни ще се промени и корупциятa и крaжбите и мутрите ще изчезнaт. Всичко товa, което и сегa ни пречи дa живеем нормaлно!

13

ODESSA

преди 10 години

Tой надали знае, че всъщност, така наречения крали Марко е сръбски болярин предал сръбския крал и се бил на българска страна. Предателите никой не ги обича.

12

американецо

преди 10 години

Колкото и да не харесвам Фараж в случая им право - въпреки, че сме член на НАТО и ЕС, България в момента се управлява от съветско-ислямска хунта и е ненадежден и непредсказуем съюзник. Истински троянски кон.

11

Анонимен

преди 10 години

Вече 7-а година сме в ЕС , обещаваха ни светло европейско бъдеще. Мерси ...... още го чакаме и май няма да го дочакаме. Децата ни вишисти станаха роби , а ние които сме тук живеем като скотове.За какво ми е тогава този ЕС. Да бъде облага за шепа богопомазани политици.

10

Анонимен

преди 10 години

В този сайт има 1-2 платени от Москва, които пишат коментари и сами си ги оценяват.

9

Анонимен

преди 10 години

Истината боли братчет.

8

Крали Марко

преди 10 години

БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОДУПЕТАТИ!!!!!ВЪН БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС!!!! НИТО ТЕ НИ ИСКАТ, НИТО НИЕ ТЯХ!!!! КОЙТОО ИСКА В ЕС, ДА ЖИВЕЕ ТАМ! БЪЛГАРИЯ СВОБОДНА ОТ ЕС!!! ДА ОСТАНАТ ТУК САМО БЪЛГАРИ< КОИТО НЕ ИСКАТ В ЕС! МОЖЕМ ДА ЖИВЕЕМ ЧУДЕСНО САМО С ПРОИЗВОДСТВО ЗА РУСКИЯ ПАЗАР!!!