239

Fan

преди 10 години

Този човек направо се пръска от жлъч и злоба, спешно му е нужна адекватна медицинска помощ!Повтаря като *** едни и същи лафове - магистрали, атака, станишев....

238

Анонимен

преди 10 години

Народът ни ще се кае многократно повече ако мутрата се върне на власт.Опазил Господ нашия народ от този!

237

Анонимен

преди 10 години

Г-Н Борисов вече няма смисъл да се борите за власт след като виждаме, че държавата отива на по зле и по зле а сегашните управници не го разбират ще има НАРОДЕН СЪД....

236

Анонимен

преди 10 години

До АРМАНДОТиквена е на майката ти п*тката Армандо.. ..Сергеевич!

235

Анонимен

преди 10 години

317 заеми се вземат за да се развива икономиката ,това ще подобри състоянието на държавата .Заемите за заплати и пенсии е все едно да вземаш бърз кредит.

234

Анонимен

преди 10 години

През управлението на тиквата пръскането с биологичното кемтрейлс стана ДЕНОНОЩНО! Така че, българите трябва да помнят и съответно да реагират. А пръскането на кемтрейлс от ниско летящи самолети не е спряло и сега, само че българите си свирукат и хич не им е за това, че над тях се провежда масов геноцид!

233

кико

преди 10 години

До АнонименПриятел, в грешка си. Заеми се теглят не за хората, а за да има какво да се "усвоява" от другарите и братята. Мъчно ми е да го кажа, но българинът наистина живее в някаква илюзия, че някой ще го "оправи". Те ни оправят, но в един друг смисъл (всички се досещаме кой точно).

232

Анонимен

преди 10 години

Г-н Борисов, а Вие направете така, че те да гласуват за Вас. Дадохте добри знаци по време на управлението си.Хората бяха готови да изтърпят свиването на коланите, защото Ви повярваха.Знаем, че е трудно след 20 години разруха и корупция нещата изведнъж да тръгнат по мед и масло. Ние не сме наивници. Огромната бройка на крадците - милионери обаче, хората не могат да преглътнат. Стана правило да се богатее с политика. Ако и там бяхте показали решителност, манипулациите на БСП нямаше да минат.Успех!

231

Анонимен

преди 10 години

С логиката на много *** тук да не се чудят че банките им взимат жилищата и съдия изпълнителите им чукат на вратата. БЕЗПЛАТНИ ОБЯДИ НЯМА!!!

230

Анонимен

преди 10 години

Ние вече се каеме. Те трупат кредити и за внуците ни.

229

Анонимен

преди 10 години

Смешно е твърдението,че трябвало да се харчи каквото се изкарва.. Че ,,високите" пенсии изяли резерва.. Ми ако не се теглят заеми, за да се подобри живота на хората, за какво предлагате да се теглят тия заеми.. за самолети и лимузини за властта ли.. Че то по-тая логика в развитите страни заплатите щяха да са замразени на 500 евро, че да нямат дългове държавите.. АМа хората теглят кредити, за да може народа им да живее по добре.. а не да стягат коланите докато изнемогнат

228

левскар

преди 10 години

Интересно защо Бойко от сега започва да се оплаква , че няма пари !Още ГЕРБ са доста далече от властта , и да спечелят нещо на ЕВРО ИЗБОРИТЕ пак ще са в опозиция .Ана него мога да му дам за пример Гърция , Португалия , Испания , Италия и др. които харчат повече отколкото изкарват , но не искат да живеят , като БЪЛГАРИТЕ.Някак си благодарение на такива умници ние сме синоним на ГОЛТАЦИ в Европа е на мен лично не ми пука , че сме ФИНАНСОВО СТАБИЛНИ на книга Без Грош в джоба.

227

Успешни ?

преди 10 години

Ами като трябвало да харчим колкото изкарваме, защо тогава вие изхарчихте с 10 милиарда отгоре на изкараното ? 5 милиарда заем сте изтеглили за 3,5 години, 4 милиарда от държ резерв и 1,5 милиарда от Здравната Каса.. Това ли Ви е разбирането за харчене колкото произвеждаш.. И на тоя фон цените летят нагоре, а заплати пенсии и всичко останало замразено. И това за ГЕРБ е успешно управление....не е най-важно да сме дисциплинирани, а хората да имат пари.. проста тикво.. Държавата това са хората

226

Луцифер

преди 10 години

Герб е зараза.

225

Ясен

преди 10 години

Не може да опукаш 7 милиарда от резерва+2милиарда от здравната каса и да казваш Станишев харчни много.Не съм комунист не симптатизирам на никоя партия за мен всичките са крадци!!!!!!!!

224

тиквовъд

преди 10 години

а може ли поне да си возим телето с правителствения самолет?

223

аззз

преди 10 години

Българите се каят че те докараха на власт бе господинчо , ТИ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ , помнете никога повече ГЕРБ.

222

кюрд

преди 10 години

Крадоха яко с Мършата и Емо Фаса и накрая не можаха да разделят парите и се скараха.Нали Фаса щяха да го убиват?Защо Боко мълчи като риба?Да изискат това което Фаса е депозирал пред нотариус и да станат ясни далаверите им.

221

Анонимен

преди 10 години

Бат Бойко, не разбра ли, че в България, ако паднеш от власт, е завинаги?

220

Анонимен

преди 10 години

Пак ще гласувам за ГЕРБ