57

?!

преди 10 години

Пишете на кирилица защото никой не ви чете ероглифите форумци!

56

моля ?

преди 10 години

Един политик да защити българският народ.Досега политиците мачкаха и унижаваха народа ни.Бяха на ,, другия браг на реката" т.е срещу народа и за това нямаха нужната любов от него .Попова е другият политик ,истинският политик обичащ българина.Брагодаря ти г-жо Попова .Така трябва да работят всички политици само за бъл.народ от негово име и в негов интерес.

55

Анонимен

преди 10 години

До 55. Шостакович ?Трябва да прочетеш статията . Тя обвинява , че не е разяснено на българския народ че трябва да приемат бежанци !Не казва , Да Българите са бедни и не желаят бежанци !Така както богатата Франция връща бежанците ни обратно !!Така и България има право да не приема бежанци ! Защитаваме Европейската граница !

54

Анонимен

преди 10 години

Zashto vinagi ima kontra blafove v politikata? Ei nablijavat euro izborite i pochnaha dase chakalqt koi shte se izdani i vednaga napadki! A gospoja Popova ne prepuska li kak edna jitelka ot selo rozovo se izkaza kato rasiska protiv zigani i turci che u tqhno selo nedopuskali *** i Turci?Ami hubavo, togava nas kato ni diskriminirat v europa nikoi dane se sardi!

53

Бойко Борисов

преди 10 години

И аз обичам пенсионерите, и аз обичам възрастните хора, но първо искам да се погрижа за апартаментите на Цецо да станат 15!

52

Анонимен

преди 10 години

хората в розово напълно ги разбирам.държавата е абдикирала от всичко,те са изоставени на собствената си съдба и се страхуват от всичко.знаят,че на тази държава за нищо не може да се разчита. реакцията им не е хуманна,обаче е напълно разбираема. да ги питам нашите политици,като имат толкова имоти и хотели,защо не дадат личен пример като подпомогнат настаняването на тези хора. стига само са крадяли,нека и те дадат нещо пък после да говорят

51

Стария ДЖО !!!

преди 10 години

До некакъв антисоросоид-дето само на *** ще ми стане ако се скиваме!!! Щото БГ-то е част от ЕС съгласно договора за присъединяване-влязъл в сила на 01 01 2007 г!!! пп-Дай ГСМ за връзка да ти го обясня и вербално! А ако имаш пари да дойдеш в София-мога да ти го обясня и визуално!пп-Иначе верно съм ***-ела да ме скиваш!!!

50

Анонимен

преди 10 години

Тази прилича на *** ?От къде ги намират такива за управници на България !

49

политолог

преди 10 години

Да се чуди човек откъде имат т.н. комунисти-социалисти тази огромна НАГЛОСТ.Станишев от името на БКП-БСП-ДС говори за благото на човека. Неговата партия и в частност баща му избиха над 200 000 невинни хора , организираха атентати в църкви, гари, домове и всички гадости и престъпления дори хранеха прасетата с трупове в Белене. И това има все още хора, които го одобряват. Сегашно време през 1989-90 година ограбиха спестяванията на народа чрез фалшиви банки и направиха 1 долар-3000 лв. Всичко , което прави тази престъпна и терористична партия е във вреда на народа и Държавата.

48

Бежанци :

преди 10 години

Попова , прогонихте българите от България , обезлюдихте селата !Сега се кланяте пред ЕС пресата , че българите не искали сирийци или африканци , каквито и да са ! Кажете и вие, на не ги искаме !Нямате за българските деца , нямате работа за българи .. Е как ще издържате чуждите мюсолмани !

47

Шустакович

преди 10 години

Попова, права си. Браво!Кажи го обаче на началника ти - Плювню!Той най-много плюе по народа си и не зачита волята му. Боко също.

46

Анонимен

преди 10 години

Какво да хвърля? Прах ли? Как така прах?

45

Стария ДЖО !!!

преди 10 години

Типично демагогско и популистко изявление!!! БГ-то е озверяла от бедност и омраза карикатура на държава!!! Дивите *** от розово са представителна извадка на БГ-то!!! Начело с ония *** с очилцата и анцуга Адидас-менте барабар с железото около врата му!!!пп.Някой знае ли какъв е етноса на тая персона??? Щото аз знам!!!

44

Анонимен

преди 10 години

Военни ? Не изградихте ли стена ? Кой пази стената ?Ще ги настаните ли в Бояна и Драгалевци - да ги гледате всеки ден ?

43

диалектика

преди 10 години

НАРОД,КОЙТО НЕ СИ КОНТРОЛИРА ПОЛИТИЦИТЕ И ГИ Е ПУСНАЛ ДА ВОЮВАТ СРЕЩУ НЕГО,Е ОБРЕЧЕН НА ИЗЧЕЗВАНЕ!Народе,ти ,който си превърнат в посмешище на цяла западна Европа,която те е обявила за пожизнен престъпник и виновник,за какво ли не,който си приел и собствените ти продажни медии и отделни лица,да се гаврят с теб ,ТИ СИ СВЪРШИЛ,КАТО НАРОД.ПРЕВЪРНАЛ СИ СЕ В СБИРЩИНА ОТ ИНДИВИДИ!БОГ ДА ТЕ ПРОСТИ!Имаше те-няма те!

42

Анонимен

преди 10 години

Попова , къде са военните, които трябва да пазят " Територията на ЕС "?Нали не трябва да ги допускат да преминат границата и да си стоят в първата държава Турция !ЕС не ги иска и ги прехвърли на България !Като територия на ЕС , България не трябва да приема чужди гости , след като ЕС е решило . Как тези бежанци от Турция се оказват чак в Кюстендилско село ?И защо кметовете трябва да ги приемат ? И какво нас ни грее, какво пишат чуждите преси ! Не ги искаме , както те не ги искат !

41

Анонимен

преди 10 години

НАРОДА И ПО ТОЧНО СТАРИЯТ НАРОД КОИТО ВЕЧЕ НЕ СА СРЕД ЖИВИТЕ БЕШЕ ГОСТОПРИЕМЕН И ДОБЪР.ПОМНЯ КАТО ДЕТЕ ПРЕЗ 60 ТЕ ГОДИНИ КАКЪВ ДОБЪР И ГОСТОПРИЕМЕН НАРОД ИМАШЕ. НО СЛЕД 89 ГОДИНА ТОЗИ НАРОД ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА. В МОМЕНТА ИМА САМО МАТЕРИАЛИСТИ ЗА КОИТО Е ПО ВАЖНА КОЛАТА ОТ ЧОВЕКА. А И НАЙ ВЕЧЕ МИЗЕРИЯТА БЕЗРАБОТИЦАТА БЕЗПАРИЧИЕТО ОЗВЕРИ ХОРАТА. НАПРАВЕТЕ СИ ЕДИН ЕКСПЕРИМЕНТ. ПАДНЕТЕ НА УЛИЦАТА И ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО МНОГО ХОРА ЩЕ МИНАТ ПОКРАЙ ВАС БЕЗ ДА ВИ ОБЪРНАТ КАПКА ВНИМАНИЕ. ОСОБЕНО АКО СТЕ КЛОШАР

40

Анонимен

преди 10 години

Браво Попова, само заради това ти изказване бих гласувал за теб!

39

българин

преди 10 години

Цветлине, чудя ти се на продажната ти душица след като си военен и би трябвало да защитаваш България ти тръгваш да ни обвиняваш в различни грехове?Трябва да ти е ясно, че ние сме си у нас, а тези пришълци са натрапниците и ние решаваме дали да ги пуснем в дома си.Ти не си българин а най-обикновен компрадор!

38

!

преди 10 години

БРАВО !Попова ПРЕЗИДЕНТ !