113

Умерения

преди 10 години

Каквото и да говорите за Сидеров, той се оказа най-твърд!

112

джо

преди 10 години

Дянков вече отиде да пляска руснаците, сега и Росен Пастирката се намесва, става страшно за Путин. Тия хора не осъзнават ли колко са смешни с напъните да се правят на някакъв фактор?

111

Анонимен

преди 10 години

До БългарияАми отивай си в Русия тогава бе! Останалите направихме своя избор и той е ЕС! Русия ако спре да подава газ към ЕС ще губи по 100млн евро на ДЕН! Това са парите, на които се крепи величието на Русия, не танковете и ракетите, а точно тея пари! Путин няма да отреже клона на който седи.

110

анастасия

преди 10 години

Президентът трябва да бъде свален от поста, че кой знае още колко гафове ще направи.

109

Анонимен

преди 10 години

Не забравяйте,че Росенчо пораснал с продаване на хороскопи на предния капак на колата си! И сега вече е член на "Агнешките главички"-"Отровените Соросоидални общества".Ако му сложим и един мини Жуп,гласът му е подходяш и-става.Ще танцува!

108

ДИДИ

преди 10 години

Не мога да повярвам, че някой е отишъл в подкрепа на "президента"! Този може всякакъв да е, но президент НЕ!

107

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев е от кръга "Агнешките главички".Такива,като Иво Прокопиев са му наставници на наш Росен.

106

Анонимен

преди 10 години

По време на церемонията българският премиер Бойко Борисов и австрийският му колега д-р Ервин Прьол символично кръстиха и двете турбини на когенерационната централа. Г-н Борисов даде името Марица на газовата турбина, а д-р Прьол кръсти парната турбина Сиси, както са се обръщали към австрийската императрица Елизабет.

105

Кую

преди 10 години

Обамата се чуди как да се изсули от конфликт с Путин, а нашия *** взел да се дърви! Има ли акъл това човече? Да не мисли, че Боко винаги ще го спасява? *** работа е неговата.

104

Анонимен

преди 10 години

Министър-председателят на Република България г-н Бойко Борисов и министър-председателят на Федерална провинция Долна Австрия д-р Ервин Прьол, председателят на УС на EVN AG д-р Петер Лайр и председателят на УС на EVN България г-н Йорг Золфелнер разпалиха за първи път новото когенерационното съоръжение на ЕВН България Топлофикация ЕАД в Пловдив. На церемонията присъстваха още Щефан Шишковиц, член на УС на EVN AG, посланикът на Австрия в България Н. Пр. Герхард Райвегер, областният управител на Пловдив Иван Тотев, министърът на икономиката, енергетиката и туризма г-н Трайчо Трайков, министърът

103

банкеръ

преди 10 години

Що ли ми се струва,че тая карикатура говори за санкции без да е говорил с шефа на Булгаргаз.Също шефа на АЕЦ трябва да го приземи и да му набие в кухата тиква,че горивото е Руско.Путин вероятно ще го смени по телефона,като Борисов.Наща държавичка е в ЕС,но само на книга.Икономически е зависима от Русия,за какви санкции става въпрос.То верно може и без газ,бензин и ток,но за какво по дяволите ми е и Президент тогава.Да идват 300 от Спецназ да слагат ред инак оправия няма.Обама мълчи,нащо се дърви

102

Анонимен

преди 10 години

Винаги, винаги, винаги трябва да се изхожда от интересите на България. Това, че сме в ЕС не значи, че трябва нашата позиция да бъде прекопирана от позицията на Великобритания или Германия. Още живеем с манталитета, че някой ще ни потупа по рамото и ще ни каже "Поздравления". А и да оставим настрана факта, че тази седянка е безвъзвратно закъсняла. Това заседание трябваше да се проведе преди две седмици. Ама на нас все ни идва от после.

101

локи

преди 10 години

И за децата стана ясно, че позицията на Плевела е идиотска. Меркел мълчи, той ръмжи, пудел жалък. Кой ни го натресе тоя за президент, кой, кой?

100

България

преди 10 години

Сънародници, гласувайки за герб получихте два клоуна - псевдопрезидент, на който се смеят по света за псевдоумните му приказки и ББ, който е *** и за това го разбирате. Гласувайте за тях и ще ги получите пак вкупом с комплексирани неосъществени бивши "комунисти".Против Русия сега означава липса на газ и ток от огромното количество "вятър",разрешен от герп.А чий е вятъра? От Европа ни подритват заради продажничестгвото на политиците, от Русия ще ни загърбят - да ни е честито светлото бъдеще!

99

РЕФЕРЕНДУМ ЗА НАТО

преди 10 години

На "демократите" не им стиска, защото ще получат такъв ритник в ***, че ще тичат чак до ФАШИНГТОН

98

Анонимен

преди 10 години

Май от групата на Сидер АГА имаше един дето си падаше по момченца...

97

Анонимен

преди 10 години

Сидеров е ходил на Варадеро по работа да преговаря за строеж на руска АЕЦ.

96

Анонимен

преди 10 години

На другарите като им свършат опорните точки и го удят на конспирация...Демек сменят планетите.

95

100 души убити

преди 10 години

тежат на съвестта на превратаджиите в КИЕВ , ръководени от САЩ и под ръкоплясканията на ЕС. Да се плюнчи Плевнелиев и да обвинява РУСИЯ е връх на ЦИНИЗЪМ И НАГЛОСТ. ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ВСИЧКИ НАС

94

До 107

преди 10 години

Сменяй си редовно Памперсите че яко си зацапал Килотките Соросоиден Врунгел