125

Анонимен

преди 10 години

Хората искат референдум, а те им изпращат бойци, въоръжени до зъби и им казват да се пазят от прозорците! От кого се "защитава" украинското правителство??!!!!!

124

r3v0lv3r

преди 10 години

Освобождаването на България си е част от руските имперски интереси, Русия води доста войни за да си осигури контрол над черноморието, а в дадения случай нашия интерес е съвпаднал с руския. Въпросът е, че после ни изоставят, защото вече са постигнали целите си.

123

румен221

преди 10 години

Приятели,В КУБРАТОВА СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯСа живели само българи! Тя се дели на Волжка (Русия), Киевска (Украйна) и Дунавска (България), а тангризма е заменен с трите писани религии...- А между скарани братя милост няма! От Дунавска се отделят Панония, Влахия, Молдова, Хърватска, Албания и Сърбия и днес се състои от:- Мизия, Македония и ТракияСпоред ДНК, СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ от 9800 г. ЖИВЕЯТ САМО БИОЛОГИЧНИ БЪЛГАРИ независимо кой е събирал данъци(по ДНК, българи са дори и нашите турци).

122

xyz

преди 10 години

"Пожар изпепели 500 къщи в Чили, двама са загинали" - ето още една световна драма - към втория по големина град в тая държава безконтролно напредвал пожар, хиляди били евакуирани.... Обаче няма нито един коментар. Нито един! Що така? Ми най-вероятно щото на никого в Чили не му е дошло на ум да плаща на прочилийски драскачи в БГ :)))

121

Даниел

преди 10 години

До Анонимен (160):Още един червен ***. Май и тук е нужна анти-тролска операция :)))

120

анкета

преди 10 години

Турчинов срещу Славянск!Вие за кого сте?Плюс за Славянск, минус за Турчинов: гласувайте!

119

румен221

преди 10 години

Приятели,- Заради бездарното отношение на Е.С.към събитията в Крим закъсня и диалогът за бъдещето на Украйна. Сега процесите водят към федерализиране, конфедерация или към разделянето на Украйна. - Самата Украйна трябва от Президентска да стане Парламентарна република, за да може сблъсъкът, който сега е на улицата, водещ до разделение, да търси съгласие в парламента.В противен случай, по вина на красавеца Плевнелиев, ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА БЪЛГАРСКИТЕ ФАШИСТИ ДА СА НИ ПРОЛЕЛИ КРАВТА!?!!

118

Анонимен

преди 10 години

Василев е бот, който се включва автоматичмно под всяка статия за Украйна!

117

до 139

преди 10 години

Щото със снайперите не бяха протестиращите на Майдана. Бива ли да сте толкова умствено осакатени.

116

Анонимен

преди 10 години

По руската телевизия дадоха как спецчастите Беркут минават на страната на руснаците. А иначе, Аваков на кой Бог се молиш ти, днес е Цветница за целия християнски свят, а ти пращаш жандарми. Сега ще видиш руски партизани в действие!

115

КЗРусия

преди 10 години

Василев, русначетата ги интересуват САМО пари и власт! Отдавна нямат нищо общо с християнството. Няма нищо общо с християнството това, да изпращаш зомбирани и необозначени войници да избиват братята си в суверенна Украйна и да им крадеш нагло територията! Това беше краят, маската на "братушките" падна! Сега всички виждат грозният им нагъл г*з!!! ФАКТ!!!

114

r3v0lv3r

преди 10 години

Слагайте колкото си искате минусчета, заблудено русофили в България дал господ, затова и сигурно сме толкова зле, радваме се на успехите на чужди държави вместо да си гледам нашия интерес. За Русия България винаги е била само един плацдарм, от който може да се атакува Босвора. Затова и Русия позволи разцепването на България и беше против Обединението, слава на всички български герои, които не са позволили да станем пионки на руската дипломация.

113

Асен

преди 10 години

По думите на Украински депутат тази нощ в Киев е бил на тайно посещение директора на ЦРУ,който е насъскал властите да атакуват.........

112

Иванов

преди 10 години

Бой по руските терористи!

111

румен221

преди 10 години

Приятели,В Киев Преврат не е имало...Само някакви си 67 пленени, преоблечени и ЗАСТРЕЛЯНИ В ТИЛА насред Киев полицаи..., тридесетина изгорени живи и 600 ранени- Че те полицаите - хора ли са....

110

Анонимен

преди 10 години

ВАСИЛЕВ ТИ СИ ФАШИСТ

109

румен221

преди 10 години

Офшорналиев командва светаПлевнелиев България е за запазване на суверенитета, териториалната цялост и демократичното бъдеще на Украйна При необходимост ще свикам дори КСНС Стреснат от този заповед:Путин внесе в Съвета на Федерацията искане за изпращане на руски въоръжени сили на територията на Украйна до.. нормализиране на обществено-политическата обстановка в страната, ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЯЛ ДА ГО НАШЛЯПКА!!!.

108

акълмайстор

преди 10 години

Ай Майдан, вот Майдан,щракна руския мечи капан!

107

Леле че народ

преди 10 години

Срещу украинските специални сили,се сражават ветерани от Афганистан и обикновенни хора Дупе да му е яко на специалните сили на Украйна Срещу тях са гърмени зайци и ще стане страшно

106

наивен

преди 10 години

Защо бе Мошета преврата със снайперите не беше тероризъм, а това е?