34

ОСТАВКА

преди 10 години

Няма как да има доверие в системата! Полицията май въобще не се е реформирала,а си е останала милиция,ама от доносническата! Кой ще поеме отговорност за поредния гаф! Целят да побъркат народа ! Сега е ПОЛИЦЕЙЩИНА Станишевите глупости "сега никой не в страхува" НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ!

33

Stani - Lud

преди 10 години

Ясно е , че нарочно са я чупили , но да се обръща и да и удря шамар е прекалено! Все пак всеки е невинен до доказване на противното! Заслужават и тримата да ги уволнят дисциплинарно и да ходят да ровят покрай кремиковци за желязо...

32

Анонимен

преди 10 години

Кой е скъсал, и глупости...ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ за лъжепоказания и отнемане на натрупаните точки за пенсия! Така действат хората по света, пък да видим после дали ще си рискуват пенсията за 40лв подкупи и т.н.

31

ЛУД

преди 10 години

И по тази:Чл. 286. (1) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.

30

ЛУД

преди 10 години

За мен полицаите влизат по тази точка от НК:Чл. 282. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Длъжностно лице, което наруши или не изпълни служебните си задължения, или превиши властта или правата си с цел да набави за себе си или за другиго облага или да причини другиму вреда и от това могат да настъпят немаловажни вредни последици, се наказва с лишаване от свобода

29

морския

преди 10 години

До горския! Де да бяха десетки, но са много повече

28

****

преди 10 години

Как щеше да се чувстваш *** нищожно ако това се случи на сестра ти , *** или жена ти

27

срам,срам,срам!

преди 10 години

Овчев, ама много са ти ербап подчинените към малки момичета.Но със един луд авджия се осрахте,а ?Некадърници ,ние ви храним и ние ще ви видим сметките.Всичко се връща.

26

Анонимен

преди 10 години

Овцата да подава оставка!!!

25

горския

преди 10 години

До морския да не говорим че има случаи на десетки осъдени заради такива полицейски "случки".

24

морския

преди 10 години

Проблема е, че в България полицията защитава престъпниците срещу възнаграждение, а обикновените граждани са подложени на терор, както от крадци и мошеници така и от полицията! НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ!

23

x

преди 10 години

ega jena ti i baba ti zaminat s teb na selo da gledat ov4ete i da pasat kravite

22

Анонимен

преди 10 години

дано се върне на село да пасе овците тоя недоносляк гнусен ама какъвто министъра такива и подчинените да видим сега как ще го защити

21

xxx

преди 10 години

До Вече смешни станахаКуманоидите се разбесняха!!! Стой си в *** бе ахмак и не завиждай на по-кадърните от теб!

20

анонимен

преди 10 години

Охоо ама наистина май нещата са много зле, щом полицията се *** с собстевниният си народ, закъде сме. Утре може да си избере някой и да си го вкара в затвора без проблем. Спира някой за проверка или просто си минаваш от там аресуват те и ти повдигат обвинение за нападение над полицай, без да имаш хабер за това. Айде една година в затвора за съвсем без нищо. Само война хора, друго спасение няма.

19

Анонимен

преди 10 години

Това ли е най-важната новина, инцидент с обществения ред /каквито стават със стотици на ден/преди половин година, крайно гнусните подигравачи с хорските недостатъци на вербално и невербално ниво, кирльовците от Господари на ефира и предизвиквате вниманието и острите реакции на комплексираните недорасляци в нета.

18

Анонимен

преди 10 години

До ГРАЖДАНИНе тогава кои ли ще останат като всички или поне половината са *** назначени с връзки

17

ГРАЖДАНИН

преди 10 години

ето зашто се налага незабавно всеки да премине през полиграф за лоялност и честност .хем ште се отсеят не подходяштитите и по грешка назначените

16

глс народен

преди 10 години

защо един полицай с униформа на пътна полиция не е на поста си а пред районното управление

15

ха - ха

преди 10 години

леле кристияне (умишлено пиша името на едно *** с малка буква) ти активира май цялата рода и част от 1 - во РПУ в София