342

ДО ЛЪЖЕЦА411

преди 10 години

иСТОРИЧЕСКИ ФАКТ Е ЧЕ ДОБРУДЖА НИ Е ДАДЕНА И ОТ ГЕРМАНЦИТЕ И ОТ РУСИТЕ. Също е исторически факт описан от вашия фашистки сатрап Богдан Филов, ЧЕ СТАЛИН Е РАЗРЕШИЛ НА ЦАР бОРИС НЕМСКИ ДА ВЛЕЗЕ АРМИЯТА ЧАК ДО ДЕЛТАТА НА ДУНАВ, НО ТОЙ Е СЛУШАЛ БАТКО ХИТЛЕР. и царчето не е приел защото много го било страх да нямаме обща граница със Сталин, че народа какъв е русофилски... щяла да му отиде кораната. Е тя му отива пет години по-късно, но България си остава без цяла Добруджа. Чети чети, за да не лъжеш

341

do 416 X

преди 10 години

Вие, КОМУНИСТИТЕ на САЩ и Англия трябва да им целувате краката, защото ако не бяха те да дават на СССР оръжия, техника,храна и дрехи, както и да се бият с Хитлер, то днес вашата Русия щеше да бъде само географско понятие и спомен за една несъществуваща вече изостанала държава.

340

цар симеон велики

преди 10 години

Военнослужещите от украинската армия, влезли в Славянск, са издигнали руското знаме, като по този начин са дали да се разбере, че са преминали на страната на привържениците на федерализацията.Цялото: bulgarian.ruvr.ru/news/2014_04_16/Ukrainskite-voenni-v-Slavjansk-izdignaha-ruskoto-zname-9721/

339

Анонимен

преди 10 години

Честита ви поредна изборна загуба - гербаджии и ръбове!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!С тая истерия си признавате поредния фал. И още на следващия ден излизайте да протестирате, с турски тупани, които може да ви ги бият в главите Дал-и Взел.

338

Анонимен

преди 10 години

Да живее свободна от платена олигархосороска *** България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Марш към Украйна - ПУТЛЕРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, че украинците не щат да се бият един с друг и им трябват такива ястреби с кураж.

337

Анонимен

преди 10 години

Няма леви и десни политици - има национално отговорни политици и национални предатели, числящи се към шпионски централи и корпорации. Всяко НПО, което получава финансиране зад граница е престъпно сборище на национални предатели!

336

Анонимен

преди 10 години

Възродителен процес за очистване на Украйна от ***!

335

БНА в НР БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

бе възпитавана точно в този дух. АРМИЯТА Е СРЕЩУ ВЪНШНИ ВРАГОВЕ. Затова у нас тя не взе никакво участие в преврата 1989г. Политиката си е работа на политиците, а армията е НАРОДНА. Това се наблюдава в Украйна. 70 години съветска власт си казват думата. Даже в царска България за борба с партизаните се създават отделни жандармерийски дружини. Защото у нас такава е традицията. Западните буржуазни идеолози това не го разбират защото там векове наред армията е изграждана да държи властта на богатите

334

Анонимен

преди 10 години

Глупаците милеят за времената на комунизма, защото не знаят какво е било преди това.

333

Абе...

преди 10 години

...вие нормални ли те? Това е техния народ, как ще стрелят по него? Все едно от София да изпратят бригада във Варна да потушава протест... Проруските "сепаратисти", са УКРАИНЦИ! Не го забравяйте!...

332

Анонимен

преди 10 години

До ХПреди по добре ли беше, къса памет а купонната система през 90г.

331

ф-1

преди 10 години

Германците ни дадоха незаконно отнетите Добруджа и Македония, а руснаците ни откраднаха 25 000 кг злато, събирано 100 год от народът ни,самочувствието на "хора" ... и надеждата ни за бъдещето!

330

Анонимен

преди 10 години

Тези украинци са пълни нещастници, как ще им вземе някои техниката без бой?

329

Анонимен

преди 10 години

Нали навсякъде цитирате *** думи на Путин:"Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони."По същата логика:Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в УКРАЙНА, трябва да говори УКРАИНСКИ ЕЗИК и трябва да уважава УКРАЙНСКИТЕ ЗАКОНИ и също ЦЯЛОСТТА И НЕДЕЛИМОСТТА НА УКРАЙНА!Точка по въпроса!Русофилите да си избършат бялото от устата!

328

Анонимен

преди 10 години

До 403Прочети историята, тогава се исказвай

327

БКП и Русия

преди 10 години

Идеологическа склонност към репресии и жестокости, доказана от дългогодишен опит; Особена слабост към единовластие и безскрупулно управление; Политическа надменност, безкомпромисност и силно чувство за уникалност, изместващи встрани всякакви принципи за морал, хуманизъм и добродетели;Агресивен атеизъм и омраза към всякаква духовна дейност в човешкия живот, с изключение на марксизма и ленинизма, зле прикрити зад конюнктурните им мимикрии;Самочувствие за над-национална роля в услуга на комунистите

326

Анонимен

преди 10 години

Само искам да знам... хубаво ли ще ви е ако турците започнат да правят кофти неща в България и запонат да завземат бази на армията и да вдигат турски знамена в България???Замислете се малко! Това което се случва е в УКРАЙНА! Като не им харесва на руснаците там, да си ходят в тъпата Русия! Но не да развалят живота в една хубава държава.

325

:)

преди 10 години

Хах, когато руските танкове отново влезнат в България, американофилите ще са първите, подлагащи нежно дупе, а ние, нормалните българи, ще продължим да сме си нормални...Отново няма да допуснем чужди бази, приятелските руски войски ще бъдат изпратени по живо, по здраво, след като очистят тази окаяна държава от самозабравилите се *** :)

324

Анонимен

преди 10 години

Руснаците са потомци на Волжка България и това е не успорим факт който беше забранен да се споменава по времето на продажната и антибългарска партия изпълнена със затворници и доказани масови убийци БКП!

323

Анонимен

преди 10 години

Тук един се чуди, как руснаците ще избиват украинци!За 30 год комунистите в Русия избиха повече от 50 000 000 руснаци, та няма да убиват украинци!