14

Иван

преди 10 години

Брат му страхотно се издъни с политическите си амбиции, и с другарчетата му отвориха кутията на Пандора, връщане няма

13

Анонимен

преди 10 години

до 10В интерес на истината съвсем сериозно Владимир Кличко споделя , че през най-добрите си години брат му Виталий е щял да го победи, даже и в сегашната си невероятна форма.Наистина си е така. Брат му Виталий на 32-33 години беше някакъв звяр в бокса. Просто умъртвител!

12

Анонимен

преди 10 години

Много хора ненавиждат Виталий Кличко защото се продаде на западните си господари в политиката. На ринга беше хегемон и остана ненадигран през цялата си кариера въпреки че загуби с технически нокаут на 2 пъти и то единия път се отказа заради болка в ръката, а при срещата си с Ленъкс Луис 2003-та която е една от най-зрелищните битки в историята на бокса само кръвта му попречи да пречука Ленъкс. Владимир няма нищо общо с политиката и не виждам що го мразите. Спокойно, тази година ще се бие с нашия.

11

ддд

преди 10 години

завърши победителят, който упорито избягва среща с нашия Кубрат Пулев.

10

BGto

преди 10 години

62 победи. Наистина е най-добрия в света. Със сигурност братята са вече легенди в бокса и част от историята на този спорт. Със сигурност им е коствало много труд упоритост, дисциплина за да го постигнат. Дори и да падне пак ще си остане един от великите. Но ако питате мене него само брат му може да го бие :-)))

9

хм

преди 10 години

И Кличко,и нашия са големи бойци!Който и да загуби ще бъде жалко!Харесвам ги и двамата!

8

ХХХ

преди 10 години

Кличко се бие като ючбунарска леля ......Кобрата ще сложи край на царуването му сред мишките

7

Анонимен

преди 10 години

Бе стига сте се излагали бе. Кличко ако го беше страх, щеше ли да излезе срещу най-великият английски боксьор след ерата Ленукс Луис...Дейвид Хей, който нямаше загуба до момента и всяваше страх у всичките си противници и предния мач направи смешен гиганта Валуев висок 210 сантиметра? Щеше ли Кличко да се изправи срещу Поветкин- непобеденият руски звяр до миналата година и то на пъпа на Москва? Дойде Кличко и го направи смешен.

6

Адам Смит

преди 10 години

Пулев и стъклената му брада нямат шанс срещу Бичко за съжаление....*излиза и се бие срещу всеки доказан претендент за титлата / като Кубрат например/.*Не знаех че шофьори на автобуси и разносвачи на пица са доказани претенденти(Абел и оня сърбина)

5

Анонимен

преди 10 години

Кличко защитава 4 пояса- тоест всичките пояси в професионалния бокс ги притежава той.. Не може едновременно да се бие с всички претенденти за 4-те му пояса. Чак сега е ред с Кубрат да се бие. Ако и сега откаже, то наистина го избягва. Но тази година съм сигурен на 99% че ще се бият двамата. Кличко в момента е машина и е в най-добрата си форма откакто е на про ринга. Дано нашият бъде много внимателен. Много ще му е трудно срещу тоя робот изтъкан от мускули.

4

зрител

преди 10 години

Кличко е комплексар и егото му рано или късно ще му изиграе лоша шега, ако иска и с баба Мица от село Говедарци да играе, но като я нокаутира по шорти не означава, че е голям. Боец и шампион е този, който не му пука и без страх излиза и се бие срещу всеки доказан претендент за титлата / като Кубрат например/. Профи бокса в момента за съжаление НЕ е това което беше преди години

3

Мартин

преди 10 години

Гледах мача .....как не ги е срам да изкарват такъв противник срещу Кличко ...трябва по слаб да е противника та тоя го докосна цели 2-3 пъти ......с тази игра просто не знам колко ще издържи на Кобрата ! А до защитниците на Кличко ще кажа "ако Кобрата беше световния шампион и бягаше от мачове с Кличко ? Щяхте да ревете до небесата че Кобрата е страхливец а ? А сега кой е страхливеца ? " Но вчера като гледах как се бие Кличко разбрах защо не иска да се бие с Кобрата ...вече го разбирам напълно

2

БГто

преди 10 години

Упорито избягва среща??? Еми вземете му едно интервю та да разберем защо. Сигурно ще каже еми страх ме е и за това хахахахах

1

Discovery

преди 10 години

Той Кличко изобщо знае ли, че нашия иска да се бие с него??? Иначе дано все пак има мач, ще бъде интересно да го гледаме и да видим какво ще стане :) ... успех и на Пулев и на Кличко, ако има такъв