6

Тодор Живков

преди 10 години

Така казваше и Тодор Живков накрая се стигна до Проект Възродителен Процес 1986

5

Чичо

преди 10 години

Безбожник, предател! Обеща, че няма да повеждаш евролистата и да бягаш в европарламента - сега водиш листата. Обеща АЕЦ Белене - още си седи гьола. Обеща 250 хил раб. места - безработицата продължава да расте. Обеща индустрия, доходи, намаляване на престъпността и контрабандата - нищо от това не се случи. Само една патладжанена прослойка от обществото намазва. Само на нея служите.

4

Анонимен

преди 10 години

Браво Серж мачкай тиквите кухи гербави

3

Анонимен

преди 10 години

Пак ли го изкарахте това изразходвано изотзадзе херсонче?Ден не минава без да издокарате новина за почетния гражданин на Гейландия серГейчо.Аман вече-пак ми вгорчихте вечерта.

2

социолог

преди 10 години

Не знам кой какво работи, но с Евролистата БСП , ДПС , Цензурата и Атака показаха, че въобще не ги интересува какво ще става с България. Станишев , Сидеров , Бареков и Пеевски са водачи на листите и с никакви сладки приказки за народа не може да се обясни. Това показва , че само Б.Борисов наистина е патриот и мисли за силна Държава. Той също можеше да се пише водач, но предпочете да бъде честен с избирателите и никакви опорни точки на мутреса Моника нямат значение.

1

ИСТ

преди 10 години

Народа знае че е в името на далаверата 19-45 и...............................