57

Анонимен

преди 10 години

До 53То понеже ти си много грамотен, а?! Я научи по-добре кога се слага интервал при препинателен занк. Дали не е след знака, смешен?!

56

Анонимен

преди 10 години

КАКВО ЧУДНО ИМА В ТАЗИ НОВИНА НАПИСАНА ОТ ЯВЕН ***:ХОРАТА НЯМАТ СТОТИНКИ ЗА ХЛЯБ ДА СИ КУПЯТ И ГЛАДУВАТ ТЕ ЗА ИНТЕРНЕТ МИСЛЯТ.ПЪК И КАКВО ТОЧНО ДА ГЛЕДАТ В ИНТЕРНЕТ , ОЛИГОФРЕНИЯТА НАРЕЧЕНА ФЕЙСБУК ЛИ .

55

60 ти

преди 10 години

като гледам съдиш от собственото си изказване:)я по добре кажи как се набират кадри при вас.да извадим и ние по някое левче...я открехни кои ти плаща заплатата

54

Анонимен

преди 10 години

... нищо, сигурно сме на първо място по платено интернет тролене?А другари кутевци, как мислите?

53

Анонимен

преди 10 години

Половин България дали изобщо са българи?И да са, дали са под 45 г. средна възраст?Пък и да са, като знам какъв мат'риял сме вече...

52

Анонимен

преди 10 години

до 54Глупости, по евтино от това няма на къде. Просто хората у нас са технически неграмотни (без младите) и за тях "интернета" е някаква мистерия. Баща ми с хиляди зорове се научи как да влиза сам в няколко сайта, отне му само 3 години.

51

seira

преди 10 години

"България е на последно място в ЕС по достъп до мрежата, пише "Преса". НАИСТИНА ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ...

50

Анонимен

преди 10 години

Реалност му се вика бай ***, реалност. И милион години история да имаме, сега сме за никъде . България е една разсипия, а София ме е срам да я сравнявам дори с Букурещ, какво остава за западните столици. Когато за първи път стъпих във Виена бях поразен от огромната разлика с родната мръсотия и хаос. Дълго анализирах и в крайна сметка разбрах къде се корени разликата-в хората. Борисов каза една истина преди време-лош ни е човешкия материал- мързелив, завистлив и арогантен.

49

Иван

преди 10 години

Дам, бабички и *** как да имат интернет, няма как да стане!

48

Анонимен

преди 10 години

Има частен монопол на интернет доставчици и цените са доста солени. Държавата не иска и не желае да се намеси като свали цените. Колкото е по-евтино, толкова повече потребители ще има.

47

Анонимен

преди 10 години

Като чета НЕГРАМОТНИТЕ коментари на тези ,които имат интернет си мисля ,че е по-добре да няма интернет!!!

46

xaxa

преди 10 години

2/3 ***,колкото всъщност са те !

45

стига глупости!!

преди 10 години

откъде ги цвъкат тези проучвания!!!!!! и по селата има интернет, предполагам, не на човек от населението, но има. Само глупости/много им е приятно да дезинформират хората с мотото България последна в ЕС! Да, ама не-те са доста по-назад с мисленето си, в сфера чувства ги няма, капитализмът им формира ограниченията от малки. Етиката е плод на железни закони и горчива история.

44

gtf

преди 10 години

Пенсионери и *** - на едните вече не им трябва, другите нито могат, нито искат...

43

българин

преди 10 години

Поне половината от *** не знаят да четат и пишат,а вземете та компютри им купете!За студентите дето учат и работят нищо,а *** като писани яица ги гледате.И няма какво да се сърдите като народът ви нарича червени биклуци-такива сте си!

42

Анонимен

преди 10 години

Европейците освен да изкарват Българите аборигени друго не могат. Пустата му завист към историята ни на 1300 години. Горди с своето финансово положение, дължащо се на масони и ционисти се опитват да плюят по гордите Българи.За ваше сведение и яд, европейци и хамериканци, много добре знаем какво е Интернет.ПП:Или поне знаем на коя планета живеем (нещо което хамериканчетата не знаят, според новина от преди няколко дни).И европейците не са по-напред от Хамерикото, всезнайковците.

41

Анонимен

преди 10 години

Скоро и храна няма да имат, те за интернет ми говорят. БЪЛГАРИЯ Я СЪСИПВАТ БАВНО НО СЛАВНО И ВСЕКИ СЕ ПРАВИ НА ЗАСПАЛ.

40

lyudmil stoyanov

преди 10 години

Хе, то в 21-ви век до телевизия вече нямаме достъп, че до нет...

39

1

преди 10 години

То сега сигурно ще решат да източват пари като раздават безплатни компютри.

38

CIA

преди 10 години

Стига с тая пропаганда за Американците , един ден ще унищожат Планетета Зeмя