46

Танту за кукуригу

преди 10 години

А корабните групи по средиземно море - като либийски сценарий.Нищо различно в международната обстановка!

45

Анонимен

преди 10 години

Гаврата със топ соц. световната коака Русия е грандиозна. *** ще гризне бахура.

44

Смешниците

преди 10 години

Американци-майданци в центъра на Киев убиваха, а там, където има сепаратисти всичко е мирно-те са добри. Само когато се намесят американци-майданци тогава се лее кръв. Никой в Украйна не иска фашисти на власт, а червенобузестите чичковци все на Путин търсят кусур, като го набеждават.Но явно този път не са си направили сметка и сега ще има ново преразпределение на света. Може и България да освободят, че демокрацията вече ни омръзна и за 25 години само потъваме и харчим натрупаното от Т.Живков.

43

деца, баби и дядовци

преди 10 години

Кои са сепаратистите, терористите и чуждите агресори в Югоизточна Украйна, срещу които Турчинов и неговия спонсор Цру, организират клане? Това са мирни местни жители жени, мъже и техните деца, баби и дядовци!

42

безсилен

преди 10 години

Оказва се, че санкционирания Путин носи на болка много повече, от колкото санкциониращият го Обама! Обамата е безсилен пред Путин!

41

с любезното съдейств

преди 10 години

Надпис на украински танк: Драги украинци, драги сънародници, вие ще бъдете убити с любезното съдействие на Европейския Съвет, на Нато, на Цру и на Държавния департамент на Сащ!

40

ГРУ

преди 10 години

... о них не говорят в новостей, у них не берут интервю, они тихи, быстрый и смертельноносный. На всех языках мира их называют РУСКИЙ СПЕЦНАЗ..........

39

Анонимен

преди 10 години

Руските теорирсти на територията на Украйна трябва да бъдат ликвидирани!

38

Анонимен

преди 10 години

Не на руските фашисти в Украйна!Слава на Украйна!

37

Анонимен

преди 10 години

Смачквайте руската ***! Те доказаха, че не искат мир и доброжелателство. Живеят в 18век и заслужават само санкции и международно изолиране. Социалистическата *** трябва да страда!

36

до 39

преди 10 години

Предатели винаги е имало.

35

Българин

преди 10 години

Господа от ЕС, та нали вие изакахте това голямо л.но в Украйна? Какво очаквате сега ?Друг ли да ви го почисти ?Не прехвърляйте вината само на Русия.Ако трябва да бъдем честни вие сте повече виновни и продължавате да се дискредитирате.

34

До 35

преди 10 години

Ти, гледай някой съюзник-брат англичанин да не ти размаже главата с паве...

33

Анонимен

преди 10 години

Руски талибани искат "референдум" !

32

НИКОС АЛЕКСИОС

преди 10 години

АЗ ПО ПРИНЦИП НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ПОЛЯЦИТЕ,ВСЯКО ЛЯТО ИДВАТ НА ТАСОС,,И СА ЕДНИ КУЛТУРНИ ХОРА...НО ЗАЩО МРАЗЯТ ТОКОВА МНОГО РОССИЯ ?

31

Анонимен

преди 10 години

До барманче в съни бийчАКО ГИ ИМА,БЕ КОМПЛЕКСАР! НАЛИ ЕВРОПА ДА НЕ ИМ ИЗДАВА ВИЗИ. ТОГАВА ЩЕ СТАНЕШ Я Г О Д А Р Ч Е Т О В ИТАЛИЯ!

30

Сценарий Сирия

преди 10 години

Да си припомним,че Русия никога не е дестабилизирала Украйна,напротив сътрудничеството между двете бе от най-голяма полза и за двете страни.Само две неща изправиха света пред ядрен конфликт:желанието на хора да принудят Украйна да вземе заем от МВФ и да се вземат Кримските бази от Руско ползване защото Путин пречи да се бомбардира Сирия,после Иран,после който е наред.Сценарият е Сирийския,(платени )снайперисти и "възмущението на международната общественост"която се състои от международните слуги на антихриста.

29

ветеран

преди 10 години

Ами хайде бе ЕС,налейте малко парички в Украина,големи скрънзи ей,искат пазара на Украйна,ама даром.Не може като БГ и Ромъния,тия по тарикат.Да живее демокрацията.

28

барманче в съни бийч

преди 10 години

ЕС да спре да издава визи за руснаците и те сами ще свалят *** с камъни. Джуджето този път наистина се оля. А аз лично ще се изхрача в напитката на всяка рашка по морето това лято.

27

Joro

преди 10 години

Putin I sie nai-skoro v zatvora,a Obama 6te plqska po dupenceto priqtelkata mu I tq 6te mu lapa 4ernata pi6ka.buaaaa hah ah haaaaa. Vsi4ki komunisti 6te gi pratqt v Sibir za mizeriite koito sa vur6i6 posledniq vek.Dolu komisti4skiq ***. Da jive razuma I demokraciqta!!!!