7

Анонимен

преди 10 години

ТОТО мафията ще ги прибере, това е фиктивна печелба

6

Алекс

преди 10 години

Честито на късметлията и само за хубави неща да ги харчи!

5

Дан-55

преди 10 години

Да му е честито,и дано не му се налага като разбере за печалбата да му викат бърза помощ.

4

Кисинджър

преди 10 години

Бившата шефка на тотото е Ирена Кръстева, а синът й е Делян Пеевски. Много наивен трябва да е човек за да мисли, че е спестявала от заплати за една от най-големите медийни империи в страната. 3 лв. по-добре ги дайте на някой клошар, има по-голям шанс той да се окаже милионер под прикритие и да ви възнагради за великодушието, отколкото да спечелите от тотото

3

Анонимен

преди 10 години

късметлия

2

Захарно Петле

преди 10 години

На Народа трябва да продаваме мечти защото иначе ще стане Революция.Ние сериозните Политици които минахме през власта защо неиграем тото?Защото първо няма за всичките нас народнни избранници толкова кинти и ще се изпокараме за джакпота...по си е сигурно да си ви крадем..методично и праволинейно вече 25 години.Надявам се поне още 100 години защото имам внук на 10 години той какво да работи за 400 лева освен Политик?!Вие Народа имате нужда да ви управляваме и това е видно и бе въоръжено око!

1

Варна

преди 10 години

Прекалено интересна комбинация като сменим цифра 1 с цифра 4 и се получава :)))) 15, 17, 19, 45, 47, 49 И после изобщо не е нагласено всичко :))) не че всички комбинации не са в системата им :)) преди да се изтеглят случайно печелившите топки :) които могат да бъдат задвижвани от разстояние :))