46

Анонимен

преди 10 години

Избивайте проруските терористи........Който иска Русия нека заминава при пияната ***!

45

Анонимен

преди 10 години

Истината е, че руският окупатор ще плати скъпо за окупирането на чужди територии. Колкото по-бавно, толкова по-гадно!

44

до 48

преди 10 години

Явно имаш много въпроси към Путин, затова му пиши писмо. Питай и Обама как ще реагира ако въоръжени лица завземат летището. За да ти спестя усилията и двамата ще пратят спецчастите, а не армията и танковете както направи Турчинов.

43

Анонимен

преди 10 години

Само нашите кутевски *** защитават откъсването на територии от една суверенна държава и искат разпокъсването на Украйна. Толкова ъкъл имат горките червени ***.

42

Анонимен

преди 10 години

Жалкото икономическо джудже Русия стана за подигравка на цял свят :)Гаврата с руската *** е жестока.

41

Анонимен

преди 10 години

До 44Стара ти е информацията. Бандита, който докара Украйна до технически фалит се нарича Янукович и те вече го изгониха.

40

Анонимен

преди 10 години

каквото и да говорите Русия има всичко голяма територия и неизчерпаеми природни богатстваПутин вдигна пенсиите 14 пъти за 12 години забележетеизведе Русия от 37мо на 6 то място в света по БВП300 000 жилища купени от Руснаци в БългарияВ Русия взимат европейски заплата а цените са ниски бензин 1.50 цигари 2.50 левадори гастарбайтерите в москва не работят за 1000 левакви санкции кви 5 левавсе едно ти да имаш 100 декара нива плодородна ,а комшията ти 5 декара пустиня и да налага санкции смях

39

Анонимен

преди 10 години

Дано украинците ликвидират всички терористи на тяхна територия и запазят целостта и независимостта си!

38

онбашията

преди 10 години

много ми е интересно меркел и путин на какъв език говорят, и двамата знаят езика на другия

37

Анонимен

преди 10 години

"г-н Путин, много ми е интересно как ще реагирате, ако въоръжени "активисти" превземат летището в Хабаровск,примерно?"Русия не е разграден двор управляван от бандити и некадърници като в Украйна, че да се случи това в днешно време.

36

До Василев

преди 10 години

"Украинците се вдигнаха и свалиха един диктатор олигарх". Мнооого хубаво! И ПОСЛЕ ВЗЕХА ЧЕ СИ НАЗНАЧИХА ЗА ГУБЕРНАТОРИ ДРУГИ! Да се смееш ли, да плачеш ли! Тия били по-големи балъци и от нас. Но я ми кажи, ЗАЩО СЕ БЪРКАТ АМЕРИКАНЦИТЕ? Никой не отговаря на този въпрос. Да си се оправят хората сами! Какво дирят САЩ там, освен че подклаждат гражданска война.

35

Анонимен

преди 10 години

Германският концерн BASF, най-голямата химическа компания в света, застана днес зад руския проект за газопровода "Южен поток" и нарече руската държавна енергийна компания Газпром "надежден доставчик на руски газ", информира Ройтерс, цитирана от БТА."Базирайки се на нашия 30-годишен опит от работа с "Газпром", смятаме, че отказът от него изглежда не е добра идея. Ден след ден руснаците изпълняват своите задължения по договорите", подчерта шефът на брюкселския офис на BASF Волфганг Вебер.

34

???

преди 10 години

г-н Путин, много ми е интересно как ще реагирате, ако въоръжени "активисти" превземат летището в Хабаровск,примерно?

33

Българин

преди 10 години

Води се преди всичко пропагандна война!Не вярвам на никоя от страните!

32

Анонимен

преди 10 години

Отношението на Израел към събитията в Украйна показва че наистина в Украйна са дошли на власт фашаги. Друго обяснение няма.

31

цар симеон велики

преди 10 години

Големите европейски компании влязоха в противоречие с политиците от НАТО и ЕС.Вашингтон и Брюксел искат въвеждане на икономически санкции против Русия, а бизнесът е против: та нали европейските концерни са свързани с Русия с милиардни контракти. Кой ще се окаже по-силен?Цялото: bulgarian.ruvr.ru/2014_04_15/Evropejskijat-biznes-protiv-NATO-0393/

30

Shark

преди 10 години

До Анонимния с въоръжените активисти. Г-н анонимем, факта че никой не превзема нищо в руски градове сам по себе си говори много. Само че се иска малко акъл да проумееш причините защо това не се случва в руски градове. Американските тъпоъгълници са светнали че там техните методи за дестабилизация на вървят.

29

цар симеон велики

преди 10 години

Изпращането на миротворчески сили в Украйна е невъзможно, заяви генералният секретар на ООН Бан Ки Мун в интервю за мексиканското издание Reforma.Цялото: bulgarian.ruvr.ru/news/2014_04_16/Ban-Ki-Mun-otkaza-da-izprati-mirotvorcheski-sili-na-OON-v-Ukrajna-7478/

28

Анонимен

преди 10 години

Ако има гражданска война, то не може да се проведат избори, а това е целта на Путин! Всичкия газ на Русия за Европа минава през Украйна! Сещате ли се защо Русия се намесва в Украйна?

27

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевАко си се объркал и за другото както че Украйна е ядрена сила - егати и изявлението правиш!