59

алф

преди 10 години

Все повече става ясно,че българите на можем да се обединим и трябва да плащаме кръвен данък на фесовете ...Проклети да са всички,които допуснаха ДПС във властта.Този път сами си надянахме ярема

58

Анонимен

преди 10 години

Тиквун е забравил каква им се случка случи на прехвалените френски командоси в едно наше село. Бойко, ти и тези като тебе доведоха българите до подлуда и не се знае, знае ли се!

57

Анонимен

преди 10 години

Да, вчера видяхме целувката между Местан и Борисов, не че до сега не са се целували Доган и Борисов, но с Местан му е за пръв път на Тиквата.

56

ВМРО

преди 10 години

Ето защо дон Тиквоне и Местан пиха кафе ! За да уредят местата в ЦИК и след това...Боко ще пие кафе и със Сатаната,само и само да се върне на власт...

55

Анонимен

преди 10 години

Ехх Борисов и аз на млади години голям го вадех, ама пуста старост- нерадост!(

54

Анонимен

преди 10 години

Ъъъ... с една дума, да влизат санитарите.

53

ББ- Нац. предател

преди 10 години

Има една приказка - Най-много да те страх от страхливците

52

Анонимен

преди 10 години

Леле колко е ерудиран Боко! Сигурно днес пак е чел математиката!

51

Не спете!

преди 10 години

ББ да каже как смята да спаси здравеопазването, образованието, селското стопанство, ще поднесе ли на тепсия Югоизточна България на Турция и т.н.!Питайте го, когато решите да гласувате за него!

50

Анонимен

преди 10 години

Вчерашната среща с Борисов и Местан не е случайна. Точно на нея са обсъдили двамата бъдещата коалиция и подаръкът, който Борисов ще връчи на Местан, а именно шестте места в ЦИК определени за ГЕРБ.

49

681

преди 10 години

Наборе, жалък и елементарен си в заешките си ходове!Всички се кланяте на тези ,но накрая всички сте преметнатите,толкова ли сте алчни и парите на тая държавица не ви стигат та не можете да седнете само българите да се разберете и да заживеем и ние спокойно.Омръзнахте на народа с простотиите и идиотщините си .Махайте се всички "управленци" вкупом и нека на ваше място да дойдат по отговорни хора за народа.

48

И Бойко с фес

преди 10 години

"Готов съм да предоставя на ДПС и шестте места на ГЕРБ в ЦИК. Това каза лидерът на ГЕРБ пред Нова телевизия". Е това не трябва да ви учудва. Ако сте си мислили, че ще се отървете от ДПС, като гласувате за ГЕРБ, значи сте се лъгали жестоко.

47

Анонимен

преди 10 години

Да се чуди за кой да се гласува българина ,и на Кунева партията и Бойко БСП=ДПС .Нямаме управници имаме продажници .

46

чичо м

преди 10 години

братя БЪЛГАРИ ТЕЗИ СЕ КАНЯТ ДА НИ СКРОЯТ ДОНКА НАЛИ ЗНАЕТЕ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ЦЕЛУВАТ И ДА ПИЯТ КАФЕТА. ЗА ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ СА ГОТОВИ ДА ПРОДАДАТ МИЛО И ДРАГО

45

Простосмъртен

преди 10 години

Толкова първобитност във Всяка неделя е поругаване на човешко достойнство.Гледах предаването и се чувствам унизен.

44

Революционер

преди 10 години

Ето - турската *** е пред вас, а вие търсите убежище в нея, като си мислите, че гласувайки за ГЕРБ ще се отървете от ДПС, но жестоко сте се лъгали. Не само няма да се отървете от ДПС, но Борисов ще се прегърне с РБ и турската партия на Касим Дал, която е вътре в Реформаторския блок. Сами се въвлякохте в това, никой не ви е виновен. Знаехте го много преди това - още като Борисов се срещаше често с Ердоган и беше добър приятел с Ахмед Доган, който го направи генерал, а той му целуна ръката.

43

Анонимен

преди 10 години

Бойко, няма нужда да даваш на ДПС шестте места в ЦИК, ние и без това си знаем че си турско *** и *** на Ердоган.

42

Христомир Илиев

преди 10 години

"Готов съм да дам на ДПС"То е ясно че ще даваш Бойко, като умна ***, за да вземеш парите, ще даваш всичко .Сладур, някой хора за пари са готови да предадат България , за пари, за много пари .В гроба на никой не му трябват пари, явно не могат да го проумеят някой индивиди .

41

ОDESSA

преди 10 години

Тия от комитета за Нобелови награди, да се подготвят, защото бате Бойко учел математика. Само един господ и приятеля му ББ знаят какво велико откритие ще произлезе от това.

40

Анонимен

преди 10 години

"Ако трябва и шестте, ще им дам и шестте. Какво да кажа сега? От шестте ми вземете още един?!, каза Бойко Борисов.Този на сериозно си е взел че България му е бащиния