14

нямам думи ...

преди 10 години

Нищо против пенсионерите,но в страната има и млади хора,които е време да излязат и да гласуват,защото аман от червените дето електората им е само в пенсионна възраст...

13

dbdcvbn

преди 10 години

цц,за малко да ги махнат тия *** пак ,ама заради тъпите пенсионери, и платените *** им стана пак играта баси няма умиране бе ,ще ни затрият и това е.

12

Анонимен

преди 10 години

Тази дупка е нормално да се получи! Имайте в предвид, че НАП не работи, с този мениджмънт начело - все хора на Пеевски, които мислят как да се накрадат, а не да вършат работа !

11

Б'ат Митю

преди 10 години

И ся к'во?! Имаме нужда от нов голям, спасителен заем ! Куче влачи рейсссс, дииииииря няяяяяма , няяяяяяма хей! Володя, хващай микрофонЯ!

10

Иво

преди 10 години

Кво става? Шаро и Чорбанов не били чак такива есперти, колкото ги изкарваха.Ама това не е като предизборната агитация. Трябва и акъл.Кога ще се усетят че стават само за бостански плашила и ще освободят тези важни места на кадърните хора?

9

пенсионер

преди 10 години

Не заради пенсиите ,а заради високите чиновнически и депутатски заплати .Намалете заплатите на тези които получават пари от държавната хазна .

8

Войводата

преди 10 години

До двамата *** под мен зомбирани от Борисов:Абе герберастки ибрици(ако вие двамата не сте един), вашия некадърен и двуличен Вожд срина държавата до най-дълбокото дъно на ямата! ГЕРБ водел :)))смях, води в платените прочувания на вашите ***, ще видим след изборите кой води, вашия Вожд да не избяга пак като на предните избори! Да ,сега се сещам , не само че двуличник ами е и страхливец, когато го свалиха от власт избяга и се скри и сега се надява хората да са забравили идиотщините му....

7

Позитано

преди 10 години

53 или 57 милиона отидоха за надбавка на ненсионерите за Великден. Дано са ги получили и да гласуват с правелната бюлетина.

6

Анонимен

преди 10 години

ами помощите за мангалята ,де ги слагате?

5

Анонимен

преди 10 години

Точно толкова откраднаха ГЕРБ от Здравната каса(целия резерв за здравеопазване),сега взели нещо да се правят на загрижени,да не говорим за намаляването на фискалния резерв и увеличаването на държавния дълг,невръщането на ДДС и държавния рекет към фирмите по времето на Дянков,т.е на ГЕРБ=Борисов.

4

Овчаров

преди 10 години

До до 2. Ако ти си бил умрял от глад при Борисов, защото си червена ***, не бих казал, че това се отнася за по-голямата част от хората и затова пак ГЕРБ води. А иначе явно си и неучен и неумен, щом говориш такива глупости, че цял свят живеел със заеми.

3

N

преди 10 години

До До 2Борисов дойде на власт когато дойде и световната финансова криза,когато милиони хора останаха без работа и държави бяха заплашени да фалират и същия този твой СтаниШЕФ каза че нас няма да ни застигне кризата,Америка,Германия,Русия и останалия свят я хвана кризата а нас нямало да ни хване,ти си пълен *** мойто момче умен си колкото зеленчук,даже зеленчуците имат повече мозък от тебе!

2

До 2

преди 10 години

Ами тогава върнете си Тиквата и Дянков с финансовата дисциплина да умрете от глад! По-добре дупка в хазната отколкото надупчен джоб! Цял свят живеят със заеми, България ще се оправи леко по леко стига такива като Борисов и Цветанов да не докопат пак властта!

1

Го4о

преди 10 години

Дупката на СтанишеФ няма напълване! Става все по-голяма и по-голяма.