7

двойни стандарти

преди 10 години

uкраинските власти ще постъпват със "сепаратистите", които се "въоръжават, окупират сгради, както предвиждат конституцията и законите - като с терористи и престъпници".Досега защо не го правеха?Маймунданци към коя категория са ? защо ги пуснаха? защо не искаха тогава действията им да са подведени под отговорност според конституцията?

6

румен221

преди 10 години

Приятели,Всичко е ясно... Фашистите в Киев нямат подкрепа дори на 50% от населението: "Според анкета на "GfK Ukraine" едва 12 на сто от жителите на южните области и 9 на сто от източните заявяват, че страната върви в правилна посока. По-малко от половината от респондентите в ЦЯЛАТА СТРАНА подкрепят ПРЕВРАТА, но на юг и изток делът им е само 20 процента, пише "Кийв поуст". - БТА) НЯМА ГЛУПАВ НАРОД! - А тероризма си е тероризъм... И АРАБСКИЯ И АМЕРИКАНСКИЯ И ФАШИСТКИЯ...!.

5

румен221

преди 10 години

Съжалявам украинския народ. 1. Бандеровските ФАШИСТИ тренирани от ЦРУ в Полша и Литва реват и се оплакват Бият ни!2. Лидерът на Десния сектор Диитрий Ярош е поискал терористите от Ал,Кайда в Чечения начело с Доку Умаров да започнат атентати в Русия!! И какво изплува След Афганистан, Африка и Сирия ЦРУ и Ал,Кайда пак са в един отбор!!!3. Така става, когато оставяш няколко хиляди дрогирани *** да ти решават съдбата. Дано украинците по-бързо САМИ натирят метежниците и самозваното им правителство, за да проведат избори за нормално управление..

4

Само руснаците

преди 10 години

знаят как да "нормализират" фашагите от БадероЛВОВ

3

Анонимен

преди 10 години

"Украинските власти ще постъпват със "сепаратистите", които се "въоръжават, окупират сгради, както предвиждат конституцията и законите - като с терористи и престъпници"Колко благородно от страна на Турчинов, значи ще даде властта на сепаратистите и дори ги сравнява с майданците си- "терористи и престъпници". :D

2

Анонимен

преди 10 години

Днес към 14 ч. московско време Донецката путинска република се спомина!Тоя путински запъртък издържа има-няма 24 часа. Амин!

1

УКРАЙНА

преди 10 години

ще се нормализира само като ЧАСТ ОТ РУСИЯ