73

Анонимен

преди 10 години

Точен, умен, разумен, интелигентен, образован, начетен, последователен човек! Мечта за всеки народ!

72

Анонимен

преди 10 години

До место добор утро добро утро тъпо насрано наркоманче срам за бащати и маикати простако

71

ессср

преди 10 години

Ние сме жалко и мизерстващо евро-колониално гау, жалък деиндустриализиран и ограбен евро-просяшки аграрно-суровинен придатък на германския ЕСсср, в който балканските *** плащат с бедността и мизерията си жизнения стандарт на евро-германските бюргери и са подложени на чудовищен икономически и демографски евро-германски геноцид, и са нетен износител на ***, сервитьорчета и кухненско-хотелски персонал за германския ЕСсср.

70

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев как можеш да наричаш националния интерес на държавата която представляваш хартийка с калкулации. ***, това ли е за теб България?! Като какъв отиде в лондон - партийно лице на ГЕРБ ли или Президент. Ти си абсолютен позор за тази страна и за народа когото не уважаваш. чиито интереси наричаш хартийка с калкулации. Не те ли е срам, толкова си противен. . . Какво е направила Великобритания за българия - оряза стипендиите на студентите. Защо оставяш да ни мачкат?! Ти си позор!!!

69

Анонимен

преди 10 години

Г-н Президент, няма ли поне веднъж да кажете нещо свое, не под диктата на който и да било? Папагалщината не отива на един Президент. Като програмист не ставаш, иначе нямаше да те изхвърлят от ЗИТ, като строител те няма никакъв, дори и свикаджийката на ББ се справя по-добре. Като президент ръсиш простотии сложени в устата ти от друг. Такъв ли трябва да бъде нашия президент? Кажи един път какво мислиш и хората ще започнат да те уважават. Остави атовете да се оправят сами...

68

Анонимен

преди 10 години

Фашист!!!!

67

Plevnelieva

преди 10 години

Aide stiga pliampa gluposti ce triabva da puskash peralniata

66

lev

преди 10 години

Плевнята е абсолютен гъзолизец. Става чувствително по-нежен, когато БУДА е до него. Нашият главнокомандващ! - опази Боже!

65

България

преди 10 години

Окончателно мога да кажа, че това е най-слабият президент, който някога сме имали. Гаф след гаф, крайно нежно присъствие и крайно видимо следене на интереси, които са в ощърб на България.

64

Stanko

преди 10 години

Този човек защо е говорил от 3-то лице? Мисля, че има някакви проблеми с личността!

63

Gega

преди 10 години

Българският президент Росен Плевнелиев за по-малко от 30 минути успя да сътвори три гафа в Бъкингамския дворец и около него. Този път излагацията стана пред и във връзка с Нейно Величество Елизабет Втора - кралица на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия. С две думи - на възможно най-високо ниво.

62

.

преди 10 години

До: webmaster***vatican.org, office***vatican.orgОтносно: .Дата: Събота, 2014, Март 22 02:11:57 EETГолямата воня*(Разпадането на "Вавилон") ще започне от Ватикана... Magnus fetor (lapsus per "Babyloniam") ex Vaticano tincidunt.

61

До анонимен 67

преди 10 години

Всички обичам , без ***, *** помаци като теб и Роско и турци! Айде ходи при Айшето да ти измие краката и си забърши пенята от устата..

60

Анонимен

преди 10 години

Прокажени български ***, колко сте долни, пролети и мръсни. Мразите всичко, мразите света, мразите вселената, мразите съседите си,Най-вече мразите себе си. Мразите се, за това че съществувате. Така и ще изтечете в канала на историята заедно с помията.

59

Кралицата

преди 10 години

Ало Роско, кралицата е! Браво моето момче , каза точно това което те инструктирах да кажеш на визитата ти в Лондон .За подарък ще те потупам по рамото , все пак всички заедно трябва да положим усилия за затриването на славянските народи нали Роско?

58

Майка му на Роско

преди 10 години

Няма ли кой да го застреля тоя , да не се мучи а и нас да не ни мъчи и да млъкне завинаги тоя *** ***.. *** фес като трябва да каже , че ще строи магистрали до Турция , мед му капеше от устата а сега е пръв да плюе по освободителите- майка му еничарска ,долна...

57

Анонимен

преди 10 години

Ti si lud. Komentara ti e nenormalen.

56

Анонимен

преди 10 години

Българите сме отвратителни гадини, как само говорим за президента си. Никъде я няма тази злоба, само в българия. Да не би всички американци да харесват Обама, всички французи Оланд ... и пак няма такава омраза. Само в тази отвратителна държава, пълна с гадни български ***, нещастници, ***....Плюя на вас мръсни български лайняри, срам ме е че съм българин - най-долното племе на света.

55

Анонимен

преди 10 години

Много *** тук тази вечер,бе. *** до трола, мила моя майно льо...По езика безпогрешно се разпознават. Явно ще са на пост цяла нощ. Лека.:)

54

АН

преди 10 години

КАКВА РАБОТА БЕДНОТИЯ И БЕЗРАБОТИЦА ТОВА Е ЕС И СВЪРШЕНА РАБОТА