113

Анонимен

преди 10 години

имам тату на двете ръце пише "Свобода" на лявата "Смърт" на дясната. Работя в чужбина от 15 години , такава ми е работата , патувам по цял свят. Всеки път когато някои ми виде татуса ме пита дали съм Руснак !!! НЕ СЪМ РУСНАК ДА ГО НАБИЯ НА *** АЗ СЪМ БЪЛГАРИН А РУСИЯ ПИШЕ НА МОЯ ЕЗИК и ИЗПОВЯДВА МОЯТА РЕЛИГИЯ!! и естествено чужденеца е учуден как е възможно ...България е създала кирлициата и е първате независима православна църква в света? Странно име ..но няма да спра да им го набвивам !!

112

Запитване на АТАКА

преди 10 години

Когато Сидeров направи парламентарно запитване колко пари дава БГ на ЕС и колко получава обратно - не получи ясен отговор. Заключението му от косвените статистически данни и от уклончивите отговори е, че България дава на Европа повече отколкото получава. Може и да е прав! Така че, да спират но спирането да бъде двупосочно!

111

Bai Hoi

преди 10 години

Koito shte da upravlqva samo ne i tezi mafioti ot Gerb !!!

110

Феб

преди 10 години

Препоръката касае действия, извършени през 2012 г.!!!!!!!някой чете ли това - преди да реве против сегашното правителствозащо мислите, че Герберите леко така под сурдинка коментират, че и даже гласували против резолюцията, нали бяха големи приятели с Европа и фондовете - пуснаха фондовете и ги окрадоха до шушка - обаче сега се надяват на купените викачи да обвинят други, не че и те не крадоха, но това е друг въпрос.Трябва да престанем да вярваме че има разлика между крадците - ТЕ партия нямат

109

Анонимен

преди 10 години

България е дала на русия писменост, език, религия! Русия даде на България - премахването на македония от териториите на България, избиването на най - малко 150.000 Български граждани без съд и присъда от комунистическите ***, изолация в световен мащаб, бедност, мародерщина и такива лоши работи ..нищо не ми е дала Русия , само ми е взела ..Днес руснаците ходят по света и се гордеят с Кирилицата а тя не е тяхна горедят се с рилигията си а тя не е тяхна!!! За какво говорим!?

108

kur

преди 10 години

bulgarite sa poluchoveci.

107

ЦВЕТА

преди 10 години

Ами нали трябва да има пари за Гърция,Украйна и др.На нас за какво са ни ?Ние сме си добре,всичко ни е ОК. А може би в ЕП имат и друга цел-лекичко да ни поизтикат от Евросъюза.

106

анонимен

преди 10 години

европата видя че всичко е далавери и никой не фаща мотиката . няма да ви храни мошениците я .

105

Анонимен

преди 10 години

Малко бавно действа ЕС - за осирането на ГЕРБ през 2012-та, чак сега ще се плаща.

104

Анонимен

преди 10 години

няма пари от ес = няма наша вноска в ес = оставка на сегашните = съдене на предните = никакви заплати на депутати и министри. точка..

103

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 109айде още един заблуден! Иван прятелю не е Руско име! Иван е чисто Българско-Славяснко име... ама то така говорите и за Владимир , че било руско име :) Вие сте *** промитите мозъци ...почвайте да четете и да се образовате по история *** !! Изхфърлете всички учбници комунистически там е пълно само с лъжи и руска пропаганда!!!! Учете се , патувайте , разглеждайте , мислете !!! ИВАН е БЪЛГАРСКО ИМЕ и се използва в България много преди Русия да се появи на картата ***!

102

Анонимен

преди 10 години

Комуистите дойдоха аслани, и пак ще си тръгнат ****!

101

Анонимен

преди 10 години

Докога ве ***, докага ще ви спират парите? хахахахаха

100

Анонимен

преди 10 години

Хахахаха :)Пак спиране на фондове....Защото са социалисти! :))))

99

Анонимен

преди 10 години

Препоръката касае действия, извършени през 2012 г. Въпросът е: как следва да бъдат наказани истинските виновници (т.е. правителството, управлявало тогава)? След като се определи тяхното справедливо наказание, следва да се определи как да бъде наказан сегашния кабинет за бездействието си по отношение на тези неща (както и защо не е потърсена отговорност от виновните).

98

Анонимен

преди 10 години

Червените *** пак се н*сраха!

97

Анонимен

преди 10 години

До 99/ Ако не беше дедо ти Иван и до ден днешен още да си клатиш феса и да се навеждаш на турския султан. Народ, който никога не е извоювал сам свободата си, а винаги е чакал наготово-никога няма да я оцени и ще си остане вечен роб.

96

Анонимен

преди 10 години

започвате да заприличвате на македонците ...точно това иска Путин !! Хора без нация , объркани към коя нация пренадлежат и тотално сбъркана ценностна система! Вие не сте добре! Вие сте болни психически! Това не е нормално ...овце!

95

Анонимен

преди 10 години

До 104Браво!Само че тук няма кой да те разбере. Тук са само Кутевски *** и Йотовски ***, демек русофилистична нискообразована ***.

94

Анонимен

преди 10 години

На Сергей бузката е зачервена :)