19

пена

преди 10 години

"Кметът посочи, че метрото е алтернатива и припомни за гостите на София, които идват от магистрала Тракия, че буферният паркинг на Цариградско шосе е алтернатива" - е докато не въведете такса за минаване през центъра или не се погрижите със кола до центъръра да се стига по-бавно отколкото с метрото, тоя паркинг ще си остане празен....

18

Стоев до 20

преди 10 години

Много интересно как без да ме познаваш, веднага ме определи - имал съм джип, баровец съм бил. Ами не, нямам джип, имам Опел Астра 2005-та година, която в момента струва 6-7 хиляди лева. Живея скромно, всеки свободен лев инвестирам в бизнес, а не в лъскави автомобили, дрехи и къщи. Да, използвал съм евросубсидии, но нали те са затова - за да подпомагат производителите. Плащам добре на работниците си, за 9 години никой не ме е напуснал. Трябва да се чувствам виновен, че се трудя и успявам ли?!

17

Анонимен

преди 10 години

Към оплакващите се защо в София се строи, пък по другите градове не. Само да ви светна - метрото е включено към "Оперативна програма Транспорт". Пари от бюджета не отиват за него.За хвалба не е нито Боко, нито Данчето, а този който го включи към тази програма за финансиране преди години.

16

bellerephon

преди 10 години

Я *** то май не само Боко Чукундурата можел да строи метро, а ?

15

РЕНИ

преди 10 години

МЕТРОТО Е ЧУДЕСНА ПРИДОБИВКА, НО КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ОКОЛОВРЪСТНОТО В ОТСЕЧКАТА ОТ БУЛ. ЦАР БОРИС ДО ЖК. ЛЮЛИН? ПЪТУВАМЕ ПО 1 ЧАС ТОВА РАЗСТОЯНИЕ, КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗМИНЕ ЗА 15 МИНУТИ! АВТОМОБИЛИТЕ СЕ ДВИЖАТ СЪС СКОРОСТТА НА ОХЛЮВИ, ХОРАТА В АВТОБУС 111 ПЪТУВАТ НАТЪПКАНИ КАТО ЖИВОТНИ. ПОСТРОИХА СЕ КАКВИ ЛИ НЕ ПЪТИЩА И МАГИСТРАЛИ, А НА ТОЗИ ПЪТ НИКОЙ НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ. ИМА ДОСТАТЪЧНО МЯСТО ДА СЕ РАЗШИРИ И ТОВА ШОСЕ, НО ЯВНО НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА. СМИЛЕТЕ СЕ И НАД НАС Г-ЖО ФАНДЪКОВА!!!

14

Анонимен

преди 10 години

Не се сърдете на София и на Фандъкова, а се сърдете на вашите корумпирани и заспали кметове и депутати от района ви, че ви лъжат и не правят нищо за вашият град или село! Има ли желание, има и начин!

13

До Стоев

преди 10 години

Не е само във ваше село този проблем.В прованса все още има градове с действаща индустрия,които спомагат за БВП на страната,но във въпросните градове не се инвестира абсолютно нищо..Липсва цялостаната визия и желание за развитието на прованса.

12

optimist

преди 10 години

Браво Данче, браво ГЕРБ! Реални действия - видими резултати!

11

Г.

преди 10 години

До НаскоПроблемът е, че другите градове са в неравностойно положение спрямо София. И като не могат да се конкурират, защото София засмуква всичко, се обезлюдяват. Чакам с нетърпение момента, когато правителствата ще пуснат ударно и за провинцията, за да се повиши и там качеството на живот.

10

онбашията

преди 10 години

До Пешо Сексане знам колко загива прованса, но аз миналата година се изнесох от софия към въпросния умиращ прованс и ми е много добре. веки град над 50 хиляди има всичко което има и в софия, но няма задръствания и повечето нямат глутници бездомни кучета.

9

Анонимен

преди 10 години

В БГ се делим на гражданя и прованс, а западно европейците като дойдат в столицата ни и си викат, че тука е голяма селения....много неприятно, но такова е положението ни.

8

Анонимен

преди 10 години

Строежа на метрото го форсираха много в последно време. Вероятно американските наемници ще го използват за укритие при евентуални военни действия срещу Русия.

7

Стоев

преди 10 години

15000 лева данъци съм платил като земеделски производител за миналата година, 1 лев не са инвестирали в селото. Да си го изплащат това метро софиянци, мен ми не треже метро!

6

онбашията

преди 10 години

бакшетата дето кибичат цял ден пред летището много лошо ще го издухат

5

Наско

преди 10 години

Браво на кметицата. От няколко години насам София се променя в правилната посока. Колкото до провинцията, хубаво е да има град като София за пример на останалите, не случайно конкуренцията движи света.

4

Анонимен

преди 10 години

Да бракуват новите руски мотриси, да докарат рециклирани американски, в които са уринирали *** и латиноамериканци!

3

Анонимен

преди 10 години

Метрото е единственото цивилизовано и европейско нещо в България!

2

Ямбол

преди 10 години

Браво на вас,нас в провинцията кучета ни яли.

1

Krum

преди 10 години

Дано направят още 4-5 линии. Метрото промена Софиа фундаментално.