43

666

преди 10 години

Хората я търсят и се надяват, а тя лежи мъртва на метри от дома си, завхърлена под кревата! Ужас! На това е способен само изверг! Не човек, а изверг!

42

БАБА

преди 10 години

Тая трябва да я убият с камъни публично. Това е ***, това не е човек!!!

41

простак

преди 10 години

Напълно подкрепям 43 и се възмущавам от злобните коментари за близките на момиченцето и се ужасявам от тяхното количество.Също-да жестоката истина е,че жена със собствени деца понякога е способна на такова зверство.Човек се плаши,като си помисли сред какви хора живее и отглежда деца и внуци.Навсякъде ги има,но относителното им количество у нас-за плашене си е!

40

Анонимен

преди 10 години

Забелязвате ли колко убийства в последно време се извършват от полудели хора? Ние сме една болна нация и никой не взима мерки, а децата ни са жертви на това наше безхаберие.

39

Глупак

преди 10 години

Децата на тази възраст нямат изградено критшчно и асоциятивно мислена за да си правят подобни шеги. Жалко за детето. Но едва ли някой който е нормален би убил ... камо ли дете.

38

мустафа ибрахим

преди 10 години

Явно мутренския *** така е бил възпитан, да се държи арогантно и неуважително още от ранна възраст. Освен това мутрата лихвар е разплакал не едно дете и майка, а и цяло семейство бил сгазил пиян навремето. Кармата е , както казват новите ни "братя".

37

Omnia Mea

преди 10 години

Изчетох коментарите - и тук, и в други сайтове - и съм ПОТРЕСЕНА от злобата на 80% от "колегите" към съсипаното семейство. Че убийците на детенцето (за мен сестрата и майката също са участвали) са с черни души е ясно, но че толкова много българи злорадстват при такава потресаваща трагедия е знак, че също биха убили - стига да е някой богат, стига да не бъдат разкрити. Заради такива като вас, България се превърна в преизподня.

36

До 43

преди 10 години

Е как няма самопризнанията да са доказателства, още повече когато призналата си деянието е закарала полицаите в квартирата си и им показала къде е скрила трупа. То от това по-голямо доказателство, здраве му кажи.

35

чочо

преди 10 години

До до анонименАми неговото отношение е огледало на отношението на възрастните около него. Те са оформили отношението му към тази жена. Не е отговорна само Атанаска, а и родителите. Мутренският стил на живот на много хора в Поморие ги кара да се самозабравят, а сметката ще я плащат децата им.

34

Scar

преди 10 години

*** ***!

33

човек

преди 10 години

Вярно, че жената е виновна - болен мозък, който води битки с едно недорасло дете. Но всеки разумен човек ще си даде сметка, че това дете е възпитавано от родителите си като безогледно към чувствата на другите, в арогантност и безхаберие. Те също носят отговорност.

32

Никой

преди 10 години

Много грешно е да кажеш на дете, че е грозно, но до такава степен ли стигнахме, че за нещо подобно да убиеш? Толква ли малко струва човешкият живот днес?

31

Анонимен

преди 10 години

Да превърнеш самопризнанието в доказателствен материал означава ,че нещо в разследването куца.Факти са необходими.Със самопризнание и баба знае.

30

Анонимен

преди 10 години

Рускиня?! И какво ако е рускиня?!

29

надълбоко

преди 10 години

Само смъртна присъда за убийцата, а не психиатрия, където ще убие и други или като излезе!1.Да се проследи от журналисти РУСКИНЯ ли е майката Светлана.2.Има някаква "солидарност": рускиня ли е съпругата на хотелиера В.Тошев?ЗАЩО дори и след убийството на детето му, ТОЙ,ПОТЪРШЕВШИЯ,наема адвокат за Атанаска???И плаща???3.Страхува ли се от нещо??Как така ИЗДЪРЖА ВСИЧКИ тези жени- тъща, сестрите на жената, с която живее??4.Пишета за живота на Атанаска, майката Светлана, смъртта на двамат й съпр

28

Анонимен

преди 10 години

Какво цъкате минуси, бащата е не по-малък *** от тая Атанаска...Всеки лихвар - на бесилото!

27

Статистик

преди 10 години

Електрически стол за Атанаска, електрически стол и за бащата - лихвар, загробил стотици човешки съдби! Така е честно!

26

Анонимен

преди 10 години

Тези оправдания на тази са толкова плоски, че няма на къде повече. Значи момиченцето се качило при нея, уж се мразили уж тънела в мизерия в таванския етаж, пък детето разбираш ли умирало да и отиде на гости. Не било планирано убийство?!? Е като няма план, как детето е закарано горе, удошено а после изпратен SMS за откуп с цел да се заблудят родителите? Това е един обмислен план а не убийство в момент на афект. Главата увита в торба и омотана със скоч, Хайде бе, кой ходи с торба и скоч в джоба?

25

Сократис

преди 10 години

"Атанаска е убила детето,Атанаска може да не е убила детето,Алекс нарекла децата на Атанаска грозни, тя я убила"-все заглавия от последните два дена а какво предстои още да прочетат хората и защо постоянно се публикува противоречива информация?!Това ли е българската журналистика-евтина квартална клюкарница която системно и безнаказано дезинформира обществото с оправданието,че "хората трябва да са информирани" Благодарим за такава "информация",но тя не ни е нужна-или пишете истината или изчезнете

24

Крив макарон

преди 10 години

Пристъпа на Атанаска е бил с цел сплашване , но злобата и етключила омразата към цялото семейство и е довело до фаталния край. Жалко за невръсния живот