87

(Дтктив) Йовчев :)

преди 10 години

Цялата работа намерисва! Метода и начина на убийство не е на *** жена,най малкото пък и зарад обида! Тук са намесени други фактори, първо жестоката конкуренция на лихварите!Второ може и някой висше стоящ полицай или политик задлъжнял да има мотив за отмъщение! Като нищо да са и били два шамара и да са и казали че децата и ще пострадат също ако не се признае за виновна! Скоро и следите ще са скрити като я намерят самоубесила се във килията си!

86

Анонимен

преди 10 години

Като и гледам физиномията на тази, изобщо не ми е трудно да повярвам, че е способна на подобно нещо! Има нещо в излъчването и на майка й и сестра й също. Личи, че не са читави! Те и без друго вече бял ден няма да видят!

85

гробарят

преди 10 години

Да се събере парламента извънредно на заседание и да се свика ВНС на което т 1 да е вдигане на мораториума в/у смърното наказание,то да се прилага при форсмажорни обстоятелства. Това не е първият а и вероятно няма да е и последният случай на вероломно отнемане на човешки живот ето защо законът трябва да се прилага с пълната му тежест,БЕЗКОМПРОМИСНО!

84

Анонимен

преди 10 години

ИСКАЛА ДАЯ ЗАДЪРЖАТ , ТЯ НА ПОЧИВКА ЛИ СМЯТА ДАЯ ВОДЯТ ,ГРОЗОТИЯ ТАКАВА , ОТ СНИМКАТА НЕМОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ МЪЖ ЛИ Е ЖЕНА ЛИЕ ИЛИ ХИПОПОТАМ

83

човек

преди 10 години

Оставя трите си деца на село на произвола на съдбата Спи цяла нощ а удушеното от нея дете е под леглото в което спи Това е човек който на този свят място няма Тази трябва да се пусне да падне от 50 етаж и ако оживее отново да се пусне с камък в морето

82

Анонимен

преди 10 години

По принцип такова нещо може да се случи навсякъде, Атанаска НЕ е от Поморие.

81

Ал

преди 10 години

Защо наричате непрекъснато Веселин Тодоров "бизнесмен" ?

80

Х

преди 10 години

Те и за Луканов си признаха ,но после какво стана.Сега съдят държавата.Няма мотив ,няма доказателства.Преди да си признае са претърсили квартирата и с полицейско куче,не намерили труп.Как та ка после го намерили.Кучето не може да се подкупи.Това е поредната скалъпена история.

79

MiB

преди 10 години

Има и 1% шанс, да прикрива извършителя на деянието и да поема тя вината...

78

Анонимен

преди 10 години

20 години чалга, домашна ракия, завист, злоба и мизерия правят такива субекти, че Дарвин ще коригира теорията - може да се окаже, че *** е произлязла от човека...

77

Анонимен

преди 10 години

Осъдиха пак нещастна невинна жертва,в каква държава живеем .Нямаме държава имаме си мащеха

76

Анонимен

преди 10 години

Mного луди има в България! Жалко за детето! Да беше удушила баща му, човек да я похвали!

75

void

преди 10 години

Да беше усукала полиетиленовата торва около главата на varg - щяхме да я почерпим жената, ама това с детето е гадна работа... А твърденията на адвоката и са нелепи - имала труден живот напоследък и била отделена от децата си... И на мен не ми е леко ама varg не съм го полял с нафта...

74

Анонимен

преди 10 години

Тая Северина някой може ли да припомни в какво друго беше замесена?

73

Анонимен

преди 10 години

До vargА за платените писачи по форумите, да им дадем награди.Как смееш да намесваш трагедията с едно дете с идиотските ни политици.

72

Copy_Paste

преди 10 години

Голям рев и тръшкане. Това е нормален ден в държави като САЩ. Винаги в обществото ще има деградирали индивиди, които ще извършват престъпления. Особено когато обществото е устроено като джунгла. Свиквайте. Може полицията да затегне контрола, но това едва ли пак ще ви хареса. Ще обвините МВР в налагане на полицейщина.

71

Анонимен

преди 10 години

Какво става с тая държава бе, нямам думи... Погледнете ги тези, по това как изглеждат личи какви са. Ужасни ***, злобни селяни, гнус ме е да ги гледам. И двете семейства са като филм на ужасите. Жалко, че една детска невинна душа беше погубена заради отвратителната действителност в милата ни родина..

70

онбашията

преди 10 години

не го знам тоя лихвар къв е и що е, но живее в блок, а хора с по 3-4 хиляди лева заплата си купуват спокойно къща. тъй че по-полека с квалификациите ако не го познавате.

69

Един

преди 10 години

Сериозно - след като правораздавателните органи не могат или не искат да изпълняват най-важната си функция, а именно осъществяването на превенция, то превенцията трябва да я осигурят опечалените роднини. За тези, които не знаят - превенцията се осъществява, като дадено деяние се накаже така, че след това когато някой друг реши да извърши същото да се откаже, поради страх от същото наказание. Така, че найлоновата торбичка и тиксото биха били добри не само за Атанаска, но и за всички!

68

Анонимен

преди 10 години

Много яки каки полицайки!