99

Анонимен

преди 10 години

Честито на кримчани, а останалите украинци не губете надежда, Русия е наблизо.

98

експертиз контекстов

преди 10 години

От утре рублата да стане равна на долара и пенсиите да са поне хиляда рубли. Как ще направите това, си е ваша работа. Умавала, умувала думата, а на другия ден обявила по говорит москва: от днес всеки да разменя рублата само срещу долар и всеки пенсионер се задължава да взема не по-малко от хиляда рубли, но превърнати в долари. П. П.

97

не син

преди 10 години

Браво на руснаците и Путин ! Вървят по правилният път ! Доказва го истеричното лаене на САЩ,ЕС,НАТО и няколко наши помияра като Костов,А. Алексиев,Паси и т.н. ! Дори ветропоказателя Сидеров го е разбрал !

96

урааа

преди 10 години

Ще се вдигнат на четири пъти с по 25% , което в края на годината реално за хората са двойно по високи пенсии .А другарите в България начело с Хасан , обещават светло бъдеще и ежегодно увеличение са по 2% , което значи че след 50 години , хората реално ще имат двойни пенсии , честито , ама средно човек получава между 10 и 15 години пенсия.Защото средната продължителност на живот в България е 75 години , но другарите и тази справедливост ще поправят като направят 70 години пенсионната възраст

95

анонимен

преди 10 години

до 110 - цитатът е от 88, не от 87:) - и доста добре знам какво означава, но на пет реда не може да се напише по-кратко.Твоите тълкувания ми приличат на американските вопли за домокрация,докато в същото време убиват някъде по света...В Украйна били похарчили 5 млрд за демокрация:)-вижда се резултата в страна с предимно православно и католическо вероизповедание-президентът Турчинов, баптист,от сектата на деструктивната секта на неопетдесятниците, премиерът Яценюк-сциентолог:) и не ми обяснявай:)

94

.

преди 10 години

БРАВО !

93

Анонимен

преди 10 години

от два пъти станаха 25%.комунистка му работа...

92

Пешко

преди 10 години

А цялата съветофилска, соцофилска, путинофилска общност у нас вече плямпа на руски по фейсбука и зове за анексирането ни от страна на ПУтин. И защо? Защото разчита Путин да раздава парата с големия черпак, а наш соцофил, путинофил да му дава ордени и само да яде и пърди без да си мърда пръста. Като "едно време" - "учи, за да не работиш", а най-престижните професии - месар, зарзаватчия и таксиджия - "да те удря чекмеджето в корема".

91

Пешко

преди 10 години

До Анонимен 102,не знам защо си мислите и очаквате, че от ЕС освен, че ще ни дават пари, ще дойдат, ще ни построят, че и в уста ще ни сложат хляба. Пари се дават, но се дават разумно - нашите посткомунисти са отворили ей такива усти да лапат и крадат, поради което от ЕС ежегодно пишат в докладите следното - най-големият ви проблем е корупцията и зависимата съдебна система. Няма доклад, в който това да не фигурира. Така че трябва да се сърдим на родния политически и иконом. елит, не на ЕС.

90

52

преди 10 години

До Анонимени ние питаме кой ама никой не отговаря!а тези въпроси дето ги задаваш само разкриват колко си ......... и какво има в главата ,белег от пружината на фуражката!!!!

89

дядо

преди 10 години

До всички които ехидно подмятат,че уж щели да вдигнат пенсиите 4 пъти,а сега само 25%,ще кажа-сигурен съм,че вие сте избиратели на герб и страшно бихте се радвали да ги вдигнат,като мутрата Буда нула пъти-демек халка,дупка на геврек бе,нали така еврогейтаци и педроатлантици,добре че повечето гласували за пъдаро и пръмовица се осъзнаха!!!

88

Ив

преди 10 години

Хах, на комуниста все пенсионерите са му в главата - само благодарение на тях може да замаже кирливото си състояние. Все едно в Бг не се вижда същата работа... да ама в дългосрочен план не работи бе!

87

Smurf

преди 10 години

Обещанието беше за 4 пъти не за 50% . Ще поживеем ще видим

86

Анонимен

преди 10 години

Защо НИКОЙ ОТ ГОЛЕМИТЕ В ЕС не казва:"Вземайте българи МИЛИАРДИ И ТРИЛИОНИ да станете като НАС или поне да се ДОБЛИЖИТЕ ПО СТАНДАРТ С НАС!!!Вземайте ЗАЕМИ ЗА ЗАВОДИ,ФАБРИКИ,ПРЕДПРИЯТИЯ,ЗА ПРОМИШЛЕНОСТ,РАЗВИТИЕ НА НЯКАКВА ИНДУСТРИЯ!НЯМА ТАКЪВ ПЛАН!ТОЙ НАЦЯЛО Е ИЗКЛЮЧЕН!!Иначе УЧАТ НА ДЕМОКРАЦИЯ,но лесно е да ДАВАШ ПОУКИ когато дори с цената НА ДЪЛГ СИ ИМАШ ВСИЧКО!!Защо НАЙ9ГОЛЕМИТЕ ДЛЪЖНИЦИ В ЕС-ГЕРМАНИЯ,ФРАНЦИЯ,АНГЛИЯ не се направят заплатите по 300 ЕВРО НА МЕСЕЦ И 100 ЕВРО ПЕНСИЯ!!!!ЗАЩООООО???

85

Анонимен

преди 10 години

е що само с 25% нали 4 пъти щяха да им ги вдигнат :))) или 4-те пъти се отнасят само до цените

84

до 100

преди 10 години

Я си интегрираи ромите както ти казва Бея на Европа ,че не ги искат в ЕС да им цапат.Вярно ,че само 2 гражданство може да защити българина от това да е роб и хъш в собствената си държава.

83

11

преди 10 години

До дебел депутатвсички недоволни-руско гражданство и в Крим,по бързо за да не тровят и мърсят повече тази свещенна земя и да не развалят мнението за Българите и Българщината,кои сме от къде сме и какво можем и знаем да правим когато не ни пречат!!!!

82

Умник

преди 10 години

Аз предлагам да направим референдум за присъединяване към Швейцария и да конвертираме български пенсии и заплати в швейцарски.Да живее Швейцария!

81

Анонимен

преди 10 години

Тя рублата толкова падна, че и с още толкова да им ги вдигнат все тая. Така или иначе и богатите и бедните руснаци бягат на запад.

80

дебел депутат

преди 10 години

а тука мизерниците вземат 150 лв пенсия,все пак такава грандиозна пенсия кой взема на днешно време в ЕС.Като минат изборите некъдърници ви чака 150 % увеличение цената на тока.