372

ф-1

преди 10 години

ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ се нарича Р У С И Я!не знаям, дали на второ или първо място е: ПРОСТИЯТ НИ НАРОД.

371

St. John Red

преди 10 години

До Анонимко 511На теб лично могат да ти помогнат на 4-ти км.Западните / западналите славяни са галениците на Западна / Западаща Европа, просто така е удобно на големите батковци.

370

AZ

преди 10 години

АМИ АЙДЕ ДЕ , ДА ИДВАТ ПО-СКОРО , И БЕЗ ТОВА ЗАПАДЪТ ОСВЕН ДА НИ РАЗОРАВА И ПОГАЗВА ДР НЕ ПРАВИ , ПОНЕ БЕЛКЕМ РУСИЯ НАПРАВИ ОТ ТАЗИ ПУСТА НИВА - ДЪРЖАВАТА НИ НЕЩО ПО ПРОДУКТИВНО

369

Анонимен

преди 10 години

Бългaринa е нищожен процент от Източнa Европa, тези нaроди- ПОЛЯЦИ, РУМЪНЦИ, ПРИБAЛТИЙЦИ, ЧЕХИ, СЛОВAЦИ И УНГAРЦИ МРAЗЯТ русия, ненaвиждaт я, товa е ФAКТ неоспорим! Тук у нaс нaродa е рaзделен, потиснaт и угнетен от прорускaтa влaст! Зaпaдa трябвa дa помогне!

368

Дидо

преди 10 години

Питали един Американец с какво обича да пътува? До работа,рекъл Янкито с БМВ,сред природата с джип,а в чужбина с форд. Чул го французина ,и той споделил: Аз пък до работата ходя с пежо. Сред природата с рено, а в чужбина с мерцедес. Чул ги Руснака, и решил да сподели и своята участ. До работата аз пътувам с тролейбус, сред природата ходя пеша, а в чужбинас танк.

367

Анонимен

преди 10 години

Статията е некъв буламач!Или казано по -определено :социална манипулация по познатата схема със зсаждане на страхове и деликатно плюване. Лозунги и популизъм - новата стара журналистика!

366

Анонимен

преди 10 години

Кой е тоя огнян минчев ?!?!?

365

Анонимен

преди 10 години

С глобалното затопляне ставаме все по - независими от Русия

364

БМ_21 Град

преди 10 години

Брей онзи преподавател по марксизъм-ленинизъм /Огнян Минчев/ сега е най-големия демократ и лаяч против Русия! Никой нормален работещ човек не се страхува от Русия, страхуват се разни новоизлюпени социолози, политолози, NGO-активисти и подобри *** лапащи от хранилката на Сорос и различни западни служби. Русия е била, е и ще бъде приятел на България за разлика от разбойниците от запад, които изсмукват и последните ни ресурси-хора и капитали!

363

SS

преди 10 години

До КилъраСамо дето не разбрах, как така стъпкването с червен ботуш се счита за освобождаване?!

362

neni4a

преди 10 години

То да е само източна Европа. САЩ и те не искат да се месят директно в Украйна,само пращат Blackwater,ама и на тях не им върви . То и този страх е изкуствено насаждан,само и само да си увеличават военните бюджети и САЩ да има претекст да напълни източна Европа с техни воиски. А ние можем да се страхуваме от продажните си политици,които за да получат потупване по рамото ,са готови на всичко

361

за тодор христов

преди 10 години

Нищо не може да се прочете от твойте коментарии с тия главни буквиСложи си подходящи очила за четене и махни капслока/това за главните букви/ от клавиатурата.

360

Килъра

преди 10 години

Източна Европа не се трахува от Русия, а очаква Русия да ни освободи отново иначе до 40 години няма да има държава България!Журналистката *** пак определи "точно" мнението на голяма част от българския народ :(

359

Анонимен

преди 10 години

Ако има мислещи управляващи, България само може да спечели от ситуацията! Само, че България я управляват престъпници, които имат за цел, само са си напълнят джоба!

358

Анонимен

преди 10 години

България с НАТО и Европа

357

Анонимен

преди 10 години

България с Русия?

356

Анонимен

преди 10 години

Taka li i ot koga ? Koi go e strah ot piani shmatki

355

Анонимен

преди 10 години

ОНЯ С ТИКВЕНИТЕ СЕМКИ В ГЛАВАТА НЕ ЕЕ ГО СТРАХ И НЕ ГО Е ГРИЖА ЗА НИКОЙ В БГ

354

Анонимен

преди 10 години

ХАЙДЕ ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА- САЩ ЗАБЪРКА ЦЯЛАТА КАША, ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ РАЗПОЛОЖИ ПРО НА ГРАНИЦАТА НА РУСИЯ- 20 ФАШИСТА НАПРАВИХА ПУЧ, СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ И КОЙ ДА ИМ Е ВИНОВЕН- НИМА СИ МИСЛЕХА, ЧЕ РУСИЯ ЩЕ СТОИ И ЩЕ ГЛЕДАТ ? А НИЕ КЪДЕ СЕ СЛАГАМЕ- НЕ МИ Е ЯСНО- ШВЕЙЦАРИЯ В ЕС ЛИ Е ? НИКОГА НЕ Е БИЛА В НИКАКВИ БЛОКОВЕ, ЗАТОВА Е ШВЕЙЦАРИЯ- НИЕ ВСЕ НА ГРЕШНАТА СТРАНА СМЕ

353

iwan.iwanow

преди 10 години

Къде е знака, че статията е платена и няма нищо общо с реалноста?