46

данчо ментата

преди 10 години

наздраве колега! живи и здрави

45

Анонимен

преди 10 години

Макар и пиян проф.Драганов е по-умен от цяло стадо геберасти.

44

Rumen

преди 10 години

За тези промили не става ли дума за лишаване от свобода?

43

Анонимен

преди 10 години

AMI DA IM POMOGNEM NA TAZI SVINKA KOMUNISTITCHESKA PASMINA BE.DAITE DA GI OSINOVIM TEZI STARI PIANIZI PO LINIATA NA TCHERVENIA KRAST I DA GI IZPRATIM V SIBIR. TOZI NE SAMO E PIANA SVINIA AMI E I POTENZIALEN OBIEZ. KADE SA TEZI SEGA KOITO TAKA REVNOSTNO GO ZASHTITAVAHA NASHIAT DRUGAR, KOITO ISKASHE DA SADI STUDENTITE.*** GADNA DOLNA, KOMUNISTITCHESKI OTREPKI, KOITO SA DOPUSNATI DA UTCHAT DRUGITE.

42

Студент

преди 10 години

Еми.....това е елита ни ,тези ни управляваха и управляват,но тоя просто в момента не на кокала и за това са го '''хванали'''.....

41

Анонимен

преди 10 години

Поредната постановка не герберастията и ранобудните ***. Жалки нещастници. А те като се друсат по цяла нощ в чалготеките в Студентски град ?

40

Анонимен

преди 10 години

Браво! Открихте единствения алкохолик в България. И в Университета не беше се явил пиян, а там се беше напил. Колко от вас пият на работното си място? Я си признайте.

39

STUDENT

преди 10 години

A BE TAZI LI PIANA SVINIA SHTESHE DA SADI STUDENTITE.

38

Анонимен

преди 10 години

Абе напил се добре,ама защо се качва на кола.И това за втори път.Да му отнемат книжката завинаги.

37

Анонимен

преди 10 години

Тоя *** не заслужава титлата учител, а какво остава за професор.

36

Zidarov

преди 10 години

Студентите са го напили, качили в колата и са звъннали на куките! Само те са, човекът си е трезвеник, освен когато наблизо има студенти, особено студентки пие едно за вдъхновение!

35

Анонимен

преди 10 години

Помиярската телевизия БТВ, вероятно с помощта на ранобуден студент най-после успя да излови професорът-пияндурник в крачка.

34

Анонимен

преди 10 години

Драганов е тотална пиянка-рецидивист!

33

ГОЛЕМ ОТБОР ,БЕ..

преди 10 години

...ТО ...МИХОВ ,УРИНАТОРА ,ДРАГАНОВ , ...И ДР., ХА,ХА,ХАААААААААААА....ПИЯТ ДРУГАРИТЕ ОТ МЪКА ----КОМУНИЗМА СИ ОТИВА И ОТ РУСИЯ!!НЕМА ВЕЧЕ ,КОЙ ДА ГИ "ОСВОБОЖДАВА"!!!!ПУТИН Е КАТО КОРАБОКРУШЕНЦИТЕ ---АНЕКСИРА ПО МАЛКО ЗЕМЯ ОТ ОТЦЕПНИЦИТЕ.....И ВЕРНИТЕ МУ ДУПЕДАВЦИ У НАС ГО АПЛОДИРАТ!ПИЯТ , ОБАЧЕ ОТ МЪКА ---ЗАЩОТО ЗНАЯТ КАКВА Е ИСТИНАТА!А И СТАНИШЕВ ГИ ЛЪЖЕ ---НЕ ГИ ВОДИ КЪМ РУСИЯ ...А КЪМ БОСФОРА И БРЮКСЕЛ!--сигурен начин да ги издави!ЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХ.....МЪКА МЪКАААААААААААА.....ЧОРТ ВОЗМИТ

32

Анонимен

преди 10 години

До РодителА ти на какво си учиш децата? Не го оправдавам, но ми е писнало от сухарски постове като твоя. Ходи си в кухнята, където ти е и мястото, готви, чисти, мий, пери, простирай, само не вземай отношение по въпроси, които са над интелектуалното ти ниво.

31

Koko

преди 10 години

Оффф то и аз да се занимавам с такива, каквито са в последно време студентите и аз сигурно ще съм алко.Това , че е спипан зад волана- си е закононарушение

30

Сервитьор

преди 10 години

На тоя,Миков и Петков не мога им смогна.

29

Лапай банана

преди 10 години

Има две истини, които трябва да се подчертаят дебело:1. Драганов е акохолик и му е нужна специализирана лекарска помощ.2. Протестите в 2013, началото на 2014 бяха платени от ББ и ЦЦ пари от наркотрафика, а също платени от американски и европейскислужби с цел дестабилизация на Бг. Ако ние българите бяхме наивницикакто в Украйна сега щеше да има убити, хиперинфлация, погром и последните 1 млн млади щяха да напуснат Бг. За сметка на това ББ щеше да бъде пак премиер, Прокопиев и подобни щяха да си изчистятбанковите дългове; щеше да има още 1 американска база у нас.

28

Анонимен

преди 10 години

Браво! Наздраве!

27

Родител

преди 10 години

И защо тогава студентите пият и по цяла нощ са по чалга заведенията.Ами професорите само на това ги учат