11

??

преди 10 години

Другари, нали уж успешно се борите с битовата (***) престъпност!? Всичко, което кажете е лъжа, само онези, които ги убиват и ограбват не го разбират и продължават да гласуват за вас..

10

Анонимен

преди 10 години

seriozno nesto e vrstaneto na smrtnoto nakazanie. ako go varnat treba da ima pravila. bolkite koito e ponesla jertvata - da budat publi4no naneseni na ubieca.

9

Анонимен

преди 10 години

Напълно съм съгласен с мнението на Георги! Каква е тая криворазбрана хуманност с отмяната на смъртната присъда?! Значи да храниме убийците докато са в затвора, след това ги освобождават и започват отново! Отмяната на смъртното наказание не е нищо друго, освен поощряване на престъпността!

8

Георги

преди 10 години

Да се върне СМЪРТНАТА ПРИСЪДА .Нямаме оправяне, само пълнят затворите с мерзавци, след 4 години ги пускат и те пак убиват .СМЪРТ за *** .Ще гласувам за партия, която върне СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ.Писна ми, искам ред в България .

7

bat bubi

преди 10 години

*** тъпите ***, убили бабата от собственото си село и продали вещите на друг от същото село. едва ли в това село има над 500 жители които се познават. Колко прости са тия??

6

Анонимен

преди 10 години

Престъпността била намаляла със 70% след идването на жандармерията в селата и страхът и той бил изчезнал??!!

5

qwer

преди 10 години

Ако не се заблуждавам тези маймуноподобни не са ли от електоратът на БСП/ДПС ?

4

qwer

преди 10 години

*** ли са тези или индийци ? Така ,като са криминално проявени какво правят на свобода ? В Ирландия вкарват две наши *** в затворът за 200 евро, в България да видиме за отнет човешки живот и обир колко ще получат тези маймуни ? Закони трябва строги много строги, а за тази *** *** смъртни присъди изпълнени веднага след прочитането им, за да не се обременяват българите с издръжката на тези *** по затворите.

3

тцЪ

преди 10 години

В селата по Северозападна България - младежите са само ***... Жалко за жената, а още по-жалкото е, че тая *** няма да висне обесена по стълбовете. Твърде коректни и толерантни сме, за да раздадем правосъдие.

2

Салахадин

преди 10 години

Те не се казват Асен и не са ***!!!

1

Анонимен

преди 10 години

И ПАК "ястреби"