13

Анонимен

преди 10 години

Нещата са точно такива каквито искат да бъдат еврогосподарите. Но стадото се залъгва с глупости тази партия била виновна онази или еди кои си еничарин. А те просто изпълняват заповедите от Брюксел за да живеят охолно

12

l''

преди 10 години

АКО СА СТИГНАЛИ ВЪЗРАСТА ЗА ПЕНСИЯ ЗАЩО ДА НЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТ ! НАВРЕМЕТО СЕ ИЗЛИЗАШЕ В ПЕНСИЯ НА 55 Г . ,А СЕГА СЛЕД 60Г.

11

anonimen

преди 10 години

след 10 год. в България ще има само бизнесмени *** доцтори и полиция

10

Анонимен

преди 10 години

Ами спрете да храните *** и ще има за пенсионери и за български майки!

9

Сократис

преди 10 години

Престанете да говорите за пенсионерите и да настройвате младото поколение срещу тях!Тези хора не се хранят нито от БСП,нито от която и да било партия а от осигуровките които са внасяли през целият си съзнателен трудов живот.Вместо младите да роптаят и пишат нелепости по адрес на пенсионерите,да обърнат ропота си към работодателите които не ги осигуряват на реалната заплата която получават а не рядко ги водят на 4 часов работен ден и така един ден ще бъдат и те с мизерни пенсии

8

Елемаг

преди 10 години

Признайте си ,че не искате да вкарате индивидуалните партиди ЗАЩОТО НЯМА ПАРИ!!На 2 пъти БСП и компоания крадоха фондовете за 25 години!!А няма да има да се дават на ***!!Но те вчера ви оправиха по новините!!Отрицателно салдо внос-износ,лекари няма застрашително,и няма кой да работи по морето а и няма туристи!!Айде да ви видя какви сте икономически факири!!!!

7

Елемаг

преди 10 години

Във Франция ако си примерно земеделски производител регистриран след 10 години имаш право да се пенсионираш с минимална пенсия!!Аз имам 15 в друга сфера да кажем.Искам сега да се пенсионирам на минималната!!М-у другото господа политици,защо си мислите ,че хората не пътуват по чужбина и виждат как са нещата?Кого лъжете още тука по купените телевзии че и там се пенсионира на 60 да речем!!?Лъжете и пак лъжете!!В ИСпания чак сега вдигнаха на ТИР-аджиите от 10 на 12 години за пенсия???

6

Анонимен

преди 10 години

Ами спрете да храните *** и няма да се налага да се вдига възрастта за пенсиониране!!! Колко милиарда годишно изяждат тия ***?!

5

Анонимен

преди 10 години

Референдум за излизане от ЕС - като първа стъпка за разрешаване на икономическият и демографският проблем

4

Анонимен

преди 10 години

Първо: никой работодател не дава работа на 55 годишен кандидат. Второ: изоставения от здравните институции възрастен човек и да иска не може да работи. Трето: докато ни управляват измислени политици - ще е така.

3

те

преди 10 години

Те работешите българи немогат да се пенионират - *** преди това. Пенсии вземат определено малцинство толерирано от държавата което срещу 1000 лева около 90% е с телк за асми .

2

Анонимен

преди 10 години

Аз съм на 28 години и искам да се пенсионирам! Мързи ме, не ми се работи, имам 500 кила ракия, а в момента нямам време, в което да седна и да пия спокойно! Това не е живот, 3-4 години работа като общ работник са ми напълно достатъчни, защо ме мъчат, не мога да разбера!

1

пена

преди 10 години

Ми БСП-то да си ги хранят....