88

Наблюдател

преди 10 години

В момента ни управяват хора които нямат нищо българско в себе си, както и нехаят за тази държава и народа и. Боко може да е всякакъв, но поне е част от този *** народ, който за съжаление не умее да мисли въобще. Погледнете връх Околчица в какво състояние е и си правете изводите какви хора ни ръководят и какъв народ сме!

87

Анонимен

преди 10 години

Коефициентът на ДПС е 1.95, а не ГЕРБ е 0.86. Според *** Офшорков второто е по-голямо от първото.Ей, това два дни го мислих и пак не мога да го разбера.

86

Анонимен

преди 10 години

Боце, а тия 400 хил надиражни бюлетини, ти ли ге сметна или лакейчето ти Чехлю ?

85

Безпартиен

преди 10 години

Математиката се четяла ахахаха този е пълен клоун.. как може човек с подобни познания и професионални качества да мине през главен секретар, кмет на столица и после да се издигне до най-високия пост. За тези 4 години беше прав за едно.. верно има много кофти матрял в Б-я.. боли ме да го кажа с цялата ми любов към Отечеството обаче.. Пълен *** ГЕРБ имат 5.15 места, което по неговата герберска математика е 6, а ДПС с 1.93 имат 1.. еми не че харесвам ДПС.. но извинете е*ахти глупостта

84

Анонимен

преди 10 години

Къде бил Питагор от село Банкя.

83

Анонимен

преди 10 години

Я, Боко Костинбродския печатар бил и математик !!!

82

кольо

преди 10 години

аз па като ви слушам всичките тупани , знам че заслужавам повече от вазе!

81

BGN

преди 10 години

Браво " Като чета математиката, знам, че заслужаваме най-много!"Чети, чети....... трябва да ти дадат нобелова за математика, щото друг едва ли може да "чете" математика !!

80

Фалшиви

преди 10 години

Фалшиви бюлетинки? Боковицата ще ви обесни какво е това ;)

79

Математика

преди 10 години

Забрави да извадиш фалшивите бюлетини от печатницата , които не хванаха и ще видиш , че не заслужавате нищо!Мошеници и бандите !!!А като извадите и щетите за 3 и косур години от 8 милиарда , май заслужавате бесило мутро нещастна!!!

78

haha

преди 10 години

Избори при максимална прозрачност,хаха. Последните избори бяха най-голямата пародия. Плевнята нещо да иска да допълни?!

77

Gega

преди 10 години

Аз като чета математиката и виждам само самозапалили се българи...

76

look venice

преди 10 години

BB, ako si malchi 2 meseca i otslabne 10 kilograma, ste mu se digne renometo poveche. da gleda i da uchi ot Mestan i ot muftiata na Kircali.

75

Анонимен

преди 10 години

Политиците-мутри и политиците-селяни от другите партии трябва да разберат,че докато те са помпали мускули в залите,а другите са търсили връзки чрез роднини,земляци и съпартийци,в тази страна тече животът на няколко поколения българи.И Господ ми е свидетел,че докато всички пишеме по форуми на принципа "Цар Траян има магарешки уши"животът ни ще свърши тихо ,жалко и безмислено.

74

Стефан проф. Чолаков

преди 10 години

Ей, платените от Лиидуей, *** нещастни и плюватели, заспахте ли ? Да не ви се приспинка ? Я цъкайте минуси тук ! Не ви ли е срам ? Как се гледате в огледалото сутрин, а ? Маймуни ! *** нещастни ! Писатели на платени пасквилчета в коментарите ! Я вземете да ми отговорите с някоя опорна точка, да отсрамите дейност по договорчетата, ама ха !

73

Стефан доц. Чолаков

преди 10 години

Ей, аман от *** с опорни точки в коментарите, които цъкат минуси на хората които казват, че коментарите са пълни с драсканиците на *** с опорни точки - мръсни маймуни *** и платени *** !

72

Анонимен

преди 10 години

Все се чудех що наш боко не чете книги, а то просто не му оставало време от толкова четене на математика.

71

Анонимен

преди 10 години

Простакът със селски манталитет отново се изходи ...... ама на материяла това му харесва, защото АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ

70

Анонимен

преди 10 години

на банкянския Питагор много му се иска пак да барне чувалчетата и да анулира едно 700000-800000 гласа,нали не печата бюлетините,с цеко трябва да мислят други схеми

69

Анонимен

преди 10 години

Главният герой в управленческото уравнение трябва да е народът.Политиците не могат да избягат от клишето на партиите си.Смесеният тип икономика е най-добрият за малка страна,трябва даима консенсус за приоритетните отрасли в икономиката като енергетика,която е добре да е държавна,селското стопанство,което е добре да има напоителна система.Трябва да има дебат и на местно ниво за развитие на отрасли с устойчив разтеж гарантиращи някакво ниво на независимост на стопанството.