8

Ботев

преди 10 години

Ссссстойнев, бума фотоволтаици през 2012-та е по закона от 2007-***, гласуван от Сссергей. След тоя закон за около година изваждат разрешителните и после за 2 години ги строят.Ззззатова са построени 2012-та.Един от пппоследните фотоволтаици е на скъпия бивш зам.председател на НС, другаря ви Бисссеров.

7

BG

преди 10 години

NE PLA6I A OTNEMAI LICENZITE

6

Ботев

преди 10 години

Сссстойнев, моля те изясни се - ще отнемаш ли лицензи на ЕРП-та, няма ли да отнемаш?Тока ще се увеличава ли? Нали уж нямаше, даже щеше да се намалява?Реиндустриализацията докъде е? Чакам комина на Кремиковци да запуши до края на лятото. Ако не успееш - менте *** си, да ззззнаеш!

5

DO 4

преди 10 години

NEGOVITE SAPARTIICI, A STOINEV BESHE DEPUTAT

4

EUSSR

преди 10 години

Решението е: премахване на преференциалните цени по който се изкупува тока от ВЕИ МАФИЯТА! Всички ние сега плащаме на въпросната ВЕИ МАФИЯ по 750 000 000 лв. годишно само за 3 % от произведния ток !?!?!?!?!?

3

до 3

преди 10 години

Кои са тези "те" които са гласували закона че го обвиняваш, Стойнев по това време е пощипвал гаджетата по дискотеките.

2

Анонимен

преди 10 години

Мадурко ден след ден глеа все по-умно - явно най-сетне почва да осъзнава (не без чужда помещ) какви ги забъркал! А кой да ги плати бе *** ЕРП та ли да плащат феца и веца на корумбашев!

1

Анонимен

преди 10 години

БСПарите може да са същите Брюкселски издънки като ГЕРБ, но тук, едно голямо БРАВО за Стойнев!!!Това е твърда, ясна, мъжка, национално отговорна постъпка!Само един юдейн може да писка срещу това една частна фирма да си плати на държавата!!!