214

До US forever

преди 10 години

Ти и сега си си теле. Я ми обясни какво искаш от Русия, от една държава за територията на която воюват от създаването и. Сривана е до основи от две световни и колкото си искаш регионални войни. А на другия край - държава, която до 1864 е имало официално робство, да не би да са били много загрижени за робите си освен за храната им. Всичките им богатства са натрупани НА РОБСКИ ТРУД, затова и сега продължават да поробват.Справка -България. Нищо няма от "съветската" промишленост у нас. Сега сме РОБИ

213

Анонимен

преди 10 години

" Война и Мир " , на Толстой !Има руски филм има и американски по Толстой !

212

262

преди 10 години

Планът за Питерсбург , е на царят им : Петър Велики ! Самият цар се е учил на корабостроене и строителство . Всички дворци , фонтани , художествени галерии са по негова идея ! Американците са направили документален за Разпутин и последният им цар . Дворците са като приказка , концерти , балове , облекло , дворянството , военните , беше блестящо . И днес имат традиция , има едно общество, което целият свят го признава . Има и друго общество .. Това казват за Русия (2 противоположности )!

211

до 262

преди 10 години

До Анонимен" Явно ти не си чувал за Чайковски, Рахманинов, Пушкин , Гогол , Лермнтов, Достевски. После като ти казвам неграмотен пешлигар се обиждаш

210

Анонимен

преди 10 години

До US forever: да бе да щото животът ти е много шарен, затова висиш по ббг форумите или днес си втора смяна в КФЦ

209

до 265

преди 10 години

Тоалетните знаем кой ги пълни. 250 кг-.те хамбургери отвъд океана

208

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен" 262 Да бе да *** с голия *** и американците с холивуд са най-великите

207

Анонимен

преди 10 години

До do255 : Червените са другият клон на същите тези ев-и от Wallstreet

206

хахахах

преди 10 години

Имат култура руснаците - несъмнено! да пълнят тоалетните и да се редят на опашки за американски визи!

205

Adam1966

преди 10 години

Пилците се броят на есен .?!

204

До 259.

преди 10 години

Да бе към всички са се присъединявами да завладеят руски територии. Отдавна бях в Полша и като говореха , че Американците били ги освободили от Германците . И ние ами Една Американска армия е била още във Франция , когато руснаците са отблъснали германците от Полша.Наскоро започнаха да отчитат че руската армия е освобождавала конц.лагерите в Германия ! Добре е да се знае истината , че както го представяха .. не е честно .Не умирам за никой от воюващите , но мразя и политическите интриги , кои

203

Анонимен

преди 10 години

до 255Кaквa Хултурa е " създaлa" русиятa бре? Посочи нещо конкретно? Дори петербург е построен от итaлиaнци, товa и руснaците не могaт дa отрекaт! Хaйде посочи нещо, което руснaк е измислил в клaсическaтa музикa, живописттa, aрхитектурaтa?!? мaлоумен руски помярин!

202

do255

преди 10 години

Ква култура бе, по времето на Царска Русия ли или след червените терористи от 1917? хахахах

201

Да, ама не

преди 10 години

Готова, ама никой не иска да и дава. Ей, това поляците са по-гнусни и от украинците. То нали са си една кръв, гадна, злобарска. Подкрепяли са всички - и Наполеон и Хитлер,сега и Америка само и само да се докопат до руските земи.

200

US forever

преди 10 години

Не съм комунист и никога няма да бъда! Добре, че Господ ме обича и 93-та ми даде американска виза! САЩ ми даде образование, живот и бъдеще! Никога няма да забравя като стъпих в Ню Йорк 1994-та - зави ми се свят! Гледах като теле в железница!

199

До 251.

преди 10 години

Теб защо те е толкова яд на хората които са гледали американски документални за втората световна война Дават решаващите боеве и обрата на битките , последните нови оръжия използвани , видовете танкове, тактики , катюшите ,В победителите са включени , Америка и Англия на запад . Но Руснаците правят обрата при Куркската дъга !Така че трите държави се договарят !

198

Анонимен

преди 10 години

До хахаах: Руснаците са създали култура колкото цяла Европа и СЕЩ едновремено. Нещо което един демократичен неграмотен пешлигар няма как да разбере

197

ПФУУ

преди 10 години

КАТО СЕ ПОЯВЯТ РАЗНИ ДЕСНИ РУСОФОБИ И ФОРУМА ЗАСМЪРДЯВА ОТ ГНУСНИТЕ ИМ ПИСАНИЯ, А ЗА НЕГРАМОТНОТНОСТТА ИМ - ОСТАВАМЕ БЕЗ КОМЕНТАР. РУСИЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА, А КАКВО "МИСЛЯТ" АМЕРИКАНСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ/В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ ИМ СЕ ОТДАВА/ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА.МНОГО СА СИТНИ,ДРЕБНИ, ЗА ДА ГИ ЗАБЕЛЯЗВАМЕ. НЕКА СИ УСМЪРДЯВАТ В ЖАЛКОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ.

196

Свински

преди 10 години

Поляците спряха да идват в Швеция за сезоннаПооправиха се явно

195

Анонимен

преди 10 години

тия от Полша много се надяват да станат първа ръка европейци. видяла жабата вола и се надула