8

Анонимен

преди 10 години

Естествено че само с български стоки не може! Иначе кой ще купува залежали стоки на УСА и ЕС, които страните от третия свят ги не щат?

7

Мина

преди 10 години

Никога не съм го харесвала Орешарси, прилича ми на вампир. Той не е хубав човек, спомнете си още от учителската стачка когато той каза ДА СЕ РАЗТУРИ ТАЯ СЕДЯНКА, сега се чудят защо нямаме учители. И стига да се оправдават с предишното правителство, а да изпълняват обещанията си които са дали, къде са работните места, не искаме милостиня, а работа, как ще се прави трудов стаж когато няма къде да се работи. Аз искам магазин с българска стока, но Орешарски не иска това, иска само да внасят ***.

6

Пешко

преди 10 години

"По отношение на инфраструктурата той каза, че парите са малко, а обектите много. По думите му ангажиментът ни за довършването на АМ Струма отнема много от ресурсите и по тази причина няма да може да се финансира цялостно друг голям пътен участък."Ама предизборно построихте Хемус, София-Видин, София-Калотина, Русе-Капитан Андреево. Долни лъжци и измамници, и метеж направихте лани на 12 май, та сега трябва щем не щем да ви гледаме грозните муцуни плюс *** и Пеевски

5

П.Петров

преди 10 години

... само опитни крадци и бандити.

4

Пешко

преди 10 години

Прав си, другарю Орешарски, сега само експерти сте се събрали. Да вземем например министърката на спорта - другарката, дето се дозира ли беше. Тя е уникален и велик експерт. Толкова велик, че Местаня лично обявява какво що се харчи в спорта.

3

Анонимен

преди 10 години

Светата тройца-ГЕРБ,БСП и ДПС,ако направят магазини САМО С БЪЛГАРСКИ СТОКИ,,какви шутове и дърпане на уши ще изядат от еврокомисии и комисари не е истина!!!За това и проектът няма бъдеще!!!КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ *** СВИЛИ УШИТЕ И ЗАБИЛИ ОПАШКА В *** в очакване на поредният шут или сопа от Брюксел!!

2

българин

преди 10 години

Да, Орешарски, сега в енергетиката има само специалисти от ДС като например ресорният зам. министър Айолов. А ти и министърът Стойнев, вместо да преговаряте с руснаците за МНОГО ПО-НИСКА ЦЕНА НА ГАЗА за България, само взимате заеми и си ги раздавате. А, забравих, също редовно плащате на "Атака" да ви крепят кворума. Сега вече и на барековите ***.

1

ора

преди 10 години

А Ахемд Доган какъв беше, че не помня? А да, май изключителен експерт по хидроинженерство беше ама при кое правитеслво. Хмм ? Браво!