49

RosenSmucheBoko

преди 10 години

Жалки сте хахаха!!!.... ако ГРОБаджийте имат пари, нека още 1200 дена до следващите избори да плащат.... ще го преживеем, но няма да им позволим да си покрият следите!!!! Работете спокойно министри!!! Разкриите далаверите на животното Борисов и го съсипете!!!!

48

RosenSmucheBoko

преди 10 години

Група *** викат и протестират за по една двулитровка и шепа стотинки това ли е демокрацията? Но за щастие, този път правителството знае, че мнозинството го подкрепя, и не им дреме!!! Евала г-н Орешарски, зад вас сме, а ние сме България!!!

47

RosenSmucheBoko

преди 10 години

Ако толкова искате промяна, направете си партия или организация и щом сте толкова много си гласувайте за нея през 2017г. Сега няма да постигнете нищо, защото България е зад правителството и иска разобличаване на престъпленията на ГРОБ!!!

46

Малий-й-й-й

преди 10 години

Ква ентелижентна фезиономия !!! Ако си сложи очилца като на Ментата ше стане още по-ентелижентен на изглет.

45

АНОНИМ

преди 10 години

има данни да си подадеш оставката ама ти не сладко е министерското кресло

44

8888

преди 10 години

А бе, това *** ли е ,петно ли е,цяло лято изкара в компанията на Ореха,Нинова,Бюреков и Маичка, и сега изведнъж стана проблем че се бил срещал с Борисов /ако е вярно/. .... А БЕ, ЩО ЗА ИЗВРАТЕНЯЦИ СТЕ?

43

Анонимен

преди 10 години

Стига бе Лазаров какво си почнал да ровичкаш в тая тема-по-добре кажи защо при спец акцията на полицията умря човек,хората с достойнство щяха да си подадт оставката-ама като знам на кой служиш ......

42

до 32

преди 10 години

те точно това искат ама няма да стане.тук,пред урните и шутове до посиняване.

41

STANIK

преди 10 години

Същото като за Костинброд,пък после доказвай ,че нямаш сестра

40

nedkodd

преди 10 години

Главният секретар лазаров,ако имаше ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО трябваше да си е подал оставката,но......

39

Закон

преди 10 години

Простотията, колкото и да я прикриваш, винаги излиза на яве!

38

optimist

преди 10 години

Обичайното отклоняване на вниманието. Бойко и Петното са чоплили семки и играли табла, но кой *** акцията и уби момчето в Лясковец не се казва...

37

зле си

преди 10 години

до 29 ами сега; Ти прочете ли сигнала изобщо? Там пише ,че няма доказателства а имало сигнал, което означава на *** български език ,че Батака са на " пазара за домати"! Измислили си, някаква версия кукловодите и си намерили кой да им е глашатая!

36

неандерталец

преди 10 години

наскоро гледах филм в който се казваше, че неандерталците били изчезнали, да ама като гледам главния секретар на МВР се оказва, че това не е вярно. Прилича досущ на снимката документираща образа на неандерталеца, а пък и като поведение май не е по-различен,,,,,,,,,,,,,,,,,

35

Анонимен

преди 10 години

Къде се потопи министър Овчев? Тика това простодушно момче Лазаров напред и си мисли, че ще му се размине ли?

34

Анонимен

преди 10 години

Този главен секретар е *** и негодник. Поведението му да подхвърля необосновани предположения за престъпления и нарушения на хора от опозицията граничат с клевети и престъпления. Той дори има наглостта да прехвърли вината за провала в Лясковец на полицаи от местната полиция и дори на Борисов и Цветанов. Министъра трябва да освободи Лазаров моментално, понеже той дискредитира цялото министерство

33

1234

преди 10 години

Щапка им свалям на ГЕРБ и в частност на Б.Б., как издържа да не ги обижда и не ги нарича с всичките обидни епитети,които заслужават, /както те правят/. То бива,бива ама такава извратена малоумщина , .... да се изложиш по възможно най -некадърния начин /визирам случая Лясковец/ и да се чудиш каква долнопробна интрига да хвърляш в пространството след това, си е върха на тъпотията!

32

М.

преди 10 години

Тоя *** вместо да си подаде оставката, пак започна с опорните точки!

31

Анонимен

преди 10 години

Петното -метното ..... то държава няма вече този Лазаров какви ги разправя .

30

Само така, да питам

преди 10 години

Петното каратист ли е, футболист ли е? Да не е котарак? Да не е следващия вътрешен министър? Що пък не? нали сме доказаномалоумна нация - кеф ти БСП, кеф ти ГЕРБ - това изср ахме за 24-25 години преход.