64

Анонимен

преди 10 години

*** да си гледат нас..рания заден двор и да е пречат на естествения подбор на природата и на свободния избор на нациите......комунистите едно лозунгираха="ние ще победим природата" ще победите природата на мукииииииии!!!!, да *** и *** търтеи гадни долни , свикнали да живеят на гърба на работешия мислещ Човек !!!тази утопия, отдавна трябваше да се забрани със закон,Законн!!!

63

блиц:

преди 10 години

Кметът на Славянск към Москва: "Десен сектор" обсажда града, изпратете войскиВячеслав Пономарьов иска от ръководството на Русия въвеждането на миротворчески сили в Луганска и Донецка области

62

Ф.С.В

преди 10 години

Във всяка една държава може да се направи гражданска война - въпросът е дали народът ще бъде мъдър- засега украинците се представят блестящо - но уви в други държави като Сирия Египет Ливан -западните алчни капиталисти начело с ЦРУ успяха да направят кървава баня - Сирия вече почти не съществува - няма градове няма нищо - Израел чака с охота разрухата - и после ще завземе територии - ако не бе Русия - сега Сирия щеше да е разделена между ционистите и турците - Украйна е на ред за плячкосване

61

Анонимен

преди 10 години

ВИЕ РУСИЯ НЕ Я МИСЛЕТЕ РУСИЯ Е БИЛА И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ВЕЛИКА ХРИСТИЯНСКА СТРАНА ПО ДОБРЕ СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ВИЕ КЪДЕ ЖИВЕЕТЕ , КАК ЖИВЕЕТЕ И ДАЛИ ДОБРЕ ЗА НАПРЕД ЩЕ ЖИВЕЕТЕ , СЛЕД КАТО СТЕ ХУКНАЛИ ДА ГОНИТЕ И ВЪЗХВАЛЯВАТЕ *** ОТВЪДОКЕАНСКИ РАЗБОЙНИЦИ .

60

za ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

""ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЩЕ ВОДИМ ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ В ПОЛЗА НА РУСИЯ, БЪДИ НА 1000% СИГУРЕН В ТОВА.ТОЗИ ВЪПРОС НИ ОБИЖДА ДАЖЕ, ... "".................................................Благодаря ти за отговора !Добре е картите да са на масата ! знай, че не си анонимен и знай, че в случай на война ТИ СИ НАРОДЕН ВРАГ !Наказанието за народните врагове е само едно ... и може АЗ да съм този който С РАДОСТ ще го изпълнява !

59

Судоплатов

преди 10 години

Спокойно, ребята ! Братцьi, мь не убийци! .Они понят свою ошибку и сами застрелят себя!i

58

Простосмъртен

преди 10 години

До Анонимен (64)Ти си кажи, каквото си искаш. Само помни, че съм антифашист.

57

Анонимен

преди 10 години

Русия необятна , необятно красива, необятно богата, но в нея цари необятна простотия, най-зле уредената държава в целия свят-Богата култура от миналото===след 1945г няма с какво да се похвали освен че изби и заточи интелигенцията си!!! последствиятаникакви технологии,неконкурентоспособна във всеки отрасъл,продава ресурси - но друг им контролира цените, мръднат с готови пари малко и ги пляскат по врата, и пак сумти рускийй мужик че глад го чака и така и все така.....

56

Анонимен

преди 10 години

Точно, Христов! Няма какво да им се обясняваме.Но дали тази Русия е достойна за нашето уважение и подкрепа.Преди 60 г. отдавна една десантна дивизия щеше да е пропиляла Киев и тези като оня с плитката, който бие в ефир шефове на телевизии, щяха да са наритани и пратени там, където ще бъдат по полезни за обществото.

55

Радослав(Рамазан)

преди 10 години

Христос Воскрес из мертвых смертию смерть поправ... Смърт за фашизма и турския османизъм. Иншаллах.

54

Анонимен

преди 10 години

""Във война с Русия могат да влезнат само фашисти""...................................................................................аз пък мога да кажа, че в война с Нато могат да влязат само комунисти. Разбери, че етикетите фашисти-комунисти са продукт на пропаганда, която цели единствено да те лиши от възможността да мислш.Виждам, че в твоя случай почти са успели !

53

жеко

преди 10 години

тази провокация на десен сектор и украинско/американското правителство което ги финансира е провокация срещу всички християни

52

Анонимен

преди 10 години

Русия трябва да влезе. Достатъчно ги търпяха.

51

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До Доктор Сър Пичук А АЗ НЕОЛИБЕРАЛИЗМА И ИМПЕРИАЛИЗМА!

50

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Във война срещу русия могат да се изправят само свободните нации, непокварени от болшевизма и комунизма, който идва от русия. Аз мразя комунизма!!!

49

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До конкретен въпрос ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЩЕ ВОДИМ ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ В ПОЛЗА НА РУСИЯ, БЪДИ НА 1000% СИГУРЕН В ТОВА.ТОЗИ ВЪПРОС НИ ОБИЖДА ДАЖЕ, НИМА СИ СЕ СЪМНЯВАЛ В ОТГОВОРА ЧЕ ДА ГО ЗАДАВАШ? РУСИЯ Е НА СТРАНАТА НА ИСТИНАТА И ЩЕ ПОБЕДИ ВИНАГИ ЗАЩОТО КАКТО ,,НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ''!

48

Анонимен

преди 10 години

А бе ясна е работата,Путин направи кефа на дъртите генерали,ония с медалите къде се фукат и фронт не са видяли пове4ето.....ама кеа ще му струва поне 500 млрда и обедняване на русия за близките 10 години...така както опоскаха украйна 20 години вече....от където минат -трева не никне...никой не иска да ги види дори ,ни като туристи,ни като инвеститори,ни гости,хахаххаха жестока истина-но истина

47

Простосмъртен

преди 10 години

До конкретен въпросВъв война с Русия могат да влезнат само фашисти. Аз съм антифашист.

46

Анонимен

преди 10 години

до 54 а то в русия е много по зле,там даже и няма да питат кой го е утрепал комшията,а хахаха

45

Анонимен

преди 10 години

335 6 Отговори"Който ви освободи --той ще ви пороби отново"..В.ЛевскиКАКВИ ВЕЛИКИ И ПРАВДИВИ ДУМИ НА АПОСТОЛА!!!КОЛКО ИСТИНА ИМА В ТЯХ!!!!