159

Анонимен

преди 10 години

Този е успял млад мъж...от продажбата на очистително,като вместо вещество предизвикващо ...очистването в блистери се слага снимките на семейството му-100% резултат.Блиндирания автомобил е заради крехката му физика/рохко яйце е горкия.../, а охраната от *** мутри и целия слугинаж е да маскират честния бизнес,че в България прави лошо впечатление...ако имаш каквото и да е честно или чест...

158

мдааа

преди 10 години

Имайки предвид кандидатурата на *** Пеевски,на България са и много и 17 евродепутата.С такива кандидати като тоя не трябва да имаме нито едно място там.Ние българите сме простаци,осираме се винаги и не заслужаваме да сме сред белите хора.Нека някой ме опровергае.

157

муспи

преди 10 години

Не ни харесва всичко това - от крайната мизерия и геноцида до тази турска ***? Тогава защо не убиваме евреите! Защо им сътрудничим с безхаберието си!

156

Румбо

преди 10 години

До БИВА СИ НИНяма да е юрски парк,а неозойски!А Пеевски ще е свинята от ада!Който гледа Нат Гео знае за какво става дума.

155

БИВА СИ НИ

преди 10 години

Ще превърнем Европарламента в Джурасикпарк.

154

Анонимен

преди 10 години

Тоя дебелян трябва да го изберат за символичен образ на ДПС - той много точно олицетворява тая сбирщина от алчни *** !

153

Сл.

преди 10 години

***, ще ви управляват турците.Докато си мислете, че ГЕРБ(ДС) не са комунисти и че БСП(ДС) са !!***, ***, промит *** народ, пфу бе, да сте най-бедни и най-болни, това искате вие!

152

муспи

преди 10 години

Ако докараме АТАКА на власт, естествено с бунт и кръв, с избори гласовете не се броят, ще бъдат избити и изпратени във възтановеното Белене около сто хиляди. Толкова са нашите убийци, - все евреи-комунисти, тук таме с някой турчин и ***. А тази *** ще бъде изпратена посланник в турция, Родопите и Странджа ще бъдат набичкани с руски ракети и руски войски, защото присъствието на Русия по нашите земи е единствената възможност да няма демокрация! Но първо трябва да почнем с избиването на евреи

151

Caki71

преди 10 години

Ами излесте и гласувайте бе РАЯ!! От вас зависи!

150

зоолог

преди 10 години

Това на снимката е кръстоска меду свинкя и тапир.

149

Анонимен

преди 10 години

Погледнете статистиката за брой раждания на една жена в EUROSTAT ,където е включена и Турция.Ще разберете,че България е троянският кон на Турция , не на Русия,а Турция е пренаселена и и трябва земя.Господ да ни е на помощ,драги съотечественици!

148

Анонимен

преди 10 години

представители на клета БЪЛГАРИЯ в ЕП!Да се смееш ли,да плачеш ли,или да се СРАМУВАШ?!Бог да пази България!А М И Н !

147

Анонимен

преди 10 години

до #194БСП=бкп=дс си я спретнаха ДПС/дс=бкп,за да са ВЕЧНО ВЪВ ВЛАСТТА!

146

Прасчо

преди 10 години

ДПС не са типичните мутри, но като гледам този на снимката само бухалката му липсва.

145

бугарейшън

преди 10 години

Само си представете Европейския парламент, и нашите се наредили - ***, СЪСЕЛ, ДУДУК, *** САЙДЕРОВ...майко мила,... сеир Европейски! КАТО НАЗЕ ДРУГИ НЕМА! НЕМА И ДА ИМА!

144

Анонимен

преди 10 години

Турците не са и никога няма да бъдат българи,а допускането на етническа партия в България въпреки конституцията ,е най-голямата политическа грешка в съвременната история на България.

143

Hells Bells

преди 10 години

До Анонимен 188Най-голямата гавра за България е на Кунева !Ако Пеевски направи няколко милиона , шефовете на Кунева нямат слаби далавери всичко е за милиарди !

142

Анонимен

преди 10 години

Делян председател на европейскя парламент! ДПС ДПС ДПС

141

нац.

преди 10 години

Папагали само врякате по ДПС. Ама всички партии без изключение в или извън коалиция управляват с тях!!Сaмо мрънкате, хленчите и подсмърчате като деца!!Ако искате да няма ДПС(въпреки, че сте нямали нищо против турците и много ги уважавате защото и те са Българи)-просто махнете двойното гражданство, като в повечето Европейски държави!!!

140

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 186Нема да стане оноденето. Требе кран, да им повдига шкембетата.