57

аз до Емма тъпото

преди 10 години

Как се е дискредитирал? Като стои достойно докъто твоите селски другари от Партията мятат клевети по него? Бесило за всички вас комунисти. Негодни човешки същества, хора ***. Тежест сте за обществото. Ходете в Белене да трошете камъни за да строите светлото бъдеще.

56

пепина

преди 10 години

Плевненлиев да обещае да си даде дългоочакваната оставка ! Губи си времето като президент !

55

вихър

преди 10 години

Така както си показа президентските възможности стигнах до извода ,че нищо не обещаваш и нищо не изпълняваш ...

54

Анонимен

преди 10 години

Ето пример за неизпълнимо обещание:ДПС обещават на избирателите си, че ще лобират за евросубсидии за производителите на тютюн. При положение, че ЕС няма да се субсидира тютюна след 2014г. - решение което беше взето в ЕП с почти пълно единодушие и няма никаква вероятност да бъде променено.

53

андерсен

преди 10 години

Малката ирландска пастирка с големите претензии. Изтъква,зове, призовава, подчертава, казва, настоява, и накрая се наак...ва!

52

Лукан

преди 10 години

Този човечец щеше да ни кара газ от Катар, що не вземе да ни зарадва с нещо смислено, като например кофички от кисело мляко, пълни с благодатната земна пръдня?

51

Анонимка

преди 10 години

"Плевнелиев призова: Да обещаем това, което можем да изпълним" - демек, нищо!

50

Анонимен

преди 10 години

Ето пример за неизпълнимо обещание:Другаря Станишев обеща, че ако европейските социалисти победят, то "Южен Поток" ще се строи. В същото време болшинството европейски социалисти гласуват резолюзия в европарламента за спиране на "Южен Поток".

49

Емма

преди 10 години

Плевнелиев въобще не бива да се обажда,като се има предвид колко се е дискредитирал.

48

Анонимен

преди 10 години

Какво да им каже на Европейците?Те ни знаят що за племе сме!Няма да има Демокрация в БГ!Българският капитализъм е фалшив капитализъм!Тук Мафията си има държава!

47

Анонимен

преди 10 години

Болшинството от хората ДС са жалки доносници

46

АНТИ

преди 10 години

Лошо!

45

вуте

преди 10 години

Заради този от снимката и цялата му кохорта се отказах да ходя на избори. Когато го видя импийчнът, тогава ще повярвам, че има смисъл да си надигам задните части към урните. До тогава ще си пия бирата и ще се кефя на тъпите копе.ета, дето тичат да "упражнят правото си на глас". Разбира се, няма да критикувам политиците, забранено е от гордите избиратели, хаха!

44

Анонимен

преди 10 години

Тоя става все по-жалък!Лошото е,че по него и разни мутри -бойковци съдят за всички нас.

43

ЕД

преди 10 години

До Крaси К.Европа ни го наложи като нещо лошо, защото ДС не е служила за интересите на западняците !Следователно е ЛОШО ! То май Меркел е била в Щази, но това са само подробности....

42

Анонимен

преди 10 години

До 46 АнонименЗащо само да има вид ? Може и да е !

41

Крaси К.

преди 10 години

До 26.Стaвaше с думa зa Гоце.В цял свят хорaтa от ДС ги боготворят зaщото рaботят зa сигурностa нa държaвaтa.Тук в БУЛГAРИСТAН европa ни го нaложи кaто нещо лошо.Е Мaйкa им гaднa aко тези хорa не пaзехa държaвaтa сегa кaкво щяхa дa крaдът 25г. и още имa.

40

Анонимен

преди 10 години

Този винаги има вид на дрогиран.

39

Анонимен

преди 10 години

Русофилите би трябвало да са последователни:(1) оставка на президента защото иска санции срещу русия(2) излизане от ЕС(3) строеж на АЕЦ Белене(4) строеж на Южен Поток(5) влизане в евразийския съюзи изведнъж се оказва, че всички русофили са тръгнали да стават евродепутати въпреки че са срещу евросъюза, все едно Хитлер да иска виза за Израел

38

дедо пецо изпецо

преди 10 години

Да се разбира - Плевнелиев призова за мълчание.