77

Факти

преди 10 години

След 20 дневна подготовка , много тренировки,изучаване на скици на жилището дето ще атакуват СОБТ не са знаели дори,че вратата дето искат да отворят се отваря навън.Като гледам колко е изпотрошена къщата дето са атакували се ужасявам.СОБТ просто са опитвали хаотично да влязат откъдето може!Тук план не личи да е имало.План е имал Петко,но не и СОБТ.А затова вината е на МВР !

76

Анонимен

преди 10 години

Лазаров, тия момчета от отряда, ако се наложи под твое ръководство да атакуват база на терористи, направо не ги виждам. Тоя план за операцията в Лясковец, под който си положил подписа си, можеш единствено да си обършеш задните части с него. Колкото и да са добри баретите, нямат никакъв шанс с ръководство съставено от некадърници като вас. Какъв си бе бате, та не ти трепна сърцето и със зъби и нокти драпаш само и само да останеш на постта?Децата ти ще са горди с теб...

75

Кети

преди 10 години

Много ми се иска тоя да прочете всички коментари ,че дано да се засрами малко,но явно такива като него не са чували думите "срам,чест,оставка."

74

спец полицай

преди 10 години

Този не беше ли кадър, развит от антитерориста Филко Славов, подготвен в най-елитните специални части на вселената, включително и в ДС ?

73

Кой-Той

преди 10 години

Кажи си кажи,кой кой каза на журналистите от ТВ 7 за акцията,защо имаше техни камери още в 5 часа сутринта,това не е ли показност и предателство.Долни лъжци и ***,само такива останаха в МВР

72

Бас

преди 10 години

Хайде да се обзаложим, че майката и психаря са избиратели на БСП!

71

познат

преди 10 години

Лазаров, мишленце си беше в отряда, а сега си една голяма мишка. Кой пък те помни теб като барета бе зетко?

70

Лицето

преди 10 години

Лицето Лазаров , вместо да си подава оставката и да се маха от тази работа , поради непригодност взел да разправя разни смехории.

69

Анонимен

преди 10 години

Най-големите Предатели останаха на работа в МВР, всички които можеха, знаеха и умееха да работят вече са вън от системата - включително и набедените за виновни момчета от В. Търново

68

съгледвач

преди 10 години

Оставка , Лазаров , оставка , всичко друго е уникален гьонсуратлък , на какъвто е способен само един комунист !

67

Има още за воеенен с

преди 10 години

До ЕАпартамента на подсъдимият шеф на НРС кирчо киров е обран или от свои за да прикрият по-големи от 5 млн кражби или от контраразузнаването заради архива муДулото му е в устата той тръгнал да плаши други с убийство Военният съд не е граждански!!!

66

сениор

преди 10 години

Каква изненада, какви пет лева,полицаите са стреляли във въздуха преди да започнат атаката.Сигурно за да изплашат гаргите, или да си направят някакъв *** пиар.

65

Анонимен

преди 10 години

Лазаров, много ви издишат историите бе. Питайте амбразурчиците как се манипулира обществено мнение, не се излагайте така, все пак сте някакъв кадър. Не е трудно, само малко повече акъл се иска.

64

Kuncho

преди 10 години

Нищо добро не ни чака в държава, където за да влезеш в управлението трябва да си нечий зет! В случая зетя на Камен Пенков от БСП се оправдава със свои служители!Жалка картина!

63

Анонимен

преди 10 години

Докато на ключови позиции се назначават наши и ваши, така ще е. Ето този Лазаров е зет на другаря Камен Пенков и до там му е таланта. Ако падне в Черно море никога не може да се удави, щото главата му ще го държи на повърхността. Жалко човече

62

За военен съд

преди 10 години

Видя се колко струват службитеДобре съдят шефа на националната разузнавателна служба кирчо киров откраднал 5 милиона лв има и други "контраразузнавачи" за военният съд!!! Предатели!

61

Иван

преди 10 години

Помия има, помия излиза.Където и да бръкнеш - пак помия.

60

Анонимен

преди 10 години

Рибата се вмирисва от към главата...

59

До псевдо-експерт

преди 10 години

Щото най-вероятно пи ар акцията са я решили предната седмица на футбното дерби локо ГО -Етър, хахо хихо на някоя маса или докато люпят семки на трибуните.

58

Анонимен

преди 10 години

*** дриопитека този глам