492

мария

преди 10 години

СЪД за слугите на мужиците !! Вън на всики руснаци с имоти в България !! ТУК е ЕВРОПА , кучета руски, а не Крим !!!

491

радо

преди 10 години

От злоба ще получиш инфаркт /инсулт

490

кони

преди 10 години

Да живее Путин, най великият пълководец в новата история на Русия !!!

489

киро

преди 10 години

Хващай си чуковете, и върви да се обесиш/удавиш ако предпочиташ. Обади се , ако ти трябва помощ !!

488

куби

преди 10 години

Хамериканските *** искат пак да заробят страната ни !!!Няма да стане !!Този път няма да ви се размине , като на дедовците ви - хамериканските агенти !!най- долната *** хамериканските агенти на хамериканските бомбардирали София ...

487

еми

преди 10 години

искат пак България да е хамериканска колония !!Няма да им позволим !!*** на американски психопати и наркомани искат пак хамериканска власт в България !!!

486

пешо

преди 10 години

Русия-организирана на престъпна групировка от световен мащаб

485

продължение

преди 10 години

златото и урадан добивани от рускобулгарското Горубсо са присвоени от Русия.Отделно влога на България от участието и в банката на СИВ.4.Българските стоки се изнасяха за Русия на цени под себестойността (това значи на загуба) ,което многократно компенсира цените на нефта получаван от Русия.

484

Анонимен

преди 10 години

До АнонименСтига лъжи1.Жертвите от рускотурската война са 70 хиляди заедно с умрелите от болести и не са само руси.Българите дават 50 хиляди жертви в същата война.2.Русия взема Молдова от Румъния,като плячка от войната ,а й дава северна Добруджа .Преди войната границата е била по делтата на Дунав. Балгария изплъща няколко милиона златни лева по искане на Русия също компенсация за войната. Всички данци събрани от България в Сливен са присвоени от руските войски.3.Русия отмъкна златото и уран

483

Диджей Анти-Трол

преди 10 години

До Анонимен 598Ти ми казваш, че братушките съвсем безкористно са направили това за нас? Ти в паралелен свят ли живееш? Русия отдавна воюва с Турция а Априлското въстание е повод да го направи легално в очите на целият свят! Всичко е политика, защото Русия отдавна има интереси в региона на Балканският полуостров! И да не забравяме малко известният факт, че 2% от 3% най-плодородна земя на света се намира в България! Направи си извода!

482

Анонимен

преди 10 години

До АнонименС какво са ни лъгали Русите???????????????Един френски писател пише след априлското въстание 1876г.-Избива се цял един народ- къде , в ЕВРОПА-Знае ли някой за това - да целия свят- Виждат ли това ЕВРОПЕЙСКИТЕ правителства - не е еВсичко в Европа е на ниво драсканици по вестниците! Само Русия обявява война , 200 000 жертви, за нашего брата.През соца ни даваха два пъти повече нефт който реекспортирахме на зап.пазари и 2 милиарда годишно гушвахме.И пак те виновни????

481

Ей ся!

преди 10 години

До КокороАми същото е, когато имаше протести за високите сметки за тока, които после ги пренасочиха срещу ГЕРБ, и тогава казваха че хората справедливо протестирали. А после когато половин година протестираха срещу Орешарски и Тройната мафия това били платени протестиращи!? Като разбереш това, ще си отговориш и на въпроса!п. с. В което малко се съмнявам... ;)

480

Кокоро

преди 10 години

Помогнете ми да разбера:-Защо когато се превземаха правителствени сгради в Киев и зап.Украйна това бяха демократи и борци за свобода??????????? Западът (САЩ) пищяха Янукович да не използва оръжие (Беркут)- И защо когато това се случва в Изт.Украйна , хората са терористи и се хрърля армията срещу тях.Подвозват се оръдия, танкове и Т.Н. Западът няма нищо против?????Янукович беше кръволок , а сега Турчинов е обаче демократ????? Защо са тези двойни стандарти????? Помогнете ми да разбера.........

479

Дааа

преди 10 години

Най-опасното е когато големи хора не са се наиграли като деца, и започват да вършат глупости!АЙДЕ СТИГА СТЕ СИ МЕРИЛИ, ГЛЕДАЙТЕ СИ ЖИВОТА, ЧЕ ЗАРАДИ ТАКИВА ПЕРКОВЦИ КАТО ТОЗИ НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ!

478

Анонимен

преди 10 години

Слепи народе, кланяй се на руския ботуш, че щяло да ти се зачете на Оня свят! Както са Ви лъгали сумалък години. пак така Ви лъжат и Вие пак им вярвяте! НЯМА ТАКИВА *** !

477

Яго

преди 10 години

Започнат ли военни действие Украйна срещу Русия съм сигурен,че поне минимум 70% от украинската армия ще преминат на страната руснаците

476

от село

преди 10 години

До АнонименСладур,на такава възраст съм,че имах възможност да уча и живея в България преди 1989 г. и мога да ти кажа със сигурност,че хората бяха по-щастливи. Американските ни "братя" са по-лоши от руснаците.

475

от село

преди 10 години

До ВасилевСтоката е китайска бе пич.

474

Анонимен

преди 10 години

До морскиИзточника на световния тероризъм е САЩ.Това го разбраха вече и децата.Употребата на двойни стандарти вече е запазена марка на империята на злото а думата демокрация е синоним на терор.-------морски ли речен ли си, ако американците ползват "двойни" стандарти при *** са четворни, интересно няма новина как са подгонили руски бомбандировач днес, смелите *** са се пооцапали :)

473

жуков

преди 10 години

До Анонимен Бе Ти не си уред . Щели да решат Америка , тея цурвули сЪ нЪсират от страх.