9

bbg

преди 10 години

Какво още трябва да се каже и да се случи, че *** които ни управляват трябва незабавно да вдигнат и то с много заплатите и пенсиите - така като направиха в Унгария. Плашиха ги за това което направиха с всемерен потоп - и какво се случи - нищо. Сега са си добра за разлика от нас

8

Анонимен

преди 10 години

Може да е бедна, но член на НАТО и ЕС.Това е най-важното.Политиците ни не са бедни.

7

Гошо...Тъпото

преди 10 години

За туй пък,политици,журналисти,певачки,спортисти,артисти и вся...остальная експлоататорска ***,са...щастливи.Я виж...шекерената Генка,как всяка сутрин се усмихва...щастливо от екрана на една...талавизия.Поне 5 бона й...лепят на челото всеки месец,да ръси простотии и да повтаря,че българите са...некадърни,ксенофоби,мързеливи,фашисти,,прости,изостанали и каквото се сети...още.Малко й дават;за...малко,се е...продала.

6

x

преди 10 години

Няма вече нищо за крадене! А-а?

5

SP

преди 10 години

българия не е най-бедната страна в ЕС, а най-ограбената. Има разлика!!!!!!

4

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНикакви експлоататори не са ни отредили никаква роля, освен самите ние,с мързела, крадливостта и простотията си.Трябваше до сега сто пъти да сме разбрали, че сме едни балкански ***, от които нищо не става.

3

С.С.С.Р

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯИспания , Гърция , Румъния, Унгария и те ли са агенти ??

2

Анонимен

преди 10 години

Експлоататорите от ЕС предварително са ни отредили ролята на клоака на Европа и всеки ден работят усилено,това да се случи възможно най-бързо и необратимо! Ако искаха да ни помагат,нямаше да стоят 25 години и доволно да потриват ръце,че се гърчим и се самопогубваме като народ и държава! Естественото ни място е извън ЕС и САЩ!

1

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

АМИ ВИЕ ВСЕ ОЩЕ СТЕ С руснаците , ЗАТОВА Е ТАКА !!! ВИЕ СТЕ НЕЩО КАТО ВНЕДРЕНИ АГЕНТИ НА русия В ЕС !