82

Анонимен

преди 10 години

Abe vie do vchera se molihte *** da vaskrasne , a dnes go hulite che e bil zlostornik za koeto si e taka razbirase ! E na takiva kato na vas se vika furnajdiiski lopati !

81

Анонимен

преди 10 години

До Анонименако не беше Червената армия Хитлер щеше да нагази целия свят-буквално на може да сравняваш вермахта със тексаския комбайнер и брукинския шофер,скапан ингилизин или канадец-разликата в качеството.

80

Влади-Мир

преди 10 години

"Ако стоиш достатъчно дълго на брега на реката ще видиш трупа на твоя враг.. да се носи по течениетоТака е , някои гледат къртицата, а други четат Сун Дзъ;-))пп Севастополь Маленький мальчик! МОЛОДЕЦ!!!- клип в you tube - бъдещия Президент на Русия!!!!

79

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 145Западният фронт е открит едва в края на май, началото на юни 1944г. Когато вече Русия се е справила с Хитлер и подгонила германците към Берлин. намесват се за да откраднат руската победа.

78

Вучков

преди 10 години

Нека си зададем сега въпроса за причината за арабската пролет. Какво всъщност последва от нея. Спряха се и се забавят за неопределено време доставки на петрол и газ от арабските страни за ЕС. Така ЕС се обгради от юг от завистници и противопоставени. Сега ЕС се отделя от другия възможен енергиен доставчик. Какво и остава друго, само леко побутване.И преди това несигурната търговия през пиратския Индийски океан. Светна ли ви картинката. Би трябвало. Българина е интелигентен, но е широко обхватно

77

1234

преди 10 години

Та мисалта ми като цяло е следната какво гонят Лондон И САЩ !?! Не купувайте от рашките купувайте от нас развивайте нашата шистова технология ама на вашата земя. Е голяма диверсификация няма що ,ще сме още по-зависими от ОПЕК и компания и като цяло от големия печатар, а това ,че ще си видим сметката с шистовия газ няма значение за Лондон те са си вързали гащите и ни дават акъл на богато. Нали щяха да напускат ЕС ами да го напускат ние останалите някакси ще се разберем с лудия Сирьожа

76

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 139Отново лъжеш нагло. Атомната бомба е създадена в Лос Аламос,а първата ядрена верижна реакция е осъществена от Енрико Ферми, избягал от Италия в Америка. Ако германците имаха бомбата Хитлер щеше да я използва срещу Лондон и Москва.

75

fripp

преди 10 години

131, отвратително е да сравняваш истинските герои от Ленинград с нас*аните бюргери от Берлин. Все пак Съветите не засипваха с бомби и снаряди страдащите дойчовци през 1948 година. Ако руснаците бяха такива зверове, каквито се опитват да ги изкарат, то след разпада на Съюза, нямаше да плъзнат като *** толкова много бивши есесовци, особено пък в Прибалтика.

74

Голямата лъжа!

преди 10 години

До Анонимен 131До януари 1942 г руснаците не са могли да получат НИКАКВА ПОМОЩ от съюзниците си. Защото Америка е поддържала строг неутралитет и дипломатически отношения с Германия и Япония. Едва след Пърл Харбър е възможна помощ. Но тогава самата Америка е с разгромен флот и няма как да пренася помощи. Със самолети не става, не летят през океана по това време. ТАКА ЧЕ ТОЧНО В НАЙ-РЕШИТЕЛНИТЕ ПОБЕДНИ БИТКИ РУСИЯ ВОЮВА САМА СЪС СВОЕ ОРЪЖИЕ И СВОИ КАМИОНИ. А НЕ АМЕРИКАНСКИ!!!

73

Анонимен

преди 10 години

До СополаПсевдонима ти приляга и на писането Руснаците и Американците крадат атомната бомба от Германците

72

Анонимен

преди 10 години

До anti-europe"*** you europe, you piece of shithole. The only thing will stay in europe after some time is "gays and politicians""ми ко да ти кажа приятел, мен европа не ме интересува, дали ще има ЕС засяга вас, аз отдавна съм в америка

71

1234

преди 10 години

Защото какво се случва сега!?! Китай бълва *** САЩ бълват *** Австралия , Русия , Япония, Бразилия ,Индия всички бълват *** ,но икономиките им вървят , а в Европа се налагат невероятни рестрикции които съсипват икономиката и забавят всякакъв растеж, да хубаво ще е цяла Европа да се занимава само с научна работа, иновации и изследвания обаче няма как да стане трябва и индустрия и промишленост ,а без ефтина енергия не става. И какво ние се ограничаваме ,а целия свят *** в/у нас!

70

1234

преди 10 години

Лошото в цялата ситуация е ,че Европа не действа прагматично и рационално за нея ,а действа под натиска на САЩ и Великобритания (дет се вика най-големите спекуланти) С руснаците и германци и французи абре въобще всички ще могат да се разберат,но това не устройва онези на острова и тези отвъд океана. Ако ЕС реши да покаже среден пръст на всички е достатачно да заложи на ядрената енергетика и да свали трайно всички еко норми, тогава и икономиката ще тръгне и спирачките ще паднат! Защото.....

69

сопол

преди 10 години

германия съсипва цяла европа на 2 пъти. имат късмет, че руснаците са нямали атомна бомба иначе нямаше да има нито западен , нито източен берлин. цинизъм е германия да налага санкции на някой. нациска и германия ще си вървят заедно докато исус не се роди пак на земята

68

КРИМ=ДОБРУДЖА!

преди 10 години

До Анонимен 118РУСИЯ НЕ АНЕКСИРА КРИМ!!! КРИМ Е АНЕКСИРАН ОТ УКРАЙНА В 1954 Г СЛЕД КАТО Е НЯКОЛКО ВЕКА ЧАСТ ОТ РУСКАТА ТЕРИТОРИЯ! ДА КАЖЕШ, ЧЕ РУСИЯ Е АНЕКСИРАЛА КРИМ Е ВСЕ ЕДНО ДА КАЖЕШ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е АНЕКСИРАЛА ДОБРУДЖА ОТ РУМЪНИЯ В 1940 Г. АНЕКСИРАЛИ ЛИ СМЕ ДОБРУДЖА ОТ РУМЪНЦИТЕ? ИЛИ ОБРАТНОТО, ТЕ СА Я АНЕКСИРАЛИ ОТ НАС? Добруджа е населена с българи тъй както Крим е населен с руснаци. Тя е българска само 35 години, а после 27 години е румънска. Крим е 2 века руски!

67

anti-europe

преди 10 години

*** you europe, you piece of shithole. The only thing will stay in europe after some time is "gays and politicians"

66

fripp

преди 10 години

Аз пък знам за едни други хора, дето са преживели една друга блокада - 3 години, и никой не им е хвърлял 2 милиона тона храни, но са устояли и не са отстъпили нито крачка. Изпрати им някой берлинчанин да им обясни, какво е туй блокада. Или някой англосакс да ги уплаши със санкции и ограничения.

65

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 10 години

До Анонимен118Какво международно право бре човек?!Тези, които разпокъсаха Сърбия и създадоха измислената държава Косово и Македония, тези същите сега казват, че не може, това да става с Крим, било то и чрез волята на народа на Крим!Кажи ми ти, не е ли това лицемерие и подлост! За какво право ми говорят! Щом народа на Крим иска да са към Русия - тяхно право! И още нещо, НЕ Русия разпали кризата в Украйна, а лакомията на ЕС...... Те погледнаха в чинията на руснаците.......

64

106

преди 10 години

До Анонимен 111Много даже ми се удава. Тези стотици хиляди тонове стоки по въздуха колко струват, колко хиляди тона гориво е изгорено и откъде е взето? Пак от английските колонии май е заграбено! Сега разбра ли добре какво искам да ти кажа? Прахосваш ресурси, които не са твои! А заграбени от някого.

63

in

преди 10 години

До kremenaabvИ на интелект! И затова имат пари, развитие , култура, всичко коквото си помислиш , та дори и мнго милиони родолюбци- ние не можем да се похвалим с нищо от изброените. Ти защо не си купиш една замъче някъде по света - како прави средната руска класа. Къде живееш- опомни се и погледни света. Важното е, че този природен ресурс се ползва в името на народа. И още- прочети какво има в недрата на СИБИР.